Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Lykke & Co. A/S søger teambuildinginstruktører, der skal varetage afviklingen af vores mange forskellige virksomhedsspil. Spillene gennemføres både fysisk on location rundt i hele Danmark – og virtuelt for kunder i hele verdenen.

Fysiske arrangementer
Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende i hele landet.

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakker man bilen – og derefter kører man ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstiller man forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om. Efter spillet pakker man sammen, og kører tilbage til kontoret igen.

Vi tilbyder flere forskellige spil – f.eks. spillet “Drabsafdelingen” hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks. retsmediciner.

Vi tilbyder flere andre spil, f.eks. et innovationsspil, et dilemmaspil og spillet Backpack Builders, hvor man har det sjovt, samtidigt med man gør noget godt for andre.

Selve spillene har typisk en varighed på ca. 1,5 – 2,5 time, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed, alt afhængigt af, hvor det foregår i landet.

Virtuelle arrangementer
Som instruktør på vores virtuelle virksomhedsspil afvikler og faciliterer du virtuelt – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i én af vores studier på vores adresse i Odense.

Vi tilbyder flere forskellige virtuelle spil – f.eks. Operation Desert Survivors, hvor deltagerne skal overleve i ørkenen med hjælp fra dig som ørkenguide. Til nogle spil er man derfor klædt ud eller har en uniform på. Vi tilbyder også virtuelle spil med andre teamer – f.eks. et spil om FN’s 17 verdensmål om omdrejningspunkt og spil, hvor man skal opklare fiktive kriminalsager.

De virtuelle spil har typisk en varighed på 1-2 timer, men da der er lidt klargøring af kulisser både før og efter spillet, så er vagterne ofte af ca. 3 timers varighed.

En stor del af vores virtuelle spil er for kunder i hele verden, så det er derfor vigtigt med gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.

Uanset om det foregår fysisk eller virtuelt, har man som instruktør meget skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Jobbet er særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar. Et arbejde, hvor du får mulighed for at udvikle dine præsentations- og kommunikationsteknikker gennem facilitering af indslag til forskellige typer arrangementer. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder – og på alle niveauer i organisationen.

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

  • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på”, er præsentable og har en god udstråling.
  • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri – f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
  • Kan lide varierende arbejdstider.
  • Er indstillet på, at antal timer varierer.
  • Er udadvendte, engagerede, punktlige, har god fysik og et godt humør.
  • Er flydende i mundligt engelsk.
  • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
  • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så søg jobbet ved f.eks. at sende os en kort video om dig selv til [email protected]. Billedekvalitet og lyd er ikke så afgørende, det vigtigste er at vi oplever dig, og hører hvorfor du skal være en del af vores instruktørkorps.

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.


Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk og www.virtualteambuilding.eu.

Vi laver ca. 700 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 2.000 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 8 fastansatte og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense SØ
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5