Konstruktør til udvikling af attachments til entreprenørmaskiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vil du være en del af et fantastisk konstruktørteam, hvor en skovl aldrig bare er en skovl? Og kan du se dig selv hos en af Europas førende leverandører af attachments til entreprenørindustrien, med kunder som Volvo Construction, Hitachi og Epiroc?

Vi søger en konstruktør med en solid erfaring indenfor mekanisk konstruktion i stål. Som konstruktør får du ansvaret for at omsætte kundens behov til højtydende produkter og udvikle standardiserede løsninger til at minimere intern kompleksitet.

Dine opgaver

Dine opgaver er et miks af udviklingsprojekter hvor du skal arbejde direkte med brancheledende OEM-fabrikanter som f.eks. Caterpillar og Hitachi, yde teknisk support til kunder og løbende lave konstruktioner baseret på ordrer og forespørgsler.

Vi investerer i digitalisering og automatisering af konstruktion og produktionsopgaver, og du vil have en central nøglerolle i at sikre den fortsatte udvikling heraf.

Du skal være god til at skabe funktionelle løsninger i samarbejde med såvel kunder som kollegaer og kunne lide at have mange bolde i luften. Du får derfor brug for gode projektstyringsfærdigheder, en høj teknisk forståelse og stærke kommunikations kompetencer.

Profil

Vi forventer at du er ingeniør, konstruktør, produktionsteknolog eller lignende. Hvis du har erfaring med konstruktion af hydrauliske systemer, er det en fordel.

Derudover forventer vi, at:

  • Du er stærk på 3D tegning, gerne Solid Works, og ved hvordan komplekse konstruktioner opbygges i 3D for at sikre fleksibilitet og robusthed. Erfaring med Solid Works PDM, Drive Works og FEM simulering vil være et yderligere plus. (Vi tilbyder uddannelse og omskoling fra f.eks. Inventor hvis relevant).
  • Du er struktureret og arbejder ud fra design specifikationer, definerede designprincipper og processer, og du bidrager til videreudviklingen heraf.
  • Du kan arbejde både selvstændigt og indgå i teams. Du trives med at give og modtage feedback på kollegaers og eget arbejde.
  • Du kommunikerer klart og tydeligt på dansk og engelsk med såvel kunder som kollegaer.

Vi tilbyder

  • Et job i et åbent og uformelt miljø, med dygtige kolleger der løfter i flok og bidrager til både faglig og personlig udvikling.
  • Et fleksibelt og alsidigt job med en høj grad af frihed og personligt ansvar til at definere og tilrettelægge egne opgaver, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med branchens førende OEM’ere.
  • Løbende efteruddannelse og træning efter behov og interesse.
  • Mulighed for at arbejde på den absolutte forkant af digitalisering i såvel konstruktion som produktion.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring og personaleforening.

Om os

Sjørring Maskinfabrik A/S er en internationalt orienteret virksomhed, der producerer, optimerer og leverer produkter til entreprenørmaskiner, mineindustri m.m. Kunderne er nogle af verdens førende internationale koncerner. Vi har et klart fokus på at være den mest fleksible leverandør kombineret med høje krav til kvalitet og arbejdsmiljø. Vi er en af de største maskinfabrikker i Danmark med 200 ansatte.

Læs mere

Vil du vide mere om Sjørring Maskinfabrik A/S og om, hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.sjorring.com

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Supply Chain & Engineering Andreas Kjær på 21573778.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt og mærk din ansøgning ”Konstruktør”. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og fjerner opslaget igen, når den rette person til stillingen er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Thisted
  • Fredag den 03. november 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    VI SØGERMaskiningeniør praktikantBliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvik..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    Bliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvikling, design og fremstilling af robot..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Støvring

    Trives du i et uformelt og samarbejdsorienteret miljø, hvor der er plads og tid til at tænke i sofaen? Har du det bedst i mindre teams, hvor der ikke langt fra idé til handling? Og vil du gerne arb..
    • Maskiningeniør
    • Støvring
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Aars

    [xxxxx] blev etableret i 1979 og den løbende udvikling og forskning gør, at vi i dag er blandt de førende producenter af højteknologiske og miljørigtige biobrændsels-anlæg basere..
    • Maskiningeniør
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0