Ønskes: Verdensmester i kreativt content. Haves: Plat humor, pension, egen legestue og frokostordning!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Er du dygtig til at lave opslag og skønne finurlige reels? Bliver du motiveret af at opnå et højt reach? Formår du med din legende tekstforfatning at holde den røde tråd i live, med udgangspunktet at fange vores målgruppe, nationalt såvel som internationalt? Så er det måske dig der skal være vores nye SoMe manager

Lige nu har vi en åbning i teamet til dig der med din kreative tilgang til opgaverne, dit entusiastiske væsen og din naturlige interesse og nysgerrighed overfor netop vores branche, helt naturligt vil passe ind.

#Kidsworldtænkerdumåske? #SælgerIikkebarebørnetøj?

I dag er vi en af Danmarks største onlineforhandlere af bl.a. sko, legetøj, samt tøj til børn, babyer og teenagere. I vores familieejede virksomhed, beskæftiger vi i dag lidt over 100 medarbejdere, og vi forhandler mere end 580 forskellige brands med salg til både ind-og udland. Vi opererer pt. på 9 forskellige markeder. Vi holder til i Esbjerg, hvor vi har samlet alt in-house.

Hvordan kommer din arbejdsdag til at se ud?

Du skal sammen med dine to energiske, søde og ikke mindst kreative kolleger i SoMe-teamet tage ejerskab og sætte retningen for vores tilstedeværelse på de relevante kanaler. For nuværende er vi aktive på Facebook, Instagram, LinkedIn og TikTok. Jeres fornemmeste opgave bliver at opretholde vores målsætning om at højne vores visuelle identitet for et konstant forandrende segment af børn, børneforældre og teenagere.

De mange forskellige brands byder på et helt naturligt flow af nyheder som vi altid bestræber os på at være de første til at råbe højt omkring. Du vil opleve en dynamisk hverdag, hvor vi konstant er i bevægelse – fra varerne lander i vores varemodtagelse, til vi har et færdigt og gennemarbejdet opslag. Derefter er det hurtigt videre til det næste opslag, som skal være mindst lige så fedt, hvis ikke endnu federe! Dit arbejde skal ses som en inspirationskilde for vores følgere, så de til enhver tid vil foretrække at handle hos os fremfor konkurrenterne.

Hos Kids-world vægter vi højt at passe og pleje vores følgere der er aktive på vores sociale medier. Idet vi er en webshop, har kunderne ikke selv mulighed for at have varerne i hænderne, vi er derfor deres bedste hjælp til at se, mærke, og føle en vare. SoMe-teamets vejledning er derfor meget vigtig, og derfor reagerer vi selvfølgelig på alle henvendelser inden for meget kort tid både hverdage, aftner og i weekender.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at være:

  • At kunne formidle den gode historie om samtlige brands vi har i sortiment, til de forskellige markeder vi opererer på, hvor du med dit kreative mindset formår at skabe inspirerende billeder, tekster, videoer osv. fra den helt tidlige startproces til noget så praktisk som oprydningen derefter
  • ­­At indgå i planlægningen af content, leverandørpleje, overordnet strategi mv.
  • Daglig håndtering og besvarelse af alle henvendelser på de sociale medier
  • At holde dig ajour med nye teknologier og trends indenfor SoMe

Ingen er superhelte og ingen kan alt, men for os vil det være RIGTIG fedt hvis du:

  • Har erfaring med kommunikation og/eller marketing og samtidig formår at lave opslag med stop-effekt, der fanger og inspirerer vores følgere
  • Kan skrive og formidle på dansk og engelsk – Med fokus på, og med udgangspunkt i vores tone-of-voice. Hvis du tilmed kan et tredje fremmedsprog vil det være et plus.
  • Formår at ruppe neglene og samtidig have sans for detaljen og blikfanget under tidspres.
  • Har en analytisk tilgang der kan være med til at videreudvikle vores nuværende setup.
  • Er kreativ af natur og har lysten til at lege samtidig med at du ikke er bange for at stå forankameraet, og være med på diverse opslag

Du skal have det fint med at sætte dig selv i gang, og skabe din egen arbejdsdag ud fra teamets contentplan. Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine opgaver en stor del af tiden, men samtidig er der også plads til at I som team sammen kan brainstorme, idéudvikle, lege og sætte den helt rigtige retning.

Skal det være os to?

Din arbejdsplads bliver på vores domicil i Esbjerg, hvor du vil opleve at have kontor midt på én stor legeplads, hvor I er indrettet med mange forskellige miljøer I kan lave fedt content i.

Vi er en virksomhed med værdierne på plads. Vi har en stor respekt for både os selv, og ikke mindst andre. Vi har hjertet med i alt vi foretager os, og dét vil du komme til at mærke helt fra start. Vi kommer ikke til at kigge dig over skulderen, du vil derfor opleve en stor frihed vi forventer du trives med. Dine arbejdstider planlægger du sammen med resten af SoMe-teamet.

Udover din lønpakke som vi tager en snak omkring ud fra dine kompetencer, kan du også se frem til:

  • Stor fleksibilitet i hverdagen samt indflydelse på din egen vagtplan
  • Fritvalgsordning, pension og feriefridage
  • Mulighed for sundhedsforsikring og en yderst fordelagtig frokostordning.
  • The og kaffe til du ikke kan drikke mere
  • Farlige gode rabatter i shoppens varesortiment
  • Skønne dedikerede kolleger der glæder sig til at høre om din weekend, og skåle med dig til en af vores mange årlige sociale arrangementer

Vi venter i spænding på at høre fra dig, og vi glæder os til at læse din ansøgning og CV, som du kan sende via linket.

Vi skal nyde en masse gode timer sammen, da stillingen er fuldtid. Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den helt rette SoMe Manager til teamet 😊

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-koordinatorJeanette Daarbak på tlf. 49 40 67 27 - Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg V
  • Fredag den 15. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0