Event & Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Odense Robotics søger en erfaren Event & Marketing Manager med stærke markedsføringsevner

Brænder du for at planlægge og afvikle faglige aktiviteter? Har du evnerne til at samarbejde med mange aktører – og sikre høj synlighed gennem skarp markedsføring? Hvis ja, så kan det være, at du er vores Event & Marketing Manager for vores aktiviteter i Jylland.

Odense Robotics er den nationale klynge for Danmarks robot-, automations- og droneindustri. Vi bygger bro mellem virksomheder, videninstitutioner og organisationer for at understøtte innovation og vækst til gavn for vores medlemsvirksomheder. Som samlingspunkt for landets robotøkosystem tilbyder vi mange typer arrangementer, hvor vi bringer vores medlemmer og andre interessenter sammen og giver adgang til ny viden, faglige forløb, relationer og netværk.

Vi øger antallet af faglige aktiviteter i Jylland og opretter derfor denne nye stilling. Vi søger en person, der kan eksekvere på events fra A til Z og samtidigt køre markedsføring gennem hele processen. Du skal løfte opgaven i tæt samarbejde med vores forretningsudviklere i Aalborg, Aarhus og Sønderborg samt vores marketing team og projektteam på vores hovedkontor i Odense.

Din arbejdsplads er på vores nye kontor på Alsion i Sønderborg. Du kan forvente 1-2 dage om ugen, hvor du arbejder andre steder i Jylland – hovedsagelig på vores regionale hubs i Aalborg og Aarhus – og til dels på vores hovedkontor i Odense. Du vil blive en del af et engageret team hos Odense Robotics med cirka 25kolleger og referere til vores Head of Marketing & Communications.

Dine primære opgaver og arbejdsområder vil være at:

  • Planlægge, koordinere og afvikle Odense Robotics’ aktiviteter i Jylland med fokus på et professionelt aftryk. Det indebærer bl.a. koordination med oplægsholdere og vært, være tovholder på praktiske opgaver, og på sigt konceptudvikling af tematiserede forløb.
  • Markedsføre aktiviteter i Jylland til regionale og nationale målgrupper for at sikre høj deltagelse og synlighed. Det indebærer bl.a. markedsføringsplaner, digital marketing og indholdsproduktion.
  • Samarbejde med centrale aktører i relation til vores aktiviteter i Jylland fx kommuner, vækst, erhvervsråd, uddannelsesinstitutioner mm.

Din profil

Vores faglige forventninger til dig er, at du har flere af nedenstående kvalifikationer: 

  • En relevant akademisk baggrund
  • Erfaring i planlægning og afvikling af aktiviteter, gerne af faglige karakter
  • Erfaring med digital markedsføring og kommunikation, gerne i forbindelse med events
  • En skarp pen som skriver fængende tekster til web på engelsk og dansk (engelsk er vores eksterne arbejdssprog)

Som person:

  • Har du stærke samarbejdsevner og koordineringsevner

  • Får du energi af at være den, der har overblikket og kan bringe de nødvendige partnere i spil
  • Er du udadvendt og finder det berigende at være i dialog med forskellige interessenter
  • Ser du løsninger og tager ejerskab
  • Er du selvstændig og struktureret i din opgaveudførelse og har styr på detaljerne.

Odense Robotics tilbyder

- en spændende arbejdsplads med et stærkt sammenhold i et dynamisk miljø blandt Danmarks mest ambitiøse teknologivirksomheder og skarpeste videnmiljøer. Du får stor frihed til at løse dine opgaver og stor medindflydelse på at forme jobbet inden for de rammer og mål, som er defineret.

Ansøg

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Så send os din ansøgning og dit CV i dag. Vi vil indkalde løbende til samtale. Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart snarest og gerne primo januar 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Eva Juul Langlands, Head of Marketing & Communications, Odense Robotics, 30 71 81 23, [email protected]

Om Odense Robotics

Odense Robotics er Danmarks nationale klynge for robot, automation og droner. Klyngens vision er at gøre Danmark til en endnu stærkere robotnation ved at accelerere innovation og bæredygtig udvikling i hele robot-, automations- og droneindustrien. Vi hjælper virksomheder med at udvikle nyskabende produkter og teknologier, styrke deres globale konkurrencekraft, blive klogere på branchen og blive mere synlige over for samarbejdspartnere. Det sker gennem projekter, faglige netværk og events – ofte i tæt samarbejde med vores mange videnspartnere. Odense Robotics har hovedkontor i Odense og regionale hubs på tværs af landet i Aalborg, Aarhus, København og Sønderborg. www.odenserobotics.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Sønderborg
  • Fredag den 12. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1