Rekrutteringsfirma

Marketing & Operations Manager for Synoptik A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Smarteyes & Synoptik Marketing and Operations Manager


Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel. Vi leder nu efter dig, der har lyst til at være med til at stå i spidsen for marketing integrationen af den nyerhvervede optikerkæde Smarteyes.

Med reference til Marketing & Digital direktøren i Danmark, bliver du en del af vores marketingafdeling i Danmark, der i dag består af 10 personer. Du kommer til at have et tæt samarbejde med Smarteyes HQ i Göteborg, der driver brandudviklingen af Smarteyes, ligesom du kommer til at arbejde tæt med marketing specialistfunktioner, som Abonnement, CRM, E- commerce og Kampagnestyring. Herudover kommer du til at have et tæt samarbejde med andre stabsfunktioner på hovedkontoret som fx Retail, Business Development og Category Management.

Ud over at have ansvaret for at planlægge og drive markedsføringen og brandingen af Smarteyes i Danmark, vil du også få ansvaret for at drive en række rent Synoptik relaterede opgaver. Herudover får du det ledelsesmæssige ansvar for in-house produktionsafdelingen, der består af 2 grafikere og en content specialist, der alle arbejder med både Synoptik og Smarteyes brandet.

Hvad vi forventer at vores nye Marketing ansvarlige kommer med

Du har relevant erfaring og en videregående uddannelse. Du er en stærk Marketeer med ild i øjnene. Dine minimum 5-8 års erfaring fra lignende roller inden for detailhandlen har givet synlige og dokumenterbare resultater. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet i detail, men ikke et krav.

Din erfaring og resultater er bakket op af en videregående uddannelse, f.eks. inden for marketing og branding. Du har ligeledes erfaring med ledelse, og du brænder for at udvikle og skabe resultater igennem mennesker. Du er ambitiøs på egne og organisationens vegne, har fokus på målet og at få tingene gjort, og du går gerne den ekstra mil, hvis det er påkrævet.

Du er kommercielt stærk og tænker i forretningsudvikling. Du har en bred kommerciel forståelse og driver kontinuerligt en resultat- og forandringsagenda omkring akvisition, kunder og brandbyggende kampagner. Du har en stærk entreprenørånd og drives af en passion for at skabe synlige resultater.

Du evner at sætte kunden i fokus. Som ansvarlig for Smarteyes brandet i Danmark evner du at sætte dig i kundernes sted og udvikle og versionere kampagnematerialet, så det møder kundernes behov og forbrugsmønstre. Du agerer Brand Guardian og går forrest med indsigter om kunderne og markedet og igangsætter kontinuerligt initiativer, der understøtter og bygger positionen i markedet og sikrer de økonomiske mål bliver indfriet.

Du er god til stakeholder management. Du kommer til at have en bred kontaktflade med teamet i Herlev og Smarteyes kontoret i Sverige. Der vil også være kontakt og opgaver i den internationale del af organisationen. Det forventes derfor, at du evner at målrette dine leverancer til forskellige modtagere i organisationen og fastholder transparens og synlighed, som er en vigtig værdi i organisationen. Du evner at få folk omkring dig med på rejsen og skabe begejstring omkring dig, som person, og dine projekter.

Du har orden i penalhuset. Projektledelse og koordinering er dine naturlige redskaber, og du sætter en ære i at være på toppen af dit forretningsområde og overholde dine budgetter.

Du er en holdspiller. Fleksibel, engageret, imødekommende er alle ord, der beskriver dig. Du sætter ting i gang og følger dem til dørs og drives af opgaver, der skaber forretningsmæssig værdi for Smarteyes.

Derudover trives du godt i en hverdag, hvor du har en god blanding af opgaver, der både kan rangere på strategisk- og forretningsudviklende niveau, samt have opgaver af mere operationel karakter

Du har sprogøre. Du har gode sprogkundskaber i engelsk og kan optimalt forstå og gøre dig forståelig på svensk (ikke et krav).

Hvordan ser din hverdag ud? Eksempler på opgaver inden for dine ansvarsområder kunne være:

Smarteyes:

  • Overordnet ansvarlig for at drive online bookninger gennem eksterne medier.
  • Udvikling og versionering af nationale og lokale Smarteyes kampagner.
  • Ansvar for Smarteyes medieplanlægningen i DK.
  • Ansvar for Smarteyes marketingbudgettet i DK.
  • Overordnet ansvar for at udvikle de strategiske partnerskaber.
  • Udvikling og koordinering af indhold på smarteyes.dk.
  • PR aktiviteter omkring Smarteyes brand.
  • Udførende på CSR aktiviteter og udarbejdelse af lokal CSR strategi.
  • Deltagelse på relevante driftsmøder med repræsentation af Smarteyes.

Synoptik:

  • Planlægning og afvikling af leverandørkampagner
  • Planlægning og afvikling af internt aftalte kampagner

Smarteyes & Synoptik:

  • Udvikling af permanent instore materiale.
  • SOME strategi og aktiviteter.
  • Daglig ledelse af 3 medarbejdere.

Vi tilbyder den helt rigtige kandidat

  • En mulighed for at løfte og udvikle Smarteyes i Danmark i samarbejde med Synoptiks organisation.
  • Da rollen er ny, vil der være rig mulighed for selv at sætte dit præg på din arbejdsdag og dit jobindhold.
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder også i internationalt regi.
  • Et ansvarsområde, hvor der er mulighed for at skabe synlige resultater i en markedsledende og veldrevet butikskæde.
  • Et imødekommende og uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og hjælpsomme kolleger.

Lyder dette som noget for dig?

Hudson Nordic varetager rekrutteringen på vegne af Synoptik A/S og du er derfor meget velkommen til at kontakte Partner Søren Bentsen på tlf. 70 27 77 33 eller mail: [email protected] for mere information om stillingen.

For mere information om Synoptik A/S se også: https://www.synoptik.dk/ og https://www.smarteyes.dk/om-smarteyes

Vi forpligter os til mangfoldighed og inklusion

Hos Hudson Nordic går vi ind for lige muligheder for alle og støtter forbuddet mod forskelsbehandling på grund af race, farve, religion, køn, seksuel orientering, kønsidentitet eller udtryk, national oprindelse eller herkomst, alder, handicap, civilstand eller enhver anden karakteristika beskyttet af loven. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    x Are you excited by understanding market dynamics of our product portfolio and assessing the impact of strategic decisions and initiatives? Do you have strong analytical skills and experience from..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Vi har en spændende stilling som specialarbejder til besættelse snarest muligt. Du vil blive tilknyttet vores afdeling Teknik, Brandhaneområdet, der bl.a. varetager opsætninger af nye brandhane..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. april 2024 254
29. april 2024 248
28. april 2024 244
27. april 2024 245
26. april 2024 249
25. april 2024 241
24. april 2024 243
23. april 2024 243
22. april 2024 244
21. april 2024 247
20. april 2024 249
19. april 2024 250
18. april 2024 245
17. april 2024 239
16. april 2024 238
15. april 2024 245
14. april 2024 241
13. april 2024 236
12. april 2024 234
11. april 2024 236
10. april 2024 229
9. april 2024 230
8. april 2024 228
7. april 2024 232
6. april 2024 233
5. april 2024 236
4. april 2024 230
3. april 2024 231
2. april 2024 226
1. april 2024 229
31. marts 2024 238