Vikarstilling: Energiplanlægger til grøn energi - barselsvikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brabrand

Vil du være med i den grønne omstilling og sikre grundige beslutningsoplæg, når vi laver energiplanlægning. Er du nyuddannet og dygtig til at analysere og regne på energianlæg? Så har vi et spændende job som projektleder i Forretningsudvikling.

Bliv en del af fremtidens forsyningsselskab
Aarhus skal være CO2-neutral i 2030. Derfor arbejder Kredsløb hele tiden på at udvikle nye løsninger, der gør en forskel for både klimaet og vores kunder. Det skal være nemt at være grøn.

I Forretningsudvikling har vi en central rolle i forhold til at realisere Kredsløbs strategi, som udgør et tydeligt sigtepunkt for alle vores projekter. Forretningsudvikling har ansvaret for udviklingen af hele vores energiværdikæde, hvilket blandt andet indebærer at igangsætte en række projekter for nye energianlæg.

Vi søger en barselsvikar som har mod på at bidrage til grundige beslutningsgrundlag, så vores projekter kommer godt fra start, når de skal modnes og realiseres. Vi har allerede gang i meget, og i løbet af de kommende år kommer mere til. Helt konkret vil det være projekter omkring naturgaskonvertering, store damvarmelagre og produktionsanlæg som f.eks. store varmepumper og elkedler.

Som energiplanlægger i Forretningsudvikling vil du blive en del af et stærkt og engageret team, som arbejder med projektledelse på et højt niveau. Vi er en god blanding af samfundsvidenskabelige og ingeniørmæssige profiler, og i Forretningsudvikling bliver du en del af et hold, som arbejder tæt sammen, hjælper hinanden med at nå fælles mål, og hvor det er naturligt at arbejde på tværs af hinandens projekter.

Dine opgaver og succeskriterier
Du har ansvar for at deltage og bidrage til vores udviklingsprojekter med fjernvarmeteknologisk fokus. Du trives i en rolle, hvor du er vores fjernvarmeteknologiske ressource, der bidrager med energiberegninger og -analyser.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Lave beregninger og analyser til beslutningsoplæg vedr. energiplanlægning.
  • Deltage i implementering af naturgaskonvertering.
  • Lave samfunds- og selskabsøkonomiske analyser, f.eks. ved brug af EnergyPro.
  • Udarbejde projektdokumenter sm f.eks. projektgrundlag, projektinitieringsdokumenter og business cases.

Den ideelle profil
Du er god til at håndtere komplekse problemstillinger inden for energiområdet, og samtidig kan du effektivt få dem omsat til konkrete opgaver, som du får afsluttet. Du trives med at bruge dine analytiske evner og værktøjskasse, så vi når i mål med vores udviklingsprojekter.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:

  • En relevant uddannelse inden for energiplanlægning og -beregning, som f.eks. klima- og forsyningsingeniør, energi-indeklima ingeniør, maskiningeniør eller lignende.
  • Du må gerne have erfaring med fjernvarmeområdet og energiproduktionsanlæg – Ellers har vi ressourcer til at lære dig op.
  • Interesse i Energiberegninger og evt. EnergyPro.

Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.

Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 19. april 2023. Vi behandler ansøgninger løbende.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Energiprojekter i vores Forretningsudvikling, Kathrine Thyø Mønsted på 4187 4987, hvis du vil vide mere om stillingen.
Forventet tiltrædelse senest den 1. juni 2023.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Brabrand
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you tend to work with initiative and enjoy a challenge? Do you have an eye for detail and hold experience within Product Design in Heavy Engineering industries? As a Lead Engineer in the Tower T..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you hold software development experience, but you are seeking to progress and further your skills within leadership? Are you enthusiastic about working innovatively and developing wind power sys..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Århus N

    Are you ready to work in a very innovative environment in the industry of wind energy? Do you have a technical understanding and experience in mechanical & structural engineering or similar? Then w..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Århus N

    Are you a Mechanical Engineer with experience in cooling systems? Do you like to generate creative solutions to design challenges? Then we've got the opportunity for you, in a global environment in..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0