Traffic Consultant – DTU Learn for Life

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du lyst til at arbejde med den kommercielle del af universitetsverdenen? Har du et solidt fundament indenfor de mere tekniske discipliner i digital marketing – tracking, analyse, ROAS optimering, social ads, search og SEO? Befinder du dig godt med at være en del af en marketingafdeling med dygtige kolleger og mange stakeholders? Så er det måske dig, vi leder efter som Traffic Consultant til Marketing og Digitalt Salg teamet.

Livslang Læring på DTU
DTU Learn for Life er et center på DTU, som er omdrejningspunkt for en ny strategisk satsning i forhold til efteruddannelse og livslang læring. DTU Learn for Life er DTU’s platform for såvel fremtidens Executive lederuddannelser som specialiserede efter- og videreuddannelser baseret på teknologi, bæredygtighed og innovation – et udstillingsvindue for DTU’s undervisning og forskning, som rækker bredt ud til erhvervsliv, myndigheder og organisationer - både i Danmark og i resten af verden.

DTU er et af Europas førende tekniske universiteter, og vi står overfor at implementere en ny strategi for livslang læring på tværs af hele universitet. Vi ser det som en vigtig samfundsopgave at udvikle og levere relevante og virksomhedstilpassede kompetenceforløb inden for områder og sektorer, hvor DTU har særlige styrkepositioner. Vi bidrager til at styrke kompetencer hos virksomheder og organisationer, så de kan udnytte fremtidens teknologiske muligheder.

DTU Learn for Life er et center i rivende udvikling, og vi tilbyder en spændende stilling i et unikt miljø med plads til udvikling - både personligt og kompetencemæssigt.

Jobbet
Som ny Traffic Consultant til vores team Marketing og Digitalt Salg bliver din opgave at booste salget af kurser og efteruddannelse markant, så DTUs viden kan komme ud til endnu flere. Du bliver en del af et marketing team der rummer både generalister samt specialister som dig selv – bl.a. på CRM, Marketing Automation, site og shop.

Du får en hverdag, som både kan rumme fordybelse, tilbagevendende rapportering og små hurtige ad hoc opgaver. Vi søger en kollega, der bevarer overblikket og kommer helt i mål, så data, analyse og indsigter bliver formidlet i øjenhøjde og omsat til mere salg. Det er vigtigt, at du er handlekraftig, så der bliver eksekveret. Dertil er det nødvendigt, at du er nysgerrig og har lyst til kontinuerligt at søge viden og opbygge kompetencer, da fagligheden i ansvarsområderne udvikler sig hurtigt.

Det er en fordel, hvis du formår at inddrage AI, scripts og andre automatiseringer.

De vigtigste ansvarsområder er:

Tracking, dataindsamling og datakvalitet
Som vores nye Traffic Consultant har du frie hænder til at vælge de rette tools, så længe vi får opbygget et mere samlet billede af trafikken, kampagnerne og hvad der konverterer bedst. Målet er, at data har den bedst mulige kvalitet, også i den nye cookie-less virkelig, vi er på vej mod. Fokus er, at vi har så retvisende data, som muligt, og at de forskellige kanaler så vidt muligt bindes sammen til et helhedsbillede.

Zapier bruges også i dag til at binde kampagner sammen og sikre, at data flyder, og vi kan agere og måle på kampagner cross-channel.

Analyse og afrapportering
Du analyserer regelmæssigt de data, der er tilgængelige, både ad hoc eksplorative analyser og deep dives såvel som tilbagevendende analyser for at afdække trends over en længere periode. Der er særligt fokus på trafik, ad performance og ROAS, men du bør også inddrage indtjening og rentabilitet for de produkter, der kører kampagner for.

Afrapporteringen til interne og eksterne stakeholders ligger også hos vores Traffic Consultant. Vi ønsker relevant rapportering, der understøtter forretningen, så der kan træffes gode, informerede beslutninger. Derfor skal du have en vis flair for formidling.

Optimering af kampagner
Vores mediebureau laver det meste af vores opsætning og optimering, men vi har brug for en kollega i teamet, som kan være faglig sparringspartner og holder øje med og optimerer på vores digitale annoncering. Vores Traffic Consultant deltager i møder med mediebureau og supporterer sine Marketing Consultant kolleger, når de har spørgsmål til kampagnernes performance og forbedringspotentiale.

Vi kører tæt parløb med andre kolleger på DTU omkring annoncering. Derfor skal du indgå i det tekniske samarbejde med DTU-kolleger omkring annoncering og tracking på tværs af vores sites.

SEO (søgemaskineoptimering)
De organiske søgeresultater har stor værdi. Du skal være tovholder på, at SEO løbende forbedres, og der skal udarbejdes keyword-analyser og gives input til Content og Marketing Consultants. Ligeledes skal der være fokus på link-building, ikke mindst sammen med resten af DTU.

Andre opgaver
Mange af vores uddannelser og kurser sælges online direkte til den enkelte deltager. Derfor har den rette kandidat til stillingen også dyb indsigt i og erfaring med at inddrage e-commerce og marketing automation i tracking og analyser.

Marketing og Digitalt Salg arbejder hovedsageligt digitalt, men understøtter også offline formater som events, brochurer, print annoncer, OOH og PR. De er sværere at tracke, men bør ligesom de digitale kanaler løbende blive genstand for analyse og optimering. KPI’er for arbejdet centrerer sig omkring salg, og med delmål på reach, trafik og leads.

Vores forventninger til dig
Professionelle kompetencer:

  • Specialist med dyb forståelse af et moderne, digitalt marketingsetup og e-commerce
  • Erfaring med tracking og analyse af digital marketing og salg, inkl. cross-site tracking
  • Erfaring med SEO-discipliner som keyword-analyse, link-building, site speed optimering, etc.
  • Evnen til at rumme høj kompleksitet og abstrakt tænkning
  • Kritisk sans og et vågent øje på datakvalitet
  • Gode analytiske egenskaber, så du formår at se gennem tallene til tendenser og forbedringspotentiale
  • Gode sprogfærdigheder på dansk og gerne også på engelsk
  • Erfaring med projektledelse er en fordel

Personlige kompetencer:

  • Evnen til at bevare overblikket og skabe struktur
  • Gode samarbejdsevner
  • Kan formidle komplicerede analyser i øjenhøjde med kolleger og stakeholders
  • Analytisk og resultatorienteret
  • Stort drive og lyst til at booste salget

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er i fokus. Ny teknologi, innovation, bæredygtighed og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene i DTUs strategi ‘Teknologi for mennesker’. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest onsdag den 28. februar 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Interim Marketing Manager Trine Gantriis på [email protected] og mobil +45 5139 6168.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0