Driftsvagt til overvågning af kritisk gasinfrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du evnen til at bevare roen i pressede situationer, og brænder du for en uforudsigelig og spændende arbejdsdag sammen med dedikerede kolleger? Vil du arbejde med tekniske udfordringer og bidrage til den grønne omstilling? Så er det måske dig, vi leder efter til vores moderne kontrolcenter i Viborg. Vi søger en driftsvagt til overvågning og beredskab i et 365/24/7 miljø, hvor der arbejdes på skiftehold.

I vores moderne kontrolcenter har vi implementeret et af Danmarks mest omfattende overvågningssystemer. Vi overvåger den nationale gasdistribution samt flere biogas-modtagestationer og kompressorstationer.

Din primære opgave vil være at overvåge og analysere den generelle drifts- og sikkerhedssituation for Evidas anlæg. Derudover fungerer du som teknisk backup for VVS-installatører og vores eget driftsteam, som udfører vedligeholdelsesopgaver og driften af vores anlæg.

Vi er tilgængelige døgnet rundt for vores cirka 350.000 gasforbrugere og bistår med sikkerhed og drift. Vi modtager daglige henvendelser fra forbrugere, VVS-installatører, entreprenører samt politi og brandvæsen vedrørende gasledningsovergravninger og gaslugt.

Kontrolcenteret er bemandet døgnet rundt, og vi arbejder i faste 10-ugers vagtrul med en jævnt fordelt tilkaldeordning, hvor du kan forvente kort varsel. I normale arbejdstider er der 3 driftsvagter til stede, og uden for disse tider er der 1 driftsvagt. Der er også mulighed for at udføre udvalgte vagter hjemmefra.

Vi forventer, at du har en relevant teknisk uddannelse som maskinmester eller tilsvarende. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra tidligere job. Vigtigst af alt er, at du kan bevare klar tankegang og prioritere i pressede situationer, og at du har evnen til at finde løsninger, både internt i organisationen og i samarbejde med forbrugere og samarbejdspartnere. Dine kommunikationsevner gør dig i stand til at formidle tekniske spørgsmål og systemer til både teknisk kyndige og mindre kyndige personer. Du har også interesse for IT og er i stand til at håndtere flere tekniske systemer samtidigt. Desuden er du nysgerrig og villig til at udfordre eksisterende metoder og modeller for at modernisere og effektivisere vores arbejdsprocesser og bidrage til den løbende digitalisering af vores forretning.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, hvor vi arbejder sammen for at finde løsninger.

Vi tilbyder et udfordrende job med hurtig ansættelse, grundig oplæring samt mulighed for videreudvikling af dine kompetencer. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring. Derudover tilbyder vi en række medarbejdergoder.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mal Nygaard på telefon 2172 6802.

Send os din motiverede ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Viborg

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Silkeborg

    [xxxxx] er inde i en meget positiv udvikling på renseanlægsområdet. Så er du maskiningeniør eller maskinmester og kan projektere selvstændigt inden for eget fagområde, så kan du blive en del af u..
    • Maskiningeniør
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Skive

    FM Bulk A/S er i gang med en proces, hvor de ønsker at sætte tempo på deres Vault-implementering. Det indebærer en spændende opgave, hvor de søger en dedikeret medarbejder til at påtage sig ansvare..
    • Maskiningeniør
    • Skive
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Viborg

    Vi søger en dygtig og engageret teknisk produktansvarlig til at styrke vores team på i dag 9 dygtige kolleger. Som teknisk produktansvarlig vil du med reference til vores udviklingschef få en centr..
    • Maskiningeniør
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
18. april 2024 1