Nordic Marketing Coordinator (DK, NO, IS)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lynge

Er du vild med content creation i alle dets facetter, forstår du vigtigheden i præcision ved håndtering af mange forskellige brandprofiler og er en proaktiv teamplayer? Så kan denne stilling være det helt rigtige for dig!

Vi søger dig, der kan styrke og komplettere vores nordiske marketingteam, samt være med til at løfte vores kommunikationsarbejde til nye højder! Vi arbejder primært med B2B, men også med B2C tilpasset kommunikation. Vi repræsenterer og markedsfører en masse kendte og prestigefyldte brands i vores portefølje. Herunder HP, Artline, Brother, Tombow, Canon, Epson og mange flere – hvilket er noget som gør netop denne stilling helt unik og meget spændende.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver bliver i samarbejde med dine kolleger, at planlægge, koordinere, skabe og publicere relevant, salgsdrivende og repræsentativt markedsføringsmateriale tilpasset primært B2B i alle vores markedsføringskanaler, som er på eksempelvis hjemmesider, i webshops, via mailsystemer og flere sociale medier. Dermed bliver du i denne rolle betroet at repræsentere og styre markedsføring af en række kendte og etablerede brands på markedet.

Vi ser gerne, at du er en organiseret perfektionist med en god sans for farve og form, som godt kan lide, at tempoet er højt, samt at du har en ambition om, at være med i udviklingen af Despecs markedsføringsarbejde fremadrettet. Organisatorisk bliver du en del af et nordisk drevet marketingteam, hvor I sammen i gruppen og med andre kolleger fra alle afdelinger skaber succes!

Følgende kompetencer er essentielle, for at få succes i jobbet:

  • Videregående uddannelse indenfor enten marketing eller kommunikation – eller tilsvarende kompenserende erhvervserfaring
  • Meget gode grafiske kompetencer samt erhvervserfaring indenfor Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop og Illustrator)
  • Stærke skriftlige kommunikationsevner, både på dansk og engelsk
  • Mindst 3 års erhvervserfaring fra marketingrelateret beskæftigelse
  • Ansvarsfuld, ambitiøs, fleksibel og formår at arbejde under korte deadlines
  • En god organisatorisk forståelse, gerne erfaring med at arbejde på tværs af landegrænser
  • Du kan arbejde selvstændigt, men værdsætter også at arbejde i teams

Ydermere er det en stor fordel, hvis du har erfaring fra tidligere job med administration af hjemmesider, mailsystemer og sociale medier (særligt LinkedIn og Instagram).

Vi tilbyder:

  • Et spændende job i et succesfuldt nordisk distributionsfirma i vækst
  • Godt onboardingprogram, så du kommer godt fra start
  • Mulighed for ugentlig hjemmearbejdsdag efter prøvetidens udløb
  • Frokostordning
  • Pension, sundhedssikring og sundhedspakke
  • Mulighed for opstart snarest muligt

Er du interesseret? Så send en motiveret ansøgning samt CV til vores HR-afdeling: [email protected] med ”Nordic Marketing Coordinator” i emnefeltet inden 1. august 2023. Samtalerne vil forventeligt finde sted efter uge 30. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nordic Marketing & PR Manager Josefin Sorbe på +46 8 449 59 19.

I Despec er vi alle Dedikerede specialister i en proaktiv virksomhed, som kontinuerligt udvikler sig. Vores viden om markedet og produkterne, kombineret med vores pålidelighed og ansvarsbevidsthed, gør, at vi kan efterleve vores vision om at være den fortrukne distributør inden for vores område. Hos os får du en hverdag i en nordisk og international virksomhed med samarbejde på tværs af grænser, kombineret med en mindre virksomheds agilitet og smidighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lynge.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Lynge
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Lynge

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Lynge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1