Paid Social Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Kan du analysere og anvende data til at se tidens tendenser? Og udarbejde og eksekvere en annonceringsstrategi, der rammer plet og får vores virksomhed til at vokse og vækste?

Og er du vild med account scalling, markedspenetrationsstrategier, crossmedia thinking, martech samt touchpoint i kunderejsen - Så er det netop dig vi søger som passioneret Social Paid Specialist.

Du vil komme til at arbejde datadrevet og analytisk med Social Media annoncering på blandt andet Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, sammen med 12 specialiserede marketingskollegaer fordelt på SEO, PPC, SoMe og content.

Kids-worlds mål sammen med dig er at optimere og vækste vores tilstedeværelse med annoncering på de sociale medier i både Danmark og på de resterende markeder, vi er til stede i. Du får dermed direkte indflydelse på virksomhedens fortsatte vækst.

Du vil i din rolle få understøttelse af vores organiske SoMe team, og grafisk/visuelle kollegaer til udarbejdelse af kreativere. Du vil i dette sammenspil få indflydelsen på udvikling og mediaaligment, så det få mest mulig effekt på medierne.

Vi er en virksomhed og hold der tør udfordre status quo, og tilgår altid ny tech og tilgang med en postiv mindset. Derfor vil en positiv personlig kvalitet også være at du er nysgerrig og innovativ i din tilgang, og derved opsøger ny viden og muligheder.

Hvad forventer vi af dig?
Det vigtigste for os er, at du er passioneret omkring det du laver, og har arbejdet med Social Media Marketing før. Helt konkret ønsker vi, at du:

  • Brænder du for sociale medier og den værdi de bidrager med i kunderejsen
  • Har minimum 2 års dokumenteret erfaring med Paid Social opgaver
  • Er velbevandret i META Business Manager og analyseværktøjer
  • Har en datadrevet tilgang til arbejdet
  • Har en stor teknisk forståelse og stærke analytiske evner
  • Er en dygtig kommunikator, som kan formidle budskaber til vores målgrupper

Derudover vil du vælte kegler, hvis du kan begå dig på flere sprog, fx engelsk, tysk, svensk, norsk, Hollandsk med flere. Dette er dog ikke et krav.

Arbejdsopgaver
  • Udarbejdelse og eksekvering af strategier og kampagner på hvert af de eksisterende sociale medier
  • Analyse af mulighederne på andre sociale medier og ultimativt lave og eksekvere en strategi for at tage disse sociale medier med storm
  • Løbende optimering af kampagner herunder strategierne og målsætningen baseret på din analyse af resultaterne i Meta Business Manager, Google Analytics m.fl.
  • Løbende kontrol af produkt feeds og tracking, så de er tidssvarende
  • Udarbejdelse af månedlige rapporter for at få det fulde overblik over performance og indtjening, som efterfølgende bruges til justeringer eller udarbejdelse af nye strategier
  • Følge med i nye trends, så vi altid er up-to-date

Hvad får du hos Kids-world?
Du vil fra start indgå i et team af nogle af de dygtigste marketeers i området, som alle har en stor passion for digital markedsføring. Primært vil dine kollegaer være dem, som til dagligt sidder med fingeren på pulsen ift. den betalte markedsføring, men du vil også få kollegaer som sidder med den organiske del af SoMe, udvikling, SEO, email og grafik.

Lyder stillingen interessant, men du bor ikke i nærheden, så skal du vide at vi har en høj grad af fleksibilitet, hvilket vil sige at du gode mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind i afdelingen. Vi forventer dog at du vil være på kontoret mindst 2-3 gange ugentligt.

Derudover kan vi tilbyde dig:

  • Muligheden for at gøre en forskel og udvikle dig både fagligt og personligt
  • Chancen for at føre dine visioner ud i livet og prøve dem af
  • Fleksibilitet og frihed under ansvar

Som en lille bonus info spiser vi et rundstykke samme hver fredag og laver flere sociale arrangementer i løbet af året, da vi tror på at fællesskabet styrker hinanden.

Er du lige den, vi mangler?
Vi ser frem til at læse din motiverede ansøgning og dit CV, som du kan sende via linket.

Din lønpakke vil blive forhandlet på baggrund af kvalifikationer og kompetencer, du vil ud over basislønnen blive tilbudt pensionsordning, sundhedsforsikring, 5 feriefridage, mulighed for frokostordning samt fordelagtige køb i shoppens varesortiment. Derudover afholder sociale arrangementer flere gange årligt.

Stillingen er fuldtid med start snarest muligt. Vi venter vi gerne på den rette kandidat.

Vi forventer at afholde jobsamtaler d. 22. og 23. februar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Performance marketing Dennis L. Frederiksen på tlf. 60 21 12 80

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kids-world – en markedsledende virksomhed
Hos Kids-world er omgangstonen uhøjtidelig, humoristisk og uformel. Vi har en yderst flad struktur, hvor alle arbejder sammen som et team, derover vi lærer hinanden godt at kende på tværs af afdelinger via sociale arrangementer. Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, frihed under ansvar samt stor mulighed for personlig udvikling. Vi holder til i Esbjerg V.

Kids-world er en familiedrevet virksomhed med 120 medarbejdere, hvor vi hver dag arbejder for at kunne levere den bedste service for alle vores kunder i både ind- og udland.

Vil du flytte for stillingen, så se her:
På www.nyiesbjerg.dk kan du finde information om boligområder, boligsøgning, skoleindskrivning, børnepasning og fritid. Esbjerg Kommunes Tilflytterservice er også parat til at hjælpe dig på tlf. +45 20 27 32 06 eller på [email protected]

OM TILFLYTTERSERVICE:

Dansk: http://www.nyiesbjerg.dk/da-dk/om-tilflytterservice


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg V
  • Tirsdag den 21. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0