TMC Nordic søger en PR & Social Media Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Beauty is our business.

Ønsker du at arbejde med innovative skønhedsprodukter, der hjælper forbrugere med at se ud- og føle sig som den bedst mulige udgave af sig selv hver dag? Så leder vi efter dig!

Vi er en digital ledet nordisk distributør inden for beauty med et formål om at tilbyde forbrugere bæredygtige skønhedsprodukter inden for både hudpleje, hårpleje samt eksklusive og high end dufte.

TMC Nordic har samlet et udvalg af de mest innovative high end brands, der findes på de internationale markeder. Som distributør og partner tilbyder vi stærke koncepter og strategisk forretningsudvikling. Det er vores ambition at øge brandværdi og levere den bedste service i branchen for at sikre bæredygtig vækst og lang levetid for brands i vores portefølje.

Hos TMC Nordic vil du indgå som en del af et team, der arbejder med en specifik portefølje af naturlige og farmaceutiske hudplejemærker.

DIN ROLLE

Du vil få det overordnede ansvar for PR og sociale medier for en række brands, der forhandles på det nordiske marked. Du vil arbejde med PR- og influencer marketing-strategi i tæt samarbejde med Head of Brand Management samt have ansvar for eksekvering af medie- og kampagneplaner, for at dele viden og udvikle kendskabet til den dedikerede brandportefølje.

NØGLEANSVAR

  • Udvikle, implementere og eksekvere PR- og influencer marketing-strategien for at øge kendskabet til brands i vores portefølje.
  • Deltage i udvikling og lede eksekveringen af vores medie- og kampagneplaner
  • Sikre engagerende digitalt indhold til partnerplatforme for at øge forbrugernes engagement og drive trafik til webshops og butikker
  • Organisere og være vært for PR-arrangementer
  • Drive lokale instagram og TikTok-profiler med henblik på at øge antallet af følgere og engagement – både gennem organisk og paid indhold
  • Definere KPI'er for alle aktiviteter og udarbejde månedlig rapportering til intern brug så vel som til eksterne stakeholders
  • Optimere vores kampagner og aktiviteter baseret på dataanalyse og KPI-monitorering.

DIN PROFIL

Vi forventer en kandidat, der med passion for sit arbejde har en positiv smittende effekt på sine kollegaer og interessenter. Du har en naturlig interesse for skønhed, er ambitiøs og begejstret for at have indflydelse og skabe resultater. Derudover er du nysgerrig, åbensindet og trives i dynamiske rammer. Du har stærke analytiske evner og behersker de gængse discipliner inden for salg, digital marketing og e-handel. Vi ser gerne, at du er fleksibel og proaktiv. Hos TMC Nordic er der initiativpligt, og der behøver ikke at være langt fra beslutning til handling.

PÅKRÆVET ERFARING

  • Bachelorgrad eller derover inden for markedsføring, kommunikation, digital handel eller tilsvarende
  • Omfattende viden om det nordiske influencer- og medielandskab og digitale trends
  • Erfaring med udvikling af content, copywriting, videoer, reels, stillbilleder, livesessioner osv.
  • Erfaring med planlægning og eksekvering af datadrevne digitale kampagner og markedsføring på sociale medier

FORETRUKKEN ERFARING

Hvis du har følgende ud over ovenstående, vil det være et plus:

  • Erfaring med værktøjer til social listening og performance management tools
  • Innovativ og kreativ tænkning
  • God fornemmelse for nye tendenser, og hvordan de kan omsættes til forbrugerrelevante aktiviteter
  • Målrettet og faktabaseret beslutningstagen
  • Stærke kommunikationsevner

THE ”TMC WAY”

Vores medarbejdere er kernen i vores succes.

Vi tilbyder et dynamisk miljø med muligheder for at udvikle kompetencer og ansvarsområder for rette vedkommende. Vi sætter en ære i at være en virksomhed, hvor medarbejderne er i stand til at være sig selv og have en følelse af at høre til. Vi omfavner og fejrer mangfoldighed og byder alle køn, aldre, racer og etniciteter velkommen.

Vi har en mission om at glæde forbrugerne med differentierende og innovative skønhedsprodukter af høj kvalitet, der hjælper dem til at være og føle sig som den bedste udgave af sig selv – hver dag.

Vores hovedkontor, lager og træningsfaciliteter har base i Søborg, København, og vi har desuden lokale salgskontorer i både Sverige og Norge. I alt er vi et team på 45 passionerede og dedikerede medarbejdere i en agil organisation, og vores forretningsmodel er kendetegnet ved, at de største succeser opnås gennem samarbejde, nærhed og gennemsigtighed.

NÆSTE SKRIDT

Send din ansøgning og CV via nedenstående link. Ansøgninger bliver gennemgået løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nordic Head of Brand Management, Helle Ambrosius på [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Herlev
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 5
1. maj 2024 6