Udekørende servicetekniker til entreprenørmaskiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Har du lyst til et meget alsidigt og selvstændigt job som udekørende servicetekniker i en af landets førende entreprenørvirksomheder med en omfattende og velholdt maskinpark?

Har du praktisk erfaring inden for vedligeholdelse og reparation af entreprenørmaskiner, og værdsætter du betydningen af at holde maskinparken i topform? Er du fleksibel og selvdrevet i din tilgang til arbejdsopgaverne?

Rundt i hele Jylland
Din arbejdsplads vil strække sig over hele Jylland, og som servicetekniker vil du primært have ansvar for servicering og reparation af vores maskiner på forskellige byggepladser. Hverdagen veksler mellem planlagte servicebesøg og mere akutte reparationer, hvor det kan blive nødvendigt at prioritere opgaverne efter behov. Der stilles servicelastbil til rådighed.

Servicebilen Servicebilen Dine primære opgaver omfatter service og reparation af større entreprenørmaskiner af mærkerne Caterpillar og Volvo, men andre typer maskiner og fabrikater kan forekomme.

Det er et selvstændigt job, hvor du har mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag. Samtidig vil der altid være mulighed for at trække på ekspertise fra kolleger og vores eget værksted i Hasselager ved Aarhus.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er uddannet entreprenørmaskinmekaniker, lastbilmekaniker eller landbrugsmaskinmekaniker og har bopæl centralt i forhold til opgaverne rundt i Jylland.

Det er en stor fordel, hvis du har kørekort til lastbil.

Vi lægger stor vægt på din evne til at levere god service, og at du kan begå dig blandt kolleger på forskellige byggepladser.

Fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og -steder er afgørende for denne rolle.

Aarsleff har stort fokus på arbejdsmiljø og ønsker at være bedst i branchen på området. Derfor er det også vigtigt, at du ønsker at bidrage til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte Mechanical Supervisor Torben Christensen på tlf.nr. 4033 8188 for yderligere oplysninger.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.

Vi skal have din ansøgning senest den 05. december 2023.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4bb08cdf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hasselager
  • Tirsdag den 05. december 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Århus N

    Do you want to be a part of the greener future? Do you have any experience within Technical Project Management in electronics and are you looking for an exciting opportunity in a growing industry? .
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus N

    Here at the Product functions department, we are seeking a technically solid and focused individual to propel developing and maintaining functional Strategies and technology roadmap for all areas o..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1