Rekrutteringsfirma

Product Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Motiveres du af mulighederne inden for konceptudvikling og product management, og drives du af at sætte standarder for fremtidens niveau? Evner du at arbejde med hele udviklingsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning, og trives du i rollen, der hele tiden er på forkant med tidens tekniske tendenser? Så er du muligvis den Product Manager, vi søger.

For vores kunde Nilan A/S søger vi en Product Manager til ventilation og varmepumper. Der er tale om en stilling, der stiller krav til din proaktivitet, ansvarlighed samt din evne til at kombinere teknik og innovation med en kommerciel tilgang, og du får som product manager en unik mulighed for at stå i spidsen for alle fremadrettede udviklingsaktiviteter inden for et område med markant vækstpotentiale – stillingen er en nøglerolle i virksomhedens fremtidige succes.

Nilan A/S udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet. Nilan A/S har i mange år været en af de førende aktører på det internationale marked og er gennem de seneste år vokset markant, hvilket har medført en udvidelse af og store investeringer i produktionen i Hedensted.

Har du lyst til at være en del af et betydende dansk brand, der arbejder innovativt og proaktivt med udvikling og produktion, så har du nu muligheden.

Du kan læse mere om Nilan A/S på www.nilan.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens Salgsdirektør bliver du ansvarlig for at udvikle, konceptualisere og realisere strategien inden for forretningsområdet ventilation og varmepumper. Du skal analysere markedet, konkurrenterne, egen teknologi, kundernes eksisterende løsninger samt fremtidens behov. Du skal evne at tage det bedste fra alle eksisterende løsninger og kombinere med egen erfaring og idéer, og ud fra dette skabe det optimale koncept.

Du bliver bindeled mellem kunde og teknik, hvorfor du udover at holde din egen viden om nye trends og teknologier inden for produkterne opdateret, skal evne at tænke og arbejde kommercielt med Nilan´s egen samt kundernes samlede værdikæde.

Du skaber værdi ved at skabe en solid og holdbar forretningsstrategi samt din evne til at operationalisere denne. Der stilles store krav til din selvstændighed og din evne til at samarbejde på tværs af organisationen, da din rolle i høj grad er tværorganisatorisk.

Rollen er derfor den rette for dig, der trives med konstante udfordringer og drives mod kontinuerlig udvikling og forbedring, så har du mod til at skabe dit eget job og dine egne muligheder, er denne stilling den helt rette for dig!

Dine primære opgaver bliver:
  • Løbende konkurrent og markedsovervågning- og analyser
  • Teknisk konceptualisering (funktionelle specifikationer) af løsningerne – dette i tæt samarbejde med de øvrige R&D, Salg og Produktion, så der udvikles en integreret teknisk løsning og et samlet koncept
  • Markedsvalidering af produkterne i tidlige stadier, hvormed ”time-to-marked” optimeres
  • Udvælgelse af tekniske komponenter i samarbejde med R&D og sourcing/indkøb
  • Projektledelse på udviklingsprojekter
  • Sikre at datablade og web er korrekt opdateret med hensyn til data og beskrivelser
  • Udvikle kommunikationsmateriale og uddannelse som inkluderet i de operationelle planer
  • Kommunikere produktudgivelser, tekniske oplysninger og lignende
  • Understøtte salgsarbejdet – herunder deltage i relevante kundemøder og på messer
  • Opbygning af aftalekoncepter mod samarbejdspartnere, kunder og interne stakeholders
  • Virksomhedens repræsentant i brancheforeninger
  • Samarbejde med Energistyrelsen samt internationale arbejdsgrupper

Din baggrund:

Nilan A/S er kendt for sine høje tekniske standarder og sin professionalisme. Branchen er i bevægelse, og markedet forventer innovation og kompetent sparring - og dine kommende kolleger det samme. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og den nyeste software, og du får mulighed for løbende at opdatere din viden.

Stillingen stiller store krav til dine faglige tekniske færdigheder i kombination med dine menneskelige kompetencer og din evne og lyst til at kommunikere på tværs af funktioner.

Du har en relevant teknisk uddannelse, som kan være maskin-, el-teknisk eller lignende i kombination med erfaring fra product management eller forretningsudvikling.

Dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kvalifikationer er altafgørende for succes i jobbet. Du har solid kommerciel forståelse, besidder entreprenørånd og et stort engagement. Din gennemslagskraft og dine gode kommunikationsegenskaber skaber godt samarbejde og gode resultater.

Vi forventer følgende:
  • Du har erfaring med product management eller forretningsudvikling samt udarbejdelse og implementering af strategi – erfaring inden for HVAC er en klar fordel
  • Du har passion og erfaring inden for produktstyring – gerne fra en lignende OEM produktion
  • Du har erfaring med at arbejde internationalt – alternativt i en international organisation med forskellige stakeholders
  • Du er struktureret og analytisk I din tilgang til planlægning, opfølgning samt segmentering
  • Du er professionel og en dygtig kommunikator, der kan agere på alle niveauer i en organisation
  • Du er hurtig-opfattende og kan gennemskue komplekse problemstillinger
  • Du er innovativ og tør udfordre ”plejer”
  • Du taler og skriver dansk og engelsk – kendskab til tysk er endvidere en fordel

Nilan A/S tilbyder:

Du tilbydes job i en succesrig dansk produktionsvirksomhed med internationalt fokus, hvor du bliver en del af et stærkt team med ambitiøse mål. Virksomheden tilbyder et selvstændigt job, løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hedensted

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    [xxxxx] er et prisvindende digitalt Performance Marketingbureau med 300 højt specialiserede medarbejdere på tværs af ni kontorer i Norden, England og Holland med hovedkontor i Aarhus. Vi er speciali..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Lystrup

    Marketing & E-Commerce ChefFor Plantorama søger vi en erfaren kommerciel Marketing og E-commerce chef, som vil være med til at løfte virksomhedens marketing og online-forretning til nye højde..
    • Marketingmedarbejder
    • Lystrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Hedensted

    Er du studerende med lyst til at komme tættere på erhvervslivet gennem et studiejob? Har du lyst til at udfordre dine kompetencer indenfor et bredt udsnit af marketing-disciplinerne i praksis. Kan .
    • Marketingmedarbejder
    • Hedensted
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    Få jord under neglene med B2B-marketing som praktikant hos Heyloyalty Har du lyst til at teste din teoretiske marketing viden af og samtidig få et stærkt bidrag til dit CV? Så er det dig, vi .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1