Website-, kommunikation- og marketingsansvarlig til Ismageriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger en selvkørende og dygtig website, kommunikations- og marketingsansvarlig til Ismageriet. Føler du dig godt tilpas med en varieret arbejdsdag med mangeartede opgaver? Så har vi lige jobbet til dig.

Velkommen til Ismageriet

Vi producerer is af højeste kvalitet, og produktionen foregår i bagbutikken på klassisk italiensk vis. Isen produceres løbende over dagen og af de bedste råvarer. Vores is er meget efterspurgt, og som virksomhed er vi i en kontinuerlig, positiv udvikling og vækst. Vi har i alt omkring 250 ansatte tilknyttet i højsæsonen, heraf 6 i administrationen. Lige om lidt åbner vi vores tredje store isbutik i Kødbyen. Administrationen kommer til at ligge i Kødbyen, hvortil vi søger vores nye dygtige medarbejder. Her får vi til huse i Kødbyens rå funkis lokaler ovenpå vores butik. Her er et fantastisk fysisk miljø og samtidig et uformelt og godt arbejdsmiljø i en flad organisation med fokus på det gode samarbejde. Der er offentlig transport meget tæt på. Vi spiser frokost sammen hver dag og hjælper naturligt hinanden.

Du får en central rolle

Du træder ind i rollen som ansvarlig for vores webshop, digital marketing og lettere kommunikationsopgaver. Stilling er fuld tid med en god lønpakke, herunder bl.a. frokostordning, pension og sundhedsforsikring. Du bliver en del af vores administrationsteam og vil få din daglige gang i vores hovedkontor i Kødbyen. Du får ansvar for vores website i Shopify, daglige SoMe-aktiviteter og kampagner hvor der skal laves video og billede materiale, kundeservice (mail og telefon), udvikling af grafisk materiale samt udvikling og vedligeholdelse af vores E-learningsplatform. Du fungerer som bindeled i dagligdagen på mange opgaver. Mere specifikt indebærer det, at du også:

  • Varetager salg og koordinering af is-arrangementer ud af huset
  • Kan løse forskellige administrative opgaver – stort som småt
  • Er kontaktperson for mange af vores medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Er klar på at der kan være opgaver som skal løses aften og weekend, f.eks. i forhold til webshoppen, ved nedbrud eller hvis en is-variant bliver udsolgt og derfor skal tages af siden
  • Gerne giver et nap med hvor det behøves

Udadvendt og positiv med lyst til udfordringer

Vi forestiller os, at du rimeligt selvstændigt kan træde ind i rollen, gerne med lidt erfaring fra en tidligere stilling. Måske har du en Erhvervsakademiuddannelse bag dig inden for digitale medier (multimediedesigner), digital marketing eller andet. Derudover er det vigtigt at du er fleksibel ift. opgaver, arbejder bedst selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver, samtidig med at du bidrager til det gode humør. Du skal være omstillingsparat, da hverdagen i Ismageriet er alsidig og det gør at hver dag byder på nye spændende opgaver. Vores kultur er meget behagelig og engagerende, og vi har stort fokus på, at vores medarbejdere kan lide at gå på arbejde her.

Det er vigtigt at du:

  • Har erfaring med SOME, herunder Facebook, LinkedIn, Instagram, mf. og i den forbindelse kan arbejde i Canva og iMovie samt føler dig hjemme i Instagram Reels funktion.
  • Har et kreativt blik og ved hvad der virker.
  • Har teknologisk snilde og erfaring med websites – vi bruger Shopify.
  • Er struktureret og uden besvær kan være sparringspartner på tiltag fra idé til udførsel.
  • Skriver og staver rimeligt fejlfrit på dansk og engelsk.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning, dit CV, et billede samt referencer til: [email protected]

Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte vores Økonomichef Ann Kristin Sundheim på tlf. +45 25 94 40 44.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Ismageriet på www.ismageriet.dk

https://www.facebook.com/Ismageriet


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V
  • Fredag den 14. april 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Would you like to be part of a world-leading, high-growth company providing 3D technologies for the Dental industry?We are looking for a self-driven student assistant for [xxxxx]’s Design Services..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Opportunity Marketing Manager (Maternity cover, 12 months)Copenhagen - Liverpool - RotterdamMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a ce..
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0