Nordic Mystery Shopping leder efter Mystery shoppers i Odense. Det er et kul, afvekslende og spændende ekstrajob at a...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi leder efter gode Mystery Shopper i og omkring Odense. Vi besøger butikker, restauranter, caféer og alle steder, hvor virksomheder møder deres kunder. For os ville det være dejligt at have kolleger, der er interesseret i et ekstra job i lang tid fremover, og som kan følge os i mange år fremover. Passer denne beskrivelse dig? I så fald skal du sende din ansøgning til os. Vi håber snart at høre fra dig!

En Mystery Shopper er en anonym forbruger, der besøger butikker, restauranter, caféer, skibe, tog og mange andre steder. For at vores kunder skal kunne forbedre behandlingen af deres kunder, fortæller vi i skriftlige besøgsrapporter om, hvad og hvordan vi har oplevet servicen hos dem, vi besøger.

Nordic Mystery Shopping er unik ved at arbejde med professionelle Mystery Shoppere med timeløn. Kvaliteten af vores besøgende rapporter er til krævende marketingledere, til uddannelse af virksomheder i salg og service og andre, der ved, at Mystery Shopper bestemmer kvaliteten af tjenesten. Vores virksomhedsgruppe inkluderer også Nordic Mystery Shopping Finland Oy, Nordic Mystery Shopping Norge AS og Nordic Mystery Shopping Sverige AB.

De fleste af vores Mystery Shoppere arbejder ekstra med os i alt fra et par opgaver til et par arbejdsdage om måneden. Arbejdet kræver rejser til nærliggende byer. Vi ønsker, at du har din egen erfaring med servicearbejde som sælger i en butik, arbejdet i en restaurant eller på et hotel. Du skal kunne både dansk og engelsk mundtligt og skriftligt og have adgang til en bærbar computer, der kan håndtere Office. Arbejdet planlægges i arbejdsdage og planlægges månedligt. Du kan være involveret i planlægningen af, hvilke dage du vil arbejde.

Hvis du har arbejdet i en butik, et hotel, en restaurant eller en café i et par år. Hvis du er god til at udtrykke dig skriftligt. Hvis du har kørekort og god køreoplevelse. Og hvis du ser på den langsigtede mulighed for at arbejde ekstra som en Mystery Shopper. Så måske passer dette dig godt, og vi ser frem til din ansøgning med CV og personligt brev til [email protected]

Kravene er:

Kørekort

Adgang til egen bil

Taler og forstår dansk og helst god engelsk

2 års erhvervserfaring i salg i en butik, hotel eller restaurant

Flere oplysninger på www.nordicmystery.com


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense C
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyAre you a creative storyteller passionate about engaging audiences across diverse platforms, you might be our missing piece to the Digital & Acquisition marketing team. As Marketing planni..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyDo you want to kickstart your career in the dynamic field of Product Management? Are you eager to make an impact on product development and launches? If so, join us as our Associate Produc..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Odense

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense C

    Are you an experienced product manager with technical expertise and impeccable stakeholder management skills? As part of the Foreflight Dispatch team, you will be working with award-winning softwar..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1