Senior Specialist Electrical & Automation Engineering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Er du teknisk velfunderet og brænder du for at arbejde med komplekst produktionsudstyr? Har du erfaring med planlægning, projektarbejde, dokumentation samt optimering af anlæg? Vil du arbejde i en solid international virksomhed med en stærk lokal forankring i Holbæk? Så er her en spændende mulighed!

Grib muligheden for at blive en del af et dedikeret Electrical Engineering team og styrke Pharmacosmos drift og automation.

Skab resultater og forbedringer i drift og vedligehold



Som Senior Specialist vil du referere til Director Electrical Engineering og blive en del af funktionsområdet Electrical Engineering bestående af otte medarbejdere. Din primære opgave bliver i samarbejde med afdelingen at sikre kontinuerlig drift og implementere backup-procedurer samt deltage aktivt i daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver og PLC-support.

Du vil lede forskellige projekter inden for vedligeholdelse og modernisering af systemerne, herunder projektering med ansvar for dimensioneringer og detailtegninger. Desuden vil du blive involveret i udskiftningen af hele automationssystemet i organisationen.

Din rolle inkluderer ligeledes valideringsopgaver, test og kontrol af el-teknisk udstyr samt udarbejdelse af teknisk dokumentation og kravspecifikationer i samarbejde med interne og eksterne partnere. Alt i alt bidrager du væsentligt til kontinuerlig forbedring og effektivitet af afdelingens systemer.

Teknisk specialist med automationsekspertise



Vi forventer, at du har en teknisk baggrund som ingeniør eller tilsvarende, med fokus på en solid el-baggrund og ekspertise inden for automation og high voltage-systemer. Derudover er erfaring med omfattende teknisk dokumentation samt evnen til at bringe et eksternt perspektiv og fleksibilitet til rollen afgørende. Vi ser gerne, at du har erfaring med vedligeholdelsesopgaver og GMP, da det bidrager til en holistisk forståelse af systemernes livscyklus og skaber en forståelse for kvalitetsstandarder og reguleringskrav.

Som person er du omgængelig, serviceminded og ansvarsfuld med en hands-on attitude. Din evne til stakeholder management og rummelighed er essentiel, og du skaber et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø. Du bevarer overblikket i komplekse situationer, håndterer pressede situationer roligt og sikrer klare retningslinjer og mål. Endelig har du stærke kommunikative evner på både dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Spil en afgørende rolle i en unik og spændende international vækstrejse



Dette er din mulighed for at påbegynde en personlig og organisatorisk rejse i en dynamisk virksomhed, hvor din ekspertise er af stor betydning for den fremtidige udvikling af Pharmacosmos.

Sådan søger du



Rekrutteringsprocessen varetages af Venaris Executive Search (www.venaris.dk). Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Executive Search Consultant Lars Nordlund Bidstrup på +45 31 23 30 18. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tøv endelig ikke med at uploade dit CV, hvis denne stilling er relevant for dig - det er ikke nødvendigt at medsende ansøgning. Ansøgning foregår via Venaris hjemmeside. Klik her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Holbæk
  • Onsdag den 06. marts 2024

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med en omstrukturering af færgedriften og etablering af et rederi søger Sejerøbugtens færger løbende besætning til at deltage i dette spændende arbejde. kendetegnet ved ar..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
26. april 2024 1
25. april 2024 1