Erfaren Event Coordinator til planlægning og afvikling af interne Group Events

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

De interne medarbejdere events – både faglige og sociale – er helt centrale for, hvordan vi bygger og fastholder vores kultur, vidensdeler og ikke mindst har det sjovt sammen.
Til at fortsætte og professionalisere dette søger vi en detaljeorienteret Event Coordinator til at supportere og koordinere vores interne events og sikre, at kvaliteten fortsat er høj og lever op til vores ambitionsniveau.I samarbejde med vores Lead Coordinator bliver du ansvarlig for at drive og projektstyre interne events herunder ideudvikling af koncept, budget-udarbejdelse og -styring samt afvikling af events.Som vores nye Event Coordinator vil du være med til at koordinere og sætte retning for vores interne events i Netcompany, som afholdes flere gange årligt for vores mere end 3.000 medarbejdere. Vores interne events, som afholdes for alt mellem 10 og op til over 2000 medarbejdere, er et højt prioriteret område, som vi værner meget om. Dit arbejde vil spille en stor rolle i vores interne formidling og vidensdeling på tværs af organisationen, uanset om det drejer sig om mindre partnermøder, juletræsarrangementer, store ”all hands meetings” og traditionsrige fester for alle medarbejdere.Du bliver en del af vores dygtige eventteam Du bliver en del af vores dygtige eventteamDu bliver en del af vores dygtige eventteam, og vil i det daglige referere til Majken Frederiksen.Dine primære arbejdsopgaver:
  • Projektstyring af events fra idéudvikling til planlægning og afvikling
  • Kontakt og håndtering af interne og eksterne stakeholders 
  • Budgetudarbejdelse og -styring
  • Afvikling af events
  • Ad hoc-opgaver
  • Projektstyring af events fra idéudvikling til planlægning og afviklingKontakt og håndtering af interne og eksterne stakeholdersBudgetudarbejdelse og -styringAfvikling af eventsAd hoc-opgaverOm dig og dine kompetencer:
  • Du har min. 2-3 års erfaring med planlægning og afvikling af større events, konferencer, koncerter eller festivaler 
  • Du trives med at arbejde med større events med mange interessenter og deadlines
  • Du er struktureret og detaljeorienteret og god til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver
  • Du har gåpåmod og er løsningsorienteret, når der sker ændringer i planerne
  • Du har stærke kommunikative evner både i dansk og engelsk, skrift og tale
  • Du er åben og udadvendt og er god til at skabe tryghed omkring dine events
  • Du har min. 2-3 års erfaring med planlægning og afvikling af større events, konferencer, koncerter eller festivalerDu trives med at arbejde med større events med mange interessenter og deadlinesDu er struktureret og detaljeorienteret og god til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaverDu har gåpåmod og er løsningsorienteret, når der sker ændringer i planerneDu har stærke kommunikative evner både i dansk og engelsk, skrift og taleDu er åben og udadvendt og er god til at skabe tryghed omkring dine eventsStillingen er en fast fuldtidsstilling, og der kan forkomme arbejde på skæve tider som f.eks. aften eller weekend.
    Du vil have din dagligdag på vores hovedkontor på Christianshavn.Som Event Coordinator hos Netcompany får du mulighed for at sætte dit præg på events hos Danmarks største IT virksomhed.Bliv vores nye kollegaBliv vores nye kollegaSkal du lykkes i rollen som vores nye Event Coordinator, er det en forudsætning, at du er detaljeorienteret, struktureret, løsningsorienteret og formår at følge projekterne helt til dørs. Du skal være opsøgende, vedholdende og have et stort servicegen. Du skal være motiveret af at arbejde med planlægning og afvikling af events og være proaktiv gennem hele processen – også når der er travlt.En integreret del af vores MARKOM afdeling En integreret del af vores MARKOM afdelingVores interne event team er en integreret del af vores MARKOM afdeling, der består af vores Creative Marketing-team, Employer Branding-team, PR og PA og ikke mindst intern kommunikation. Det giver perfekte betingelser for at vende kreative koncepter, have blik for det visuelle samt ikke mindst sikre snorlige kommunikation. Udover det faglige er det fokus på at have det sjovt sammen, ikke kun i MARKOM-afdelingenteamet, men i hele Netcompany.Bliv en del af et inkluderende fællesskabBliv en del af et inkluderende fællesskabI Netcompany prioriterer vi fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring.Det er en del af vores kultur og værdigrundlag, at alle medarbejdere, uanset forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer mødes med forståelse og respekt samt lige muligheder for udvikling og trivsel.Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.Send os en ansøgning Send os en ansøgningUpload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket. Vi afholder samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Majken Frederiksen på [email protected]Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i København

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Marketingmedarbejder
    • København

    Lignende jobs

    • Marketingmedarbejder i København V

      Fri kontakt
      Er du en dygtig AV-tekniker med stor erfaring i planlægning og afvikling af digitale møder og events? Brænder du for at levere førsteklasses service og arbejde med den nyeste teknologi? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor ingen dag er ens?
      • Marketingmedarbejder
      • København V
      Få mere info
    • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

      About the team: About the team:The EMEA Regional Marketing team consists of Regional Marketing Managers and a Marketing Automation Manager. As part of the team, you will work alongside a group .
      • Marketingmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Marketingmedarbejder i København

      Do you want to have a real impact in shaping the future of our product? Are you an experienced product manager who would like to solve customer problems and grow a product globally starting with No..
      • Marketingmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Marketingmedarbejder i København

      Her er jobbet til dig, der elsker at skabe, eksekvere og optimere personaliseret og automatiseret kommunikation og brugerrejser.Det er din opgave at planlægge, udvikle og optimere automatiseret..
      • Marketingmedarbejder
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København

    Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i København.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København over tid

    Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
    9. juni 2024 162
    8. juni 2024 159
    7. juni 2024 162
    6. juni 2024 167
    5. juni 2024 165
    4. juni 2024 167
    3. juni 2024 165
    2. juni 2024 161
    1. juni 2024 162
    31. maj 2024 165
    30. maj 2024 162
    29. maj 2024 163
    28. maj 2024 168
    27. maj 2024 172
    26. maj 2024 169
    25. maj 2024 176
    24. maj 2024 185
    23. maj 2024 182
    22. maj 2024 180
    21. maj 2024 186
    20. maj 2024 185
    19. maj 2024 185
    18. maj 2024 185
    17. maj 2024 190
    16. maj 2024 198
    15. maj 2024 199
    14. maj 2024 194
    13. maj 2024 196
    12. maj 2024 196
    11. maj 2024 195
    10. maj 2024 202

    Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i København

    Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

    Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

    Bydele i København

    København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

    Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

    Find ledige jobs i Indre By

    Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

    Find ledige jobs i Østerbro

    Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

    Find ledige jobs i Nørrebro

    Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

    Find ledige jobs i Vesterbro

    Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

    Find ledige jobs i Valby

    Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

    Find ledige jobs på Amager

    Mere information om København

    Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer