Damixa ➡ E-commerce Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi søger en sand forretnings-m/k, som ved hvordan man driver forretning online. Damixa har tårnhøje ambitioner om digital vækst på internationale markeder, og det er her, at du kommer ind i billedet. Hvis du synes, det lyder spændende, og du er klar på at hoppe ind i en verden af innovative og anerkendte, kompromisløse armaturer og bruseløsninger, så skynd dig at læse videre.

Vi tilbyder:

Som E-commerce Manager hos Damixa, skal du være med til at skabe fremtidens digitale kundeoplevelse. Du skal arbejde med udvikling af vores kommende kundeportal, en B2B portal, der er målrettet vores kunder i Europa. Dine succeskriterier i jobbet bliver at konvertere eksisterende kunder og tiltrække nye til vores digitale platforme for salg, ordreafgivelse og gensalg.

Rollen spænder bredt, og du vil finde dig selv i et krydsfelt af strategiske, taktiske og operationelle opgaver. Du bliver ansvarlig for at sætte en strategisk retning for den digitale oplevelse og samtidig eksekvere på den. Du får også ansvaret for at definere og eksekvere sortiments- og prisstrategi online sammen med vores produktansvarlige. Herudover vil du være ansvarlig for løbende at analysere online trafik og tage handling, hvis dette kræves i forhold til mål og KPI’er for onlinesalg og trafik. Du bliver ligeledes nøgleperson i samarbejdet med vores webbureau, hvor du formår at tænke forretning og teknik, så vi sammen får udarbejdet den bedst tænkelig B2B-platform, der skal understøtte vores internationale vækstambitioner.

Primære arbejdsopgaver:

  • Sikre en god og effektiv digital kunderejse gennem aktiv brug af kundeindsigter.
  • Tiltrække nye kunder fra traditionelle salgskanaler til digitale kanaler for at sikre høj kundetilfredshed og tilgængelighed.
  • Sikre at PIM- & produktansvarlig samt salgsorganisation er afstemt i forhold til sortiment og prissætning.
  • Aktivere sortiment, produktkampagner, hvervekampagner etc.
  • Løbende sparring med eksterne udviklere ift. driftsopgaverne på sitet, herunder nye funktionaliteter, opdateringer, fejlrettelser og alt rundt om produktoprettelse og vedligeholdelse.
  • Definition af data flows og webservices i samarbejde med IT-afdelingen og webbureau.
  • Selvstændigt budgetansvar.
  • Sparringspartner med marketingafdelingen ift. content.
  • Sikre alignment blandt alle stakeholders.
  • Opstille en businesscase og pitche denne foran direktør og bestyrelse.


Din profil:

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, så din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os til gengæld, at du har mindst et par års erfaring indenfor e-commerce, og hvis det tilmed er B2B erfaring, giver det helt klart pluspoint. Du forstår dig på hele værdikæden og ved hvad vi snakker om, når vi bruger forkortelser som CMS, PIM, DAM osv. Du er en dygtig digital købmand, der forstår at aflæse adfærd og omsætte det til salg, ordreafgivelse og gensalg. Du motiveres af at være ansvarlig for den digitale kunderejse - fra start til slut, så vi sikrer rette touch points og services. For at kunne mestre dette, er du naturligvis god med tal, og du er vant til at omsætte data fra Google Analytics til indsigter og løsninger.

Som E-commerce Manager skal du arbejde på alle niveauer, både operationelt, taktisk og strategisk. Du elsker at have fingrene i maskinrummet, men samtidig er du god til at hæve dig selv op i helikopteren og se det større perspektiv. Det er vigtigt, at du mestrer rollen som bindeled ml. intern drift og ekstern udvikling, da dette er af afgørende betydning for vores online succes.

Som person er du energisk, fyldt med gåpåmod og har et udadvendt væsen, som gør det nemt for dig at skabe relationer såvel internt som eksternt. Du er resultatorienteret og ambitiøs og sammenholdt med dit proaktive sind, er du en mester i at eksekvere, også selvom der er mange bolde i luften at holde styr på. Du begår dig naturligvis flydende både på dansk og engelsk.

Sidst, men ikke mindst, har du lyst og mod på et internationalt job, som inkluderer ca. 20 rejsedage om året.

Damixa som arbejdsplads:

Du vil indgå i vores dygtige marketingteam, i en selvstændig funktion, med reference til Marketingchef, Anna Trojel. Stillingen er nyoprettet, så du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på rollen, og for den rigtige kandidat er der store udviklingsmuligheder hos os. Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, og du vil opleve, at vi har en uformel omgangstone og at vi kærer om hinanden. Vi har en flad struktur, og uanset hvor hovedet drejer hen, vil du mærke, at innovation gennemsyrer vores DNA i alt vi gør - lige fra produktudvikling til afsætning af produkter.

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og lysten til at tænke ud af boksen.

Vi tilbyder et fleksibelt job med frihed under ansvar, og læg dertil løn efter kvalifikationer samt god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Da sommerferien står for døren, skal du forvente længere svartid fra os end normalt. Vi er først tilbage medio august, hvor vi begynder at indkalde til samtaler. Forventet opstart er oktober eller november måned.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. maj 2024 37
1. maj 2024 37
30. april 2024 39
29. april 2024 30
28. april 2024 30
27. april 2024 30
26. april 2024 31
25. april 2024 31
24. april 2024 33
23. april 2024 34
22. april 2024 34
21. april 2024 32
20. april 2024 35
19. april 2024 35
18. april 2024 37
17. april 2024 37
16. april 2024 36
15. april 2024 36
14. april 2024 35
13. april 2024 32
12. april 2024 33
11. april 2024 35
10. april 2024 36
9. april 2024 41
8. april 2024 42
7. april 2024 40
6. april 2024 42
5. april 2024 41
4. april 2024 40
3. april 2024 42
2. april 2024 48

Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.