Nordisk Marketing koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Vil du gerne være med på Esoft’s vækstrejse? Vil du arbejde i et kapitalfondsejet selskab, hvor der er fart på? Er du proaktiv, engageret, kan eksekvere, styre projekter og har flair for kommunikation? Så er du måske vores nye Marketing Koordinator i Esoft.

Esoft søger en Nordisk Marketing Koordinator til at håndtere en bred vifte af opgaver inden for marketing og kommunikation. Som Marketing Koordinator vil du være ansvarlig for bla. at håndtere vores sociale medier, PR, kommunikation mod kunder, e-mail marketing, udformning af og opdatering af salgsmaterialer, events og koordinere oversættelser. Ingen dage er ens i denne rolle.

Du vil rapportere til vores globale Head of Marketing, og rollen består i at assistere vores nordiske organisation, hvor vi er til stede i både Danmark, Norge og Sverige.

Vi søger en person med en passion for at skrive og udvikle indhold, og vi forestiller os, at du har en udadvendt personlighed, da du bliver central for samarbejdet mellem produkt, salg og marketing.

Vi ønsker en person med 2-3 års erfaring, der er ivrig efter at lære og vokse inden for marketingområdet. Erfaring med Adobe XD, Indesign og Illustrator er en fordel, men ikke et krav.

Ansvarsområder:

  • Håndtering af sociale medier
  • PR og kommunikation mod kunder
  • E-mail marketing
  • Udformning af og opdatering af salgsmaterialer
  • Events
  • Koordinere oversættelser
  • Opdatering af website i CMS

Hvis du er en alsidig person med en passion for marketing og kommunikation og har lyst til at lære og vokse i en dynamisk organisation, er du velkommen til at ansøge.

Hvad kan du forvente?

En spændende international arbejdsplads med fart på og muligheder for at have indflydelse på din egen rolle. Det er en rolle, hvor ingen dage er ens, og hvor der vil være mange bolde i luften.

Mere om Esoft

Esoft er for under 1 år siden blevet opkøbt af kapitalfonden Polaris. I Norden er Esoft den største og markedsledende virksomhed, som hjælper ejendomsmæglere med at producere og anvende digitalt markedsføringsindhold. Fra det første knips, når fotografen fanger boligdrømmen, over produktion af sælgende, digitale produkter - til fuldt integrerede, automatiserede og effektive markedsføringsløsninger, som skaber bemærkelsesværdige resultater. Vi består i dag af fire sammenbragte virksomheder med selvstændige identiteter, som er til stede i Norge, Sverige og Danmark; Esoft, Pro-Plan, SIKT og Inviso. Vi er mere end 300 medarbejdere, og vi omsætter for mere end en kvart milliard.

Samtidigt har Esoft også et international forretningsben, som fokuserer på salg til fotografvirksomheder verdenen over, samt en produktionsenhed i Vietnam, hvor der sidder + 800 mennesker og sørger for, at billeder, plantegninger og andre produkter til ejendomsmæglere verden over bliver redigeret, produceret og pakketeret med fokus på høj kvalitet og hastighed.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Head of Marketing Nicolai Holmø på [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense S
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2