Rekrutteringsfirma

Værksteds-/Servicetekniker med el-erfaring

Glostrup

Få yderligere info om stillingen
Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist?

Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!

Centrum Personale søger en værksteds-/servicetekniker på vegne af Armatec A/S – en specialistvirksomhed i klimasmart flowteknologi inden for vand, varme, køling og proces. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og er til stede i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Armatec er en veldrevet, moderne og økonomisk solid virksomhed i fuld vækst og med tårnhøj medarbejdertilfredshed.

En del af Armatec

Armatec A/S har hovedkontor i Glostrup, hvor du bliver tilknyttet værkstedsteamet for industri. Her kommer du til at arbejde med reparation, samling og service af primært ventiler og aktuatorer.

Du får 2-3 tætte kolleger på værkstedet, som vil sørge for en varm velkomst og grundig oplæring i produkter, systemer og teknikker.

80 % af tiden vil din arbejdsdag gå på værkstedet og 20% af tiden vil du være ude hos kunderne på servicebesøg. Mens du er under oplæring, følges du med dine dygtige kolleger ud til kunderne – derefter får du egen servicebil.

Du bliver en del af en virksomhed med en helt særlig holdånd, hvor tillid, respekt og godt humør værdsættes højt, og hvor man fejrer sine succeser sammen og afholder sociale arrangementer.

Armatec tilbyder en teknisk alsidig stilling i et godt arbejdsmiljø med masser af udviklings- og karrieremuligheder. Du får en høj grad af frihed under ansvar og gode funktionærlignende vilkår, bl.a. en attraktiv løn- og pensionspakke, kantine, bonusordning, sundheds- og tandlægeforsikring samt mulighed for massageordning og tilskud til sportsaktiviteter.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant el-teknisk uddannelse, fx som maskinarbejder, køletekniker, automekaniker eller lignende.
  • Du har teknisk indsigt i eller erfaring med elektriske komponenter samt styring og/eller reparation af tekniske produkter.
  • Du har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Dine personlige egenskaber:

  • Du er positiv og serviceminded.
  • Du trives i en selvstændig rolle med frihed under ansvar.
  • Du er tålmodig, omhyggelig og kan holde hovedet koldt, når der er rift om dig.
  • Du er nysgerrig, videbegærlig og klar på grundig oplæring inden for et specialiseret område.
  • Du er en stabil medarbejder, som har ønske om at være længe og udvikle dig i virksomheden.

Er du den servicetekniker, vi søger?

Synes du, at jobbet lyder spændende og kunne du tænke dig en dynamisk arbejdsplads med gode karrieremuligheder?

Så send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt via formularen nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Tina Løwenstein Noesgaard på mail: [email protected]

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og afslutter rekrutteringsforløbet, når den rette medarbejder er fundet. Jobannoncen tages af nettet, når vi nærmer os en rekrutteringsløsning og følger således ikke en fast annonceringsperiode.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på Centrum Personale A/S's hjemmeside: klik her......
Faste stillinger og vikariater
– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauer

Når du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater. Hos os kan du finde mange stillingstyper og de fleste stillingsniveauer – fra et receptionistjob til en stilling som økonomichef.

Centrum Personale har 30 års erfaring inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi udmærker os med solid viden på området, indblik i mange brancher og et bredt netværk.

Vi benytter vores egen emnebank aktivt, når vi løser opgaver for en lang række virksomheder. Da vi ikke annoncerer alle stillinger, er det en god ide at blive en del af emnebanken og hermed stå i første række til nye jobmuligheder.

Centrum Personales rekrutteringskonsulenter arbejder med et stort personligt engagement og lægger vægt på, at kunder og kandidater får en positiv oplevelse i mødet med Centrum Personale.
Læs mere på: www.centrum-personale.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7