Vi søger en SEO specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Kvalificeret SEO-specialist søges til digitalt væksthus med høje ambitioner Vil du være med til at skabe forbindelse mellem søgeord og succes? Og kan du levere skarpe og datadrevne resultater for vores mange ambitiøse kunder i vækst? Så er OnlinePlus måske et sted for dig.

I vores SEO-afdeling har de rigtig travlt - og vi søger derfor en engageret SEO-specialist til vores marketingafdeling, der vil være med til at drive vores kunders succes gennem effektiv søgemaskineoptimering. Hvis du brænder for at kombinere teknisk viden, strategisk tænkning og dybdegående dataindsigt – og hvis du kan mærke euforien helt ud i tåspidserne, når en virksomhed rykker flere placeringer frem på Google - så er det måske dig, vi søger til vores marketingafdeling.

Som en central del af vores dygtige SEO-hold skal du: ✔ Opsættte sporing og udføre databehandling.
✔ Udarbejde og implementere søgeordsanalyser
✔ Identificere vækstpotentiale på tværs af platforme
✔ Sikre en teknisk velfungerende menustruktur
✔ Identificere trends gennem dybdegående dataindsigt
✔ Arbejde målrettet med datadreven performance

Vores kommende SEO-specialist skal være med til at løfte vores målrettede SEO-kunder til nye højder og samtidig bidrage til vores mission om at levere datadrevne resultater på højeste niveau på tværs af hele organisationen. Hos OnlinePlus stiller vi høje krav til os selv og hinanden, og det er derfor afgørende, at du trives i et miljø, hvor tingene nogle gange går stærkt og kan ændre sig hurtigt i en ofte meget uforudsigelig digital verden.

Som kommende SEO-specialist hos OnlinePlus skal du: ✔ Have dokumenteret erfaring med SEO - minimum 2 år
✔ Have et gennemgående kendskab til Google
✔ Kunne arbejde struktureret med data- og analyseværktøjer
✔ Arbejde selvstændigt og være ansvarsbevidst omkring eget arbejde
✔ Have lyst til at være en del af fællesskabet og vores holistiske værdigrundlag

OnlinePlus er Danmarks mest ambitiøse væksthus, fordi vi er drevet af vores passion for at levere ekstraordinære resultater og sætte store mål for vores kunder på tværs af landet – herunder virksomheder som WWF, Unicef og Energi Fyn.

Vi er en dynamisk og mangfoldig virksomhed, hvor der er højt til loftet og stærke fællesskaber. Vi tror på, at forskelligheder er en styrke, og derfor arbejder vi aktivt med at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle kan føle sig velkomne og respekteret. Det, tror vi på, er med til at skabe en mere energisk, innovativ og kreativ arbejdskultur, hvor alle kan bidrage med idéer og perspektiver.

Som en del af OnlinePlus tilbyder vi: ✔ Ordentlige lønforhold
✔ Et rart fællesskab med stærke relationer
✔ Sund arbejdskultur, med balance mellem privatliv og arbejdsliv
✔ Stærk og nærværende ledelse
✔ Sund frokostordning m/1 times ugentligt motion
✔ Pensionsordning med sundhedsforsikring
✔ To årlige omsorgsdage
✔ Sociale arrangementer gennem hele året af aktiv personaleforening

Har du lyst til at levere fremragende resultater på vegne af vores kunders forretninger? Og kan du se dig selv som en del af OnlinePlus’ sociale fællesskab og høje faglige niveau?

Send din ansøgning senest d. 31/10/2023. Opstart er hurtigst muligt og vi inviterer løbende ind til samtale.

OnlinePlus ApS er forpligtet til at give lige muligheder. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at sende en jobansøgning til OnlinePlus.

Hos OnlinePlus vil alle aspekter af ansættelse og samarbejde, herunder beslutningen om at ansætte/samarbejde med, være baseret på fortjeneste, kompetence, præstationer og forretningsbehov uden hensyntagen til race, hudfarve, religion, køn, seksuel orientering, kønsidentitet, national oprindelse, alder, handicap eller enhver anden status, der er beskyttet i henhold til lokal antidiskriminationslovgivning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense C
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1