Digital Marketing Assistant til Digital Marketing i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du gerne arbejde med digitale kanaler, indhold og data, og samtidig få muligheden for at udvikle dine kompetencer inden for de digitale discipliner? Vi leder lige nu efter en student til vores dedikerede team, med ansvar for digital marketing på tværs af discipliner, kanaler og forretningsbehov.

Vores afdeling, er i rivende udvikling og dagligdagen består af både eksekvering og udviklingsprojekter. Vi samarbejder med teams i hele huset og har en afvekslende hverdag, med forskellige arbejdsformer og konstellationer. Du vil blive en del af et ungt team på 5 som prioriterer trivsel, fællesskab og personlig udvikling højt.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Implementering, optimering og rapportering på digitale kampagner og indsatser på blandt andet de sociale medier, email-marketing og Google
  • Drift og vedligehold af relevante sider og indhold på web
  • Marketing automation. Herunder opsætning af nyhedsmails, scenarier, custom segmenter m.fl.
  • Bidrag til projektarbejde og samarbejde med øvrige teams i Lederne, herunder assistere med præsentationer og rapportering.
  • Diverse projektarbejde på både større og mindre projekter.

Du vil indgå som en vigtig del af teamet og understøtte aktiviteter på tværs af discipliner af afdelinger og får rig mulighed for selv at have indflydelse på dine opgaver. Din hverdag vil indeholde både faste og varierende opgaver, ligesom du løbende vil blive involveret i relevante projekter og initiativer.

Kvalifikationer
Først og fremmest er det vigtigste for os, at du er motiveret for at lære og blive en del af vores team. Vi håber du er er nysgerrighed, ansvarsfuld, proaktiv og positiv.
Du skal have minimum 2 år tilbage af dit studie, og vi forestiller os at du læser på CBS, ITU, RUC, CPH Business eller lign. Som udgangspunkt tænker vi 15-20 timer om ugen, fordelt over to-tre dage, med mulighed for mere. Vi er fleksible omkring præcis startdato, men ser gerne du starter primo september.

Det er en fordel, hvis du:

  • Har lidt kendskab til og interesse for det digitale medielandskab, herunder digitale formater, platforme og data.
  • Grundlæggende forståelse for relevante fagområder som marketing, kommunikation og IT
  • Kan arbejde i Excel, PowerPoint, Word og gerne flere programmer og værktøjer.
  • Har lidt erfaring med projektarbejde

Om Lederne
I Lederne går vi forrest for at skabe en bæredygtig arbejdsplads, hvor vi er både ambitiøse og helt nede på jorden. Hvor vi rummer både det seriøse og det uformelle. Hvor vi er her for hinanden, samtidig med at der er plads til at være der for vores familier.

Vores forskelligheder gør os stærkere. Vi tror på at alle har noget unikt at byde ind med. Og midt i vores forskelle, ligger en fælles tro på at empati, engagement og ansvarlighed gør os til de eksperter, som vores medlemmer har brug for. For os går tillid og ansvarlighed hånd i hånd, og vi gør en dyd ud af at give alle i Lederne et trygt fundament, hvorfra vi kan udvikle og uddanne sig - både fagligt og menneskeligt. For uden tryghed, ingen udvikling.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap fysisk som psykisk, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v., at søge stillingen.

Interesseret?
Så send endelig din ansøgning snarest muligt, og senest mandag d. 31. juli 2023. Vi afholder samtaler efter 7. august.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Har du spørgsmål, så kontakt endelig, Digital Marketing Manager Anne Wisborg på [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Opportunity Marketing Manager (Maternity cover, 12 months)Copenhagen - Liverpool - RotterdamMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a ce..
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 3
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8