Digital Product Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vil du stå for at sikre udviklingen af et centralt digitalt produkt med stor bevågenhed fra hele organisationen og samtidigt blive en del af en ambitiøs rejse for en grønnere fremtid? Er du drevet af at levere gode digitale brugeroplevelser, så er jobbet som Digital Product Manager måske noget for dig!

Som Digital Product Manager bliver du ansvarlig for at sikre udviklingen af OK appen og OK erhvervsappen, som allerede er populære apps blandt mange danske bilister. Med mere end en halv million brugere, er de to apps vigtige brikker i realiseringen af OK’s ambition med den grønne omstilling, hvor vi har ambitiøs strategi for skiftet fra diesel og benzin til el.

Et varmt velkommen til OK
Du bliver en del af 5 gode kollegaer i teamet App og Selvbetjening, som er en del af afdelingen e-Commerce & digitale kanaler på OK's hovedkontor i Viby J. I e-Commerce & digitale kanaler har vi ansvaret for alle de digitalt kundevente kanaler, herunder vores apps, selvbetjening og hjemmesider. I afdelingen får du 20 gode kollegaer som vægter et godt socialt sammenhold højt, og hvor arbejdet er både sjovt og seriøst. Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du selv planlægger din tid og har mulighed for at arbejde hjemme.

Gør bilejernes nuværende og fremtidige hverdag nem og enkel
Din vigtigste opgave bliver at sikre at OK appen og OK erhvervsappen fortsat er markedsledende apps i fremtiden, hvor brugeroplevelsen for kunder med elbil bliver central. Vi har en klar ambition om at fastholde vores eksisterende brugere, når de skifter til en elbil ved at gøre OK til det naturlige valg som leverandør af ladeløsninger.

Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem drift og udvikling og skal navigere i et kompleks set-up med mange interessenter. Du kommer til at sikre fælles forståelse på tværs af forretning, design og udvikling, ligesom du sikrer, at vi udvikler løsninger som både understøtter forretningens strategier og har brugernes behov i fokus.

Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede og blandt andet udgøre:

  • Stakeholder management på tværs af hele organisationen, herunder den daglige dialog med produkteksperter, produktchefer og andre nøglemedarbejdere.
  • Facilitere product discovery - sikre udviklingen af nye features med relevante interessenter.
  • Udarbejder nye digitale koncepter, som understøtter forretningsenhederne i deres mål og strategier og opdatere kunderejsen med udgangspunkt i nye indsigter
  • Udvikle kortsigtet og langsigtet strategi og vision for OK appen og OK erhvervsappen
  • Sikre prioritering af road-maps
  • Spare med kollegaer under projektgennemførsel. Herunder hjælpe med at beskrive user-stories og sikre afklaringer i projekter
  • Understøtte vores ambitiøse mål for vækst og grøn omstilling.

Du er stærk i samarbejdet og kommunikationen

Du er drevet af at skabe løsninger og resultater gennem stærkt og tillidsfuldt samarbejde med de forskellige produktområder: IT, Marketing og eksterne samarbejdspartnere. Du er kommunikativ stærk og sætter en dyd i at opsøge kollegaer for at søge nye muligheder, konsensus og afklaringer. Du har blik for langsigtede resultater og fremstår idérig og nysgerrig.

Og så ser vi gerne, at du:

  • har en bachelor- eller kandidatgrad i fx informationsvidenskab, digital konceptudvikling, digital innovation eller en anden relevant studieretning
  • har erfaring med at facilitere digital produktudvikling fra en forretningsmæssig vinkel. Kan være fra lignende stilling, product-owner, produkt udvikler, projektleder mv.
  • taler og skriver dansk og engelsk

Klar til et spændende job?

Så håber vi, at du vil sende dit CV og din ansøgning via linket nedenfor – senest d. 28. februar og gerne snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller din nye hverdag? Tag endelig fat i teamleder Mikkel Kaczmarek på 2126 3091.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Få et fedt studiejob og ta’ din teoretiske viden med ind i praksis. Vil du være en del af en afdeling, der spiller en afgørende rolle i at markedsføre vores løsninger inden for bl.a. klima, biodive..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vi tilbyder lige nu – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste studiejob. Og hvis du har gode kommunikationsfærdigheder og interesserer dig for marketing, så kan det blive dit. Vi søger neml..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 3