Product Range Promoter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Formår du at styrke sælgernes forståelse for nye og eksisterende produkter med rette materiale og træning? Er du klar til en nøglerolle med ansvar for promoveringer af eksisterende sortiment og produktlanceringer for HTH og HTH GO?

Vi søger en Product Range Promoter, hvis hovedformål er at klæde vores sælgere på til mødet med kunderne. Din centrale opgave er at spille sælgerne gode igennem understøttende præsentationsmateriale, film med videre i forbindelse med produktlanceringer.

Formålet er, at sikre, at sælgerne har den rette baggrundsviden om vores produkter, så de står stærkere i deres salgsargumenter ud mod kunden.

Det er din opgave at samle den nødvendige viden om et produkt og få det skubbet ud til sælgerne igennem forskellige kanaler – og det er kun dig, der sætter begrænsninger for, hvilke præsentationsplatforme og metoder, der anvendes for optimal kommunikation til dine interessenter.

Din succes ligger i evnen til at spille dine kollegaer gode med rette produktinformation – og du kan være med til at påvirke området i netop den retning, du ønsker.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • Indhente baggrundsviden og fakta fra organisationen
  • Udarbejde informationsmateriale/datablad til kundesupport og supportere med afklaring af produktspørgsmål
  • Udarbejde præsentationsmateriale til sælgere, hvor du formår at kommunikere dit budskab på en lækker og indholdsrig måde, så det bliver ”let” for sælgerne at forstå salgsargumenterne
  • Have ansvar for kommerciel orienterede monteringsvejledninger og -film
  • Promovere og præsentere for interne funktioner samt eksternt salg
  • Nytænke vores måde at arbejde og kommunikere på

Du bliver en del af en international virksomhed, hvor du vil have mange snitflader internt. Du kommer bl.a. til at samarbejde med marketing, salg, uddannelse, butikkerne med flere.

Visuel flair og evne til at omsætte produktinformation til konkrete salgsargumenter
Det er vigtigt for os, at du har et skarpt øje for præsentationsmetoder og besidder visuel flair, som du formår at omsætte til konkrete salgsargumenter i en produktkontekst.

Du er vant til at udarbejde datablade/materialebeskrivelser/præsentationsmateriale og ”pushe” materiale ud til sælgere igennem flere kanaler.

Herudover ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med træning af sælgere/forhandlere
  • Er undersøgende i forhold til nye tendenser og nye måder at kommunikere på, som kan understøtte et stærkt præsentationsmateriale
  • Er naturligt for dig at indgå i relationer og ikke er bange for at række ud til mange af de interessenter, som du samarbejder med i løbet af en dag
  • Har erfaring fra en større virksomhed
  • Er kommunikativ og formår at få dit budskab ud til andre
  • Er struktureret, så du formår at styre din egen hverdag og dine egne opgaver

Fleksibelt job med stor fokus på work life balance
Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du har stor mulighed for at præge vores måde at arbejde med kommunikationsplatforme og kanaler ud mod vores sælgere.

Du vil få en stor kontaktflade i organisationen, hvor du har god mulighed for at bringe din faglighed i spil og udvikle dig både personligt og fagligt.

Herudover er der stor fokus på work life balance, hvilket konkret betyder, at du selv planlægger og styrer din arbejdsdag og du også har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Du kommer til at have din dagligdag i vores nybyggede kontorfaciliteter i Tilst, hvor det er muligt at indgå i en lækker frokostordning. Vi har en hjertelig omgangstone og et stærkt sammenhold.

Har ovenstående vakt din interesse?
Så send dit motiverede CV via ”Søg her” til højre for annoncen. Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler, så send os endelig din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på oplysningerne angivet til højre for annoncen.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Tilst

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1