Vikarstilling: Social Media Manager - Barselsvikariat - [xxxxx] Distribution

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hele Danmark

Social Media Manager - Barselsvikariat - Nordisk Film Distribution



Skal du være med til at skabe filmmagi i vores kreative digitale team?



Forestil dig en arbejdsplads, hvor du rent faktisk får løn for at se gode film i arbejdstiden, og er med til at udvikle kampagner til alt lige fra Oscarvindere som DRUK og 1917 til de store danske biografbaskere som Ternet Ninja og Retfærdighedens Ryttere. Derudover kommer du til at blive del af en arbejdsplads med højt til loftet, legendarisk kantineordning, og hvor fagligheden og humøret altid er i top.

Som Social Media Manager, vil du blive en del af et passioneret marketingkontor samt vores nordiske digitale team. Din dagligdag vil bestå af at skabe kreative, strategiske og ambitiøse filmkampagner – hvor vi ikke er bange for at teste nye formater og platforme. Tværtimod, så er vores mål altid at have fingeren på den digitale puls via tests, konceptudvikling og digital vidensdeling på tværs af Norden.

Hvem søger vi?
Sammen med vores anden erfarne Social Media Manager vil du blive ansvarlig for social kampagner på danske og internationale filmlanceringer. Dette kræver en høj portion projektplanlægning og daglig kampagneovervågning på alle "Nordisk Film – fordi vi elsker film"s kanaler (Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, TIKTOK) samt enkelte films egne SoMe kanaler.

Du bliver hermed ansvarlig for:

  • Idéudvikling, pitching, planlægning af filmkampagner, præsentationer af SoMe-strategi for filmtitlerne (lige fra idé til publiseringsplaner og eksekvering).
  • Projektledelse af SoMe-aktiviteter fra A-Z (paid/earned/owned)
  • Stakeholder management (godkendelse og koordinering med involverede parter som instruktør, producent og marketing manager)
  • Tæt dialog med producenter, instruktører og skuespiller, hvor du skal pitche idéer samt rådgive dem om kampagnernes forløb.
  • Opsætte, overvåge og evaluering af betalte kampagner
  • Indholdsgenerator: Alt lige fra udvikling af korte spots til kameraoptagelser med interviews af skuespillere. Du skal derfor altid være klar på de muligheder, som opstår i løbet af arbejdsdagen til at skabe engagerende ekstramateriale.

Vi forventer, at du trives med at kombinere data og strategi med dine kreative idéer, hvor du ikke er bange for at løbe forrest med en ny god idé. Det er derfor også vigtigt, at dine personlige kompetencer matcher stillingen.

Personlige kompetencer & kvalifikationer:

  • Du har min 1-2 års erfaring med paid social (META Business manager), og et + hvis du har arbejdet strategisk med TIK TOK kampagner.
  • Du har social i blodet og en puls, som banker for content marketing.
  • Dine kommunikative evner er i højsædet, hvor du elsker at lege med ord som matcher platform, målgruppe og filmgenre.
  • Du er kreativ med analytisk sans, hvor dine kampagneidéer opstår på baggrund af dataindsigter omkring målgruppe og platform.
  • Du har stor erfaring med sociale medie kampagner – lige fra posting, kommunikation samt eksekvering og evaluering af betalt og organisk indhold.
  • Du har kendskab til Photoshop og Premiere Pro
  • Du er vant til at projektstyre flere kampagner ad gangen og elsker at jonglere med mange bolde i luften samtidigt.
  • Du er god til at præsentere/pitche SoMe strategier i øjenhøjde for filmhold og ufaglærte SoMe brugere m.fl.
  • Du er ikke bange for at teste nye ting. Her er dit mantra test, measure, learn – og test igen.

Barselsperiode: Fuldtidsstilling (37 timer/uge) fra September 2022 – August 2023.

Lyder dette som et movie match mellem os og dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head Of Social, Kim Lykke Andersen , [email protected].

Arbejdsadresse:
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

Ansøgningsfristen er 13. juni, men interviews afholdes løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.


Om Nordisk Film Distribution


Nordisk Film Distribution er den førende udvikler, investor og distributør af lokale og internationale film og serier på tværs af de nordiske lande. Vi lancerer 50-60 film og 3-5 dramaserier hvert år her. Vi har dedikerede og erfarne teams, som arbejder med et unikt forbrugerdata setup, som giver os indsigt i de nordiske forbrugeres adfærd, holdninger og værdier. Vi driver også streaming kanalerne: ”Dansk Filmskat” og ”Min Bio” og den digitale kanal Nordisk Film+. Hvis du vil vide mere: nordiskfilm.dk.

I tillæg til filmdistribution, producerer Nordisk Film prisvindende indhold og driver biografer i Danmark, Norge og Sverige. Vores digitale forretninger omfatter GoGift og Dansk Reklame Film, og vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling. Desuden markedsfører vi PlayStation i de nordiske og baltiske lande. Vi er en del af Egmont. Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter. We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig AV-tekniker med stor erfaring i planlægning og afvikling af digitale møder og events? Brænder du for at levere førsteklasses service og arbejde med den nyeste teknologi? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor ingen dag er ens?
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vi tilbyder lige nu – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste studiejob. Og hvis du har gode kommunikationsfærdigheder og interesserer dig for marketing, så kan det blive dit. Vi søger neml..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Storkøbenhavn

    FirmabeskrivelseØnsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer? Hvad enten det er inden for Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, og Energy and Building Tech..
    • Marketingmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense

    Har du lyst til at arbejde som studiemedarbejder i en visionær teknologivirksomhed, hvor du i høj grad kan tilrettelægge din egen arbejdsdag, og hvor du får mulighed for at arbejde sammen med andre..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. juni 2024 377
14. juni 2024 375
13. juni 2024 374
12. juni 2024 362
11. juni 2024 367
10. juni 2024 370
9. juni 2024 370
8. juni 2024 367
7. juni 2024 369
6. juni 2024 373
5. juni 2024 367
4. juni 2024 371
3. juni 2024 369
2. juni 2024 364
1. juni 2024 365
31. maj 2024 369
30. maj 2024 368
29. maj 2024 364
28. maj 2024 370
27. maj 2024 380
26. maj 2024 379
25. maj 2024 385
24. maj 2024 399
23. maj 2024 390
22. maj 2024 393
21. maj 2024 410
20. maj 2024 412
19. maj 2024 418
18. maj 2024 424
17. maj 2024 431
16. maj 2024 432