Marketing & administrativ medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vil du være en del af en spændende og dynamisk virksomhed med kort vej fra ide til beslutning? Drømmer du om at arbejde med den brede marketingpalette med både branding af serviceydelser og eventplanlægning? Og kan du se dig selv som en del af en hurtig voksende virksomhed? SÅ ER DET MÅSKE DIG, VI LEDER EFTER.

Du eksekverer og videreudvikler marketing-årshjulet og brandidentiteten

Du får fra dag ét ansvar for den fulde marketingpalette og det samlede marketingbudget hos Dansk DKV Plan. Med afsæt i virksomhedens DNA bliver det din hovedopgave at styre og eksekvere marketing-årshjulet.
Sideløbende udvikler du nye aktiviteter, der styrker Dansk DKV Plans brandidentitet blandt nuværende og potentielle kunder / brugere.
Ambitionerne er høje, og med udgangspunkt i virksomhedens identitet og værdier bliver dine primære opgaver at:
Tage ansvar for og gennemføre al online kommunikation
Planlægge og gennemføre events fra A-Z, f.eks. gå hjem-møder, jobmesser og konferencer
Styrke og udvikle Dansk DKV Plan employer brand i samarbejde med HR
Håndtere eksempelvis merchandise og sponsorater
Varetage almindelige administrative opgaver såsom e-mail og opkald fra leverandører og kunder, support til teamet, herunder planlægning af møder og rejse-arrangementer.

Du får også ansvar for virksomhedens billeddatabase, og du finder det naturligt selv at være hands-on i indholds-produktionen og det grafiske layout.

Erfaren marketeer med strategisk tæft og drive

Det vigtigste er, at du har din marketing-værktøjskasse på plads, og at du har flere års konkret erfaring fra en stilling, hvor du selvstændigt har dækket et bredt spektrum af marketing- og kommunikationsopgaver.
Du har formentlig også en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for marketing eller kommunikation.
Det er afgørende for din succes i rollen, at du er selvkørende med et højt drive og er passioneret, samtidig med at du kender værdien af at arbejde inden for rammerne af en designmanual og en brandidentitet.
Du kombinerer evnen til at arbejde strategisk med et sikkert blik for det visuelle og den sidste detalje, der gør forskellen for helhedsindtrykket.
Du er hjemmevant i en rolle, der kræver koordinering og prioritering af leverancer og deadlines. Du jonglerer derfor ubesværet med dine forskelligartede opgaver på tværs af faglige discipliner og kanaler

Ambition om at være den bedste digitale DKV Plan og Brandrådgivning, bedste arbejdsplads

Du kan se frem til at træde ind i en rolle med høj selvstændighed og endda meget stor indflydelse på både stort og småt. Virksomheden investerer i de rigtige løsninger og de rigtige samarbejdspartnere, når projekter eller delopgaver lægges ud af huset. I din hverdag vil du opleve et miljø med energi, fleksibilitet, ambition og dygtige kolleger. Virksomheden prioriterer et inspirerende fagligt miljø samt et godt arbejdsliv, hvilket bl.a. betyder meget attraktive arbejdsomgivelser og løbende sociale og faglige arrangementer.

ER DU INTERESSERET?
Vi læser ansøgninger løbende, derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV til Brian Højhus på: [email protected]

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte Brian Højhus på telefon 2265 1199
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Holstebro
  • Tirsdag den 02. april 2024

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Do you want to be part of a team, who strives to accelerate company growth even further and where “the sky is the limit”? Imagine yourself being frontperson in product innovation, with the target t..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (elev) i Brande

    BYG DIN FREMTID I [xxxxx] – BLIV SALGSTRAINEEVil du arbejde i en international og markedsledende virksomhed, hvor du bliver taget alvorligt, hvor faglighed bliver vægtet højt og hvor du som salgstr..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (elev) i Brande

    STARK vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Danmark er vi..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Vestjylland

    Er du en kreativ og initiativrig studerende med flair for digital markedsføring og webudvikling? Vi søger en engageret stud..
    • Marketingmedarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1