Content marketing manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

... til branding af Fyn og Øerne Er du passioneret og kreativ omkring at skabe engagerende og inspirerende indhold? Kan du gøre det komplekse enkelt og indbydende – og formidle kreativt i kampagner? Hvis ja, så skal du med ombord i Destination Fyn. Du kender os måske bedre som Visit Fyn? Destination Fyn er organisationen bag Visit Fyn, og vi arbejder for at udvikle destinationen, tiltrække turister og styrke det lokale erhverv inden for turisme og events. Vi søger netop nu en ny kollega, der får en afgørende rolle i at føre Destination Fyns brand og vores marketing-ambitioner ud i livet.

Du får stor indflydelse på, hvordan vi med kommunikation og markedsføring tiltrækker gæster til Fyn, Ærø og Langeland, og du bliver den, der skal sætte retningen for og drive vores visuelle udtryk. Du skal derfor ligge inde med solide evner og forståelse for produktion og redigering af billeder og videoer til digitale kampagner, web og sociale medier. Er du både skarp på video- og fotoredigering og har et drive for at være kreativ og innovativ, så er er opgaven lige noget for dig!

I dialog med vores mange samarbejdspartnere, skal du blandt andet:

  • Være med til at planlægge, time, optimere – og producere content til – digitale kampagner.
  • Sikre, at alle kampagner og content følger Visit Denmarks nationale brandguide og vores egne guidelines, og være den, der løbende optimerer vores egen brandguide.
  • Drive og optimere Visit Fyns B2C-platforme på Facebook og Instagram med aktuelt og engagerende indhold, som fastholder målgruppernes interesse og engagement i fynske oplevelser. Du kan styre en fælles content-kalender, som favner årets aktuelle oplevelser på destinationen, og du tager ansvar for community management.
  • Redigere og producere nyt indhold til visitfyn.dk, visitfyn.com og visitfyn.de (vi har oversættere på til det engelske og tyske site), så det altid er aktuelt og inspirerende for gæsterne. Redigere foto og video i Adobe - måske kan du endda producere selv? Derudover vil der også lejlighedsvist være kreative og layoutmæssige opgaver, der skal løses.

Du vil løbende være i kontakt med vores medlemmer, samarbejdspartnere og kolleger på de 10 visitbureauer på Fyn, Ærø og Langeland for at få input til indholdet på vores platforme. Du skal derfor have kreative og kommunikative evner, være opsøgende og skabe overblik.

Det er en forudsætning, at du er selvstændig, struktureret og meget ansvarsbevidst – og at du i øvrigt kan tænke så legende og skævt, at dine budskaber brænder igennem i medielandskabet. Du får et stort ansvar for Destination Fyns udtryk udadtil.

Vi forestiller os, at:

  • Du har relevant erfaring med lignende arbejdsopgaver og ansvarsområder. Måske er du i udgangspunktet ikke lige erfaren på alle de faglige discipliner, som bliver dit ansvar, men det er vigtigt, at du har viljen og lysten til at lære nyt, følge med udviklingen – og selv udvikle disciplinerne.
  • Du har et grundlæggende kendskab til digital marketing og dynamikkerne i kampagner.
  • Du er meget ansvarsbevidst omkring dine opgaver og samtidig en holdspiller, som både kan og vil træde til, når kolleger og samarbejdspartnere har brug for hjælp.
  • Du trives i en hverdag, som til tider er uforudsigelig og travl.
  • Du har flair for kommunikation med både samarbejdspartnere, medlemmer og turister - det er afgørende for, at du også kan koordinere content og planlægge co-creation.
  • Du måske har viden om og evner til sporing af brugeradfærd og -trafik på tværs af platforme, eller lysten til at lære det.
  • Endelig forestiller vi os, at du også har både mod og kompetencer til at dele dit syn på, hvordan vi sammen kan blive bedre og dygtigere med dig ombord, så Fyn og Øerne kan tiltrække endnu flere turister og events.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer og erfaring samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Der vil være mulighed for frokostordning i vores medarbejderrestaurant.

Hos Destination Fyn har vi plads til alle, og vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen uanset alder, køn, etnicitet og baggrund.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer.

Ønsket tiltrædelse er hurtigst muligt.

Er du nysgerrig?

Så tøv ikke med at ringe til Markedschef Martin Jensen, på tlf. 2444 1084, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi behandler løbende ansøgninger og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Om Destination Fyn, en del af Erhvervshus Fyn

Destination Fyn er en non-profit turismeorganisation, ejet af de 10 fynske kommuner og engageret af vores medlemmer bestående af fynske turismevirksomheder. Vores fornemmeste opgave er at understøtte det fynske turismeerhverv. Det gør vi blandt andet ved at markedsføre Fyn og Øerne i ind- og udland, udvikle turismeprodukter og kompetenceudvikle erhvervet. Alt sammen for at skabe vækst og arbejdspladser til hele destinationen. Som kollega bliver du en del af en spændende arbejdsplads med en bred vifte af forretningsområder, som alle har ét tilfælles: Vi arbejder for en bedre fremtid for erhvervslivet på Fyn og Øerne.

Erhvervshus Fyn er ét af seks regionale Erhvervshuse i Danmark. Erhvervshusene er etableret under Erhvervsministeriet for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe arbejdspladser, eksport og øget omsætning. Udover at være knudepunkt for erhvervsfremme f.eks. gennem løbende virksomhedssparring driver Erhvervshus Fyn bl.a. indsatser som Destination Fyn og Byregion Fyn. I Erhvervshus Fyn går vi op i medarbejdernes trivsel. Derfor har vi bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for løbende kompetenceudvikling, frokostordning og flere årlige arrangementer af både faglig og social karakter. Der er både plads til store ambitioner og kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden til at nå vores mål.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense M
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    Do you want to create engaging content and strong picture and video material?
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyDo you want to be a part of an energetic, diverse, and international team that drives change? And would you like to have an impact on product development and launches? Then you should join..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyAre you a creative storyteller passionate about engaging audiences across diverse platforms, you might be our missing piece to the Digital & Acquisition marketing team. As Marketing planni..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (vikar) i Odense

    Hvis du er en Product Manager med solid forretningsforståelse, er dygtig til relationsskabelse med interessenter, og har gode kommunikative og produktstrategiske evner, er det måske dig, vi man..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1