Product manager for digital post og erhvervsidentiteter i Region Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du sætte dit præg på at Region Syddanmark kan kommunikere sikkert og effektivt med patienter og borgere samt tage ansvar for vores nye løsninger omkring erhvervsidentiteter?

Så kan du blive den ene halvdel af det Regionale IT team, der, sammen med øvrige kollegaer, vedligeholder og udvikler digital post løsninger og håndterer regionens erhvervsidentiteter.

"Vi, i Region Syddanmark, er med til at sikre, at Danmark er førende inden for sikker digital kommunikation gennem vores samarbejde med de øvrige regioner og statslige institutioner", fortæller senior product manager Jens Peter Andersen. Du vil således blive en del af forvaltningsfunktionens 30 engagerede medarbejdere, hvor du aktivt vil indgå i opbygning af et nyt team omkring digital post og erhvervsidentiteter. Da der er tale om indkøring af nye løsninger, vil du især få mulighed for at være i tæt dialog med brugerne og sætte dit præg på udviklingen. Vi sætter fagligheden højt og har fokus på at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde.

Dine opgaver

Teamet, du bliver en del af, varetager i tæt samarbejde med vores leverandører alle udviklings- og koordineringsopgaver omkring de løsninger der knytter sig til infrastrukturen for digital post og de nye digitale erhvervsidentiteter.

Der er tale om to separate områder, som alligevel har så meget overlap, at de håndteres af samme team og vil blandt andet omfatte:

  • Tæt samarbejde med regionens sygehuse, herunder indsamle og koordinere information for videre planlægning og udvikling
  • Koordinering med leverandører og interessenter, herunder bl.a. Digitaliseringsstyrelsen og de øvrige regioner om kommende opdateringer og aktuelle udfordringer
  • Sikre bred udnyttelse af løsningerne, herunder automatisering og procesoptimering
  • Planlægnings- og kommunikationsopgave i forbindelse med møder, ledelsesrapportering, dokumentation og udarbejdelse af roadmaps
  • Have indsigt i nationale standarder omkring eks. digital post og digitale erhvervsidentiteter(NSIS)

Din bagage

Du er eller kan blive en dygtig product manager, som brænder for at tage et medansvar for at skabe gode brugervenlige løsninger, således vores sundhedsfaglige kollegaer kan tage sig af patienterne.
Vi forventer du kan tage styring, bevare overblikket og sætte dig for bordenden, når det er relevant.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har arbejdet med eller på anden vis stiftet bekendtskab til løsninger inden for digital post, certifikater og erhvervsidentiteter
  • Har god forståelse for IT-sikkerhed og IT-drift i en stor organisation
  • Er en stærk kommunikator både mundtlig og skriftlig
  • Er en teamplayer, opsøgende, udadvendt og trives med en stor daglig kontaktflade

Vi tilbyder

Du får ansættelse i en spændende organisation, der har hjertet på rette sted og hvor din indsats har stor betydning for mange menneskers hverdag. Du får arbejdssted i regionshuset i Vejle med mulighed for hjemmearbejdsplads.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale it-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 it-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Yderligere information

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte funktionschef Morten Hansen, tlf. 29 20 11 84 eller chefkonsulent Jens Hargaard, tlf. 30 20 50 79

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – forventeligt den 1. marts 2024. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.

Din ansøgning

Ansøgningsfristen er den 11. januar 2024. Første samtalerunde forventes afholdt den 16. januar og anden runde den 23. januar 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Vejle
  • Torsdag den 11. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2