Studentermedhjælper til kommunikation og marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Odense C

Interesserer du dig for at arbejde med SoMe og ekstern kommunikation på de digitale platforme? Er du selvstændig og god til at omsætte idé til handling? Har du øje for den gode historie krydret med visuelt indhold, der fanger den rigtige målgruppe på det rette tidspunkt? Så er det måske dig, vi søger!

Har du flair for digital marketing, SoMe og kommunikation? Du skal være med til at forme virksomhedens profil udadtil. Det betyder, at du kommer til at udarbejde kommunikations- og marketingskampagner, der øger virksomhedens online tilstedeværelse.

Synlighed og branding på sociale medier vil være kerneopgaver, og med en strategisk og kommerciel tilgang skal du sikre, at kommunikation og marketing på SoMe er alignet med virksomhedens overordnede mål og strategi i samarbejde med vores salgsafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Planlægge, skabe og publicere inspirerende content til vores website og sociale medier f.eks. cases, blogindlæg, storytelling og artikler

  • Interviews af medarbejdere, videoindhold, employer branding initiativer

  • Monitorering og afrapportering af LAITs digitale indsats

  • Udarbejdelse af input til LAITs kommunikationsstrategi samt handleplan af SoMe-strategi

  • Udføre diverse administrative og kommunikative ad hoc-opgaver


Du vil være vores eneste marketingmedarbejder, hvorfor du i stor grad er med til at præge indholdet på vores platforme. Det betyder samtidig, at det er vigtigt, at du er selvkørende og ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver (selvfølgelig med mulighed for sparring og feedback).

Vores forventninger til dig Vi leder efter en studentermedhjælper, som først og fremmest synes, at det er spændende at arbejde med sociale medier og digital marketing. Det er også yderst vigtigt, at du kan lide at arbejde med content creation samt har lyst til at dygtiggøre dig indenfor dette felt.

  • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og er idé- samt initiativrig. Du er god til at “gribe boldene” og køre med projekterne

  • Du er god til at formulere dig skriftligt og mestrer den danske retskrivning

  • Du har viden om og interesse for online marketing og ekstern kommunikation

  • Du har strategisk flair inden for kommunikation og sociale medier og kan rulle teorier ud i praksis

  • Du har flair for grafiske programmer som f.eks. Adobe-pakken

  • Du er nysgerrig af natur og har en stor lyst til at lære nyt

  • Du har flair for videoproduktion (ikke et krav men et kæmpe plus)

  • Du er på sidste del af din bachelor- eller starten af din kandidatuddannelse, enten inden for kommunikation eller marketing


LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det, vi laver LAIT er et full-service digitalt bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en afvekslende hverdag, hvor to dage ikke er ens. Samtidig vægter vi balancen mellem arbejdsliv og fritid/studie højt, og er fleksible i forhold til mødetider.

Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring.

Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver dig mulighed for at bruge tid på at dykke ned i relevante emner og dygtiggøre dig.

Det sociale liv bliver plejet i form af ugentlig fredagsbar, frokostordning, bordfodbold, fester, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser.

Vil du vide mere om LAIT, så hop over på vores website eller vores sociale medier, hvor du kan møde dine fremtidige kolleger og læse mere om os.

Praktisk info Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Forventet omfang: ca. 10 timer om ugen.

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense C
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4