Det Kongelige Teater søger en Digital Campaign Manager (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Til Det Kongelige Teaters Brand- og Marketingafdeling søges en kreativ og strategisk Digital Campaign Manager til et barselsvikariat på 12 måneder fra februar 2024.

Har du styr på digitale kommunikationsværktøjer og har et kreativt fokus på, hvordan man formidler digitalt indhold til forskellige målgrupper? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en profil, der forstår sig både på digital kommunikation, og hvad, der virker i e-mail marketing. Din primære opgave er at udvikle, planlægge og drive kampagner på tværs af annoncering og e-mail marketing.

Vi er i en rivende udvikling for at nå ud til flere danskere gennem digitale kanaler. Derfor søger vi en Digital Campaign Manager, der kan bidrage til, at endnu flere danskere bliver begejstret for scenekunst, finder inspiration samt føler, at de kommer endnu tættere på Det Kongelige Teater og vores klassiske kunstarter. Vi laver indhold til mange forskellige målgrupper, så du skal være skarp til at kunne formidle og identificere, hvilke greb, du skal bruge for at kunne videreformidle indhold om bl.a. vores mange forestillinger til forskellige målgrupper via vores digitale kanaler.

Du bliver en vigtig brik i vores digitale etam på fire personer, der dagligt arbejder med kommunikation, marketing og digitale projekter. Du bliver sammen med vores Marketing Automation Specialist en kernemedarbejder i vores Marketing Automation-system (Agillic), hvor du bliver hovedansvarlig for al e-mail-marketing indhold. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med e-mail-marketing samt digital kommunikation, da en stor del af dit arbejde handler om at briefe, indhente og formidle indhold til bl.a. vores ugentlige nyhedsbrev, diverse salgsmails, informationsmails med mere.

Sammen med vores eksterne annonceringsbureau bliver du ansvarlig for at formidle og koordinere indhold til vores forskellige type annoncer. Med dit holistiske blik på kunderejsen kan du sammensætte kampagner og kundeflows på tværs af digitale kanaler fra start til slut og tager stafetten på at få puslespillet koordineret og eksekveret sammen med vores dygtige studentermedarbejder i det digitale team. Du vil også være dagligt ansvarlig for vores digitale marketingbudget.

Sammen med vores CRM-manager skal du udvikle og eksekvere nye kundeflows på vores digitale kanaler. Du vil derfor hele tiden skulle være opsøgende på ny viden inden for dit felt, og bidrage til, hvordan det kan komme os til gode i vores udvikling af formidlingen og markedsføringen.

Kompetencer:

  • Erfaring og dybdegående kendskab til digitale discipliner og formidling
  • Struktureret og trives med at lede kampagner samt vant til at have mange jern i ilden
  • Performancedrevet og trives med at blive målt på dine resultater. Du skal være særdeles god til at finde på spændende tekster og emnefelter, der får modtageren til reagere. Du får et kick ud af at kunne se gode åbningsrater og salgsresultater. For dig er den kontante afregning via data en kvalitet frem for afskrækkende
  • Stærk personlig interesse for digital marketing og digitale trends
  • Erfaring med Agilic eller andet Marketing Automation system
  • Erfaring med google analytics eller andet webtrackingværktøj er en fordel
  • Lidt af et overbliks- og koordineringsgeni
  • Brænder for konstant at udvikle, optimere og finjustere vores digitale kommunikation
  • Selvkørende og god til at tage initiativ og skabe relationer
  • Du bruger din positive tilgang til dit arbejde og dine kollegaer til at guide dig, når der sker ændringer med kort varsel, og vi skal nytænke vores budskaber og flows.


Vi tilbyder

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads i landets største kulturinstitution. Det Kongelige Teaters Brand og Marketingafdeling er internationalt anerkendt for sin kulturformidling, og vi har en ambition om at være de bedste i landet til at kommunikere om kultur på både digitale og analoge platforme. Brand & Marketingafdelingen tæller teams inden for både SoMe, Design, Video, Marketingprojektledere og Digital.

Afdelingen er fyldt med ambitiøse kolleger, der sætter en ære i deres faglighed, og der er altid plads til et smil, selv når deadlines er stramme.

Stillingen refererer til Marketingchefen, og du vil primært have til huse i Skuespilhuset. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter relevant statslig overenskomst. Barselsvikariatet er fuldtid og har en forventet længde på cirka 12 måneder.

Forventet tiltrædelse er hurtigst muligt og senest medio februar 2024.

Søg stillingen

Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" til højre i annoncen senest den 12. december 2023. Samtaler afholdes løbende. Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Marketingchef, Pernille Rasch, [email protected] eller 26703191.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 12. december 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Er du en skarp skribent og en haj til LinkedIn? Har du lyst til at blive vores stemme på de sociale medier? Vi leder efter en kreativ studentermedhjælper, der kan skrive fængende tekster til vores..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Would you like to be part of a world-leading, high-growth company providing 3D technologies for the Dental industry?We are looking for a self-driven student assistant for [xxxxx]’s Design Services..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1