Projektingeniør til spændende projektportefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

For at håndtere vores spændende fremtidige projektportefølje søger vi en kollega i projekt-afdelingen.

Spændende og udfordrende opgaver

Med reference til fabrikkens Site Asset & Technology Manager får du ansvaret for at lede tekniske projekter i Dansk Salt A/S. Din primære opgave bliver at drive projekter eller arbejdspakker fra igangsætning gennem projektets faser til den endelige implementering i rette kvalitet og iht. aftalte tids- og budgetplan.

Der vil være tale om forskelligartede projekter med varierende teknisk og økonomisk omfang. Projekterne kan omfatte alt fra små forbedringsprojekter til større udskiftning/opgradering af eksisterende produktions- og energifaciliteter samt opførelse af nye anlæg. Større udvidelsesprojekter foretages ofte i samarbejde med koncernens centrale projekt- og udviklingsteam, hvor projektingeniøren ofte vil have ansvaret for delleverancer.

Du får også ansvaret for at løse opgaver sammen med eksterne samarbejdspartnere og leverandører herunder at sikre rette kontrakter sammen med indkøbsfunktionen.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Opsætte projektplaner og udarbejde budgetter
  • Opstille ressourceplaner samt definere klare roller for de involverede
  • Afklare forretningsbehov og organisationens interesser i forprojekter
  • Opstille og afstemme et klart projektscope samt målsætninger
  • Definere klart scope og lede samarbejde med leverandører og eksterne samarbejdspartnere
  • Udarbejde projekter i overensstemmelse med koncernens projektmodel
  • Afslutte projekter med overdragelse til driftsorganisationen herunder færdiggørelse af komplet dokumentationspakke og afholde ”lessons learned”
  • Sikre projekter lever op til relevante kvalitetskrav for foder, fødevarer og pharma produktion
  • Sikre projekter udarbejdes sikkerhedsmæssigt forsvarligt, tilsikre et godt arbejdsmiljø samt belaste miljøet mindst muligt

Selvstændig og rutineret projektleder

Du er uddannet ingeniør eller maskinmester og har erfaring med projektledelse fra en proces-orienteret virksomhed samt med projektering af energianlæg. Du er rutineret IT bruger og er fortrolig med SAP og Office pakken, herunder MS Project. Du har økonomisk indsigt og er vant til at lave budgetter og tidsplaner.

Du lægger vægt på kvalitet og resultater, hvor du trives med en bred lokal og international kontaktflade. Du er en erfaren projekt- og mødeleder og er vant til at tage ansvar og styring. Som person er du struktureret og metodisk og formår at benytte dette på de dage, hvor der er travlt og et væld af forskellige opgaver. Du har en naturlig gennemslagskraft, der sætter dig i stand til at skabe resultater gennem egne og andres indsatser. Samtidig formår du med diplomati at balancere forskellige interesser og interessenter internt og eksternt.

Du kommunikerer tydeligt og naturligt på alle niveauer i organisationen og praktiserer synlighed og vedholdenhed, ligesom du følger op på igangsatte initiativer. Endelig evner du at skabe konkrete resultater uden at miste fokus på den strategiske retning.

Koncernsproget er engelsk, som du behersker flydende i skrift og tale. Erfaring fra procesindustri eller fødevareproduktion er et plus.

Vi tilbyder

Attraktive ansættelses- og lønvilkår samt et udfordrende, spændende og selvstændigt job i en organisation med en uformel om­gangstone.

Ansøgning

Ansøgning sendes til [email protected]

Alle ansøgninger behandles fortroligt og der afholdes samtale løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Mariager
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    VI SØGERMaskiningeniør praktikantBliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvik..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    Bliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvikling, design og fremstilling af robot..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Støvring

    Trives du i et uformelt og samarbejdsorienteret miljø, hvor der er plads og tid til at tænke i sofaen? Har du det bedst i mindre teams, hvor der ikke langt fra idé til handling? Og vil du gerne arb..
    • Maskiningeniør
    • Støvring
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Aars

    [xxxxx] blev etableret i 1979 og den løbende udvikling og forskning gør, at vi i dag er blandt de førende producenter af højteknologiske og miljørigtige biobrændsels-anlæg basere..
    • Maskiningeniør
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0