Videograf til content fokuseret marketingteam (timelønnet / deltid)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du på udkig efter et timelønnet job i en virksomhed, hvor video content er et bærende element i marketingstrategien? Hvor du både skal arbejde med livestream, micro content og ad hoc produktioner? Hvor du vil være med til at definere og eksekvere nye content pillars samt videreføre eksisterende?

Og vil du være en del af en virksomhed, der leverer et af de bedste produkter indenfor rekruttering og jobsøgning i Danmark, og som i 2021 vækstede sin omsætning med 100%? Så bør du overveje at blive en del af Ofir.

Vi søger en timelønnet videograf, der vil være med til at styrke vores brand og bundlinje gennem tre primære områder:

  1. Livestream og webinar
  2. Micro content til sociale medier
  3. Ad hoc produktioner

Rollen er 15 timer om ugen, og du vil referere direkte til vores marketingchef, Alexander Kragh.

Hvis vi har fanget din interesse, så læs videre:

Dine arbejdsopgaver og dit impact

Over 70% af den danske befolkning kender jobportalen Ofir. Gennem de sidste 6 år har vi gennemgået en transformation, hvor vi har genopfundet os selv og vores produkter. Kendskabet er dog ikke fulgt med og på mange områder, er vi kendt for "det gamle Ofir" fremfor det nye.

Det er her, du kommer ind i billedet.

En stor del af vores marketingstrategi bygger på at lave uddannende indhold til vores målgrupper. Indhold der både gør dem klogere på Ofir og på rekruttering.

B2C er vi godt i gang med at positionere os som eksperter på jobsøgning, og B2B som thought leaders indenfor en moderne rekrutteringsteknik, der kaldes recruitment marketing. Vores video content er en stor del af denne strategi.

Dit indhold vil blive set af mange tusinde mennesker om måneden, og formaterne vil primært være:

Livestream og webinar

Vi laver 2-3 livestreams og/eller webinarer hver måned. De fleste er B2C, da vi har en velfungerende content pillar her. I 2023 er det planen, at vi skal have igangsæt 1-2 B2B content pillars. Vores content pillars er en vigtig del af vores content strategi, da vi re-user vores pillars til micro content m.v.

Se eksempler her

Micro content til sociale medier

Vi laver 4-10 stykker micro content ud af hver livestream eller webinar. Dette micro content er supervigtigt, da det er det, som skaber opmærksomhed og driver mere engagement til vores pillars.

Se eksempler her

Ad hoc produktioner

Vi mangler ikke idéer, og det resulterer typisk i ad hoc produkter. Alt fra kundecases til produktdemoer. I disse ad hoc videoer kræver det god projektledelse fra din side, således vi holder os indenfor scoop, og får et output der skaber værdi.

Se eksempel her

Hvem er du?

Du er en person, der selvstændigt kan skabe højkvalitets video i de formater, der er beskrevet i foregående afsnit.

Det er helt i orden, hvis du ikke er super erfaren med formaterne, så længe du kan lave et output, der er af høj kvalitet, og har sans for detajler.

Du vil selvfølgelig have ordentligt udstyr til rådighed samt et budget til at indkøbe ting, du vurderer at vores setup mangler.

Vores nuværende niveau er godt, men det er vigtigt, at du kan komme ind og løfte vores niveau yderligere. Vi forventer derfor, at du er bedre end os. Dette er med andre ord ikke en rolle, hvor vi vil oplære dig i klippeteknik og color grading. Dette er en rolle, hvor du kommer ind og viser vejen.

Derudover forestiller vi os, at du har god forretningsforståelse, således at du kan sætte dig ind i målgruppens og købscenterets motivationer.

Du kommer til at referere direkte til vores marketingchef, men du vil have meget frie rammer til at eksekvere på opgaverne. Det er derfor nødvendigt, at du nyder at arbejde løsningsorienteret og selvstændigt.

What’s in it for you?

Foruden en konkurrencedygtig løn, fleksible arbejdstider, muligheden for hjemmearbejdsdage, frokost fra Meyers – og alle de andre grundlæggende ting, der bare skal være der – så tilbyder vi også:

  1. At du bliver en del af et ungt men erfarent marketingteam på 9 personer, hvor størstedelen er på deltid og enten har eget firma eller et andet arbejde ved siden af.
  2. Direkte reference til marketingchefen, Alexander Kragh.
  3. At blive ansvarlig for content, der bliver konsumeret af mange tusinde mennesker hver måned.
  4. At komme med på en vækstrejse.
  5. At få 45 ambitiøse kollegaer, som alle brænder for at gøre Ofir til markedsleder.


Bliv klogere på Ofir

Ofir er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media A/S.

Hver måned hjælper vi virksomheder med at besætte +45.000 job og +400.000 kandidater med at finde de rette job at ansøge. Vi er dog meget mere end en jobportal. Vi er Danmarks største Google For Jobs partner. Vi er de førende i jobannoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Og så har vi Danmarks største kandidatdatabase med over 370.000 kandidater, der abonnerer på jobmatches. Vores tilgang er, at jobannoncering skal eksekveres som marketing, og derfor markedsfører vi vores kunders job på tværs af vores stærke produktportefølje. Denne tilgang gør, at vi vækstede vores omsætning med 100% i 2021. Denne rejse fortsætter. Skal du med?

Formalia

Opstart: Hurtigst muligt.

Arbejdssted: Vores kontor ligger på Gladsaxe Møllevej 28, 2860 Søborg (lige ved Gladsaxe Trafikplads), men du vil have stor frihed til at arbejde hvor og hvornår, det passer dig, så længe vi ser dig fysisk til de produktioner, som kræver det.

Ansættelsesvilkår: Gns. 15 timer om ugen.

Sådan ser rekrutteringsprocessen ud

Jobansøgning skal være nemt. Derfor har vi gjort det nemt at blive taget i betragtning til denne rolle. Du skal blot uploade dit CV + et link til minimum en produktion, du har lavet. Du skal ikke skrive en normal ansøgning, men blot skrive 3-5 sætninger om, hvorfor du kan blive en succes i rollen. Går du videre fra den indledende screening, så går vi grundigt til værks for at sikre, at det er et godt match for begge parter.

Hele processen ser sådan her ud:

  1. Ansøg med CV + portefølje + kort pitch.
  2. Kort telefonsamtale med Alexander Kragh (marketingchef).
  3. 90 minutters fysisk samtale med Alexander Kragh (marketingchef) og Pia Stjernlund (HR-chef).
  4. Kort opfølgende telefonsamtale.
  5. Tillykke med jobbet!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du skrive til Alexander Kragh på [email protected].

Ansøgningsfrist er onsdag d.18 januar.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.Ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.Ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.Ofir.dk/showojob?Ofirid=05954c42)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg
  • Fredag den 20. januar 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig AV-tekniker med stor erfaring i planlægning og afvikling af digitale møder og events? Brænder du for at levere førsteklasses service og arbejde med den nyeste teknologi? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor ingen dag er ens?
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    <p>Are you creative, data-driven, and passionate about digtal marketing? And do you want to implement marketing campaigns in an international B2B setting? Then you might be our new Digital Ma..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (freelance) i København S

    Eventkonsulent til Center for Medlemsengagement i HK Hovedstaden Er du passioneret omkring ny teknologi og innovation? Har du ordet i din magt? Og har du lyst til at blive en del af fagbevægelsen..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2