IT & Marketing praktikanter søges til bilkoncern - Velkommen til Autocentralen!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Vejle

Vi tilbyder suveræn service, masser af fordele og gode tilbud, samt et imponerende udvalg af nye og brugte kvalitetsbiler til både private og erhverv. Vi samarbejder med branchens stærkeste brands, og uanset hvad kunderne er på jagt efter, så kan de finde deres drømmebil i en af vores 8 afdelinger i Kolding, Haderslev, Vejen, Esbjerg, Horsens, Vejle og Ishøj. Udover de 8 bilhuse - så har vi en dygtig og travl leasingafdeling, der sammen med administrationen er placeret på Bugattivej 4, 7100 Vejle, i det 9000 kvm store bilhus. Det er her, du vil få en plads - hvis du er vores nye IT eller Marketing praktikant.Hos Autocentralen er vi så meget ”Mere End Biler”. 450 dedikerede Autocentralister med passion for biler, service og ordentlighed yder hver dag sit absolut bedste. Ikke kun over for vores trofaste kunder – men også over for hinanden. Hvis du vil være en del af en bilkoncern, hvor vi alle har hjertet med i dét, som vi laver, så er Autocentralen det helt rette sted for dig.Vi er i konstant bevægelse, og ikke to dage er ens. I bilbranchen, og særligt i en bilkoncern som vores, er der altid noget at se til og masser af nye ting både at lære og lave. Det er derfor vigtigt, at du er klar på nye udfordringer og ikke giver op! Du er naturligvis stabil, har begge ben placeret godt på jorden og "ben i næsen". Din uddannelse prioriteres hos os - og vi forventer naturligvis det samme af dig!Opgaverne vil være mange og forskelligartede, og du får mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer samtidig med, at du udvikler dig personligt. Som praktikant bliver du en integreret del af den daglige drift, og får indblik i og indflydelse på såvel strategiske tiltag som hands-on opgaver. Du vil indgå i teamet på lige fod med de fastansatte, og vi vil sætte pris på dine inputs. Vi har i skrivende stund ansat to medarbejdere i vores IT-afdeling og to medarbejdere udgør vores marketingteam. Begge afdelinger supporteres af vores leverandører. I begge afdelinger findes en ansvarlig, som vil være din kontaktperson i forløbet.Praktik Profil:
  • Engageret og klar på at prioritere din uddannelse
  • Mødestabil og ambitiøs
  • Smilende og godt humør
  • En naturlig interesse i bilbranchen
  • "Ben i næsen"
  • Vi tilbyder:
  • Markedets bedste brands
  • Personlig og faglig udvikling
  • Kompetente, dygtige og engagerede kollegaer / ledere
  • Frihed under ansvar og højt til loftet
  • En plads i en bilkoncern med 8 bilhuse
  • Ønsker du yderligere informationer om os og mulighederne for praktikforløb hos os, er du velkommen til at kontakte kontaktpersonen indenfor dit område.Om os:Autocentralen er en af landets største bilkoncerner. Vi driver otte bilhuse i seks af de største byer i Syd- og Sønderjylland og forhandler nogle af branchens stærkeste bilmærker. Udover bilhusene har vi egen landsdækkende leasingafdeling samt Auto:Design, der leverer indretning, opbygning og foliering af person- og varebiler.Hos Autocentralen er vi så meget ”Mere End Biler”. Næsten 400 dedikerede Autocentralister med passion for biler, service og ordentlighed yder hver dag deres absolut bedste. Ikke kun overfor vores trofaste kunder – men også overfor hinanden. Hvis du vil være en del af en bilkoncern, hvor vi har hjertet med i dét, som vi laver, så er Autocentralen det helt rette sted for dig.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Marketingmedarbejder
    • Vejle

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Vejle

    Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
    4. maj 2024 4
    3. maj 2024 4
    2. maj 2024 2
    1. maj 2024 2
    30. april 2024 2
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 2
    13. april 2024 2
    12. april 2024 2
    11. april 2024 2
    10. april 2024 2
    9. april 2024 2
    8. april 2024 2
    7. april 2024 2
    6. april 2024 2
    5. april 2024 2
    4. april 2024 2