Drift-supporter til unik opgave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Drift-supporter til unik opgave

Vi søger dig, der ønsker at gøre en forskel, forstår vigtigheden af struktur, ved hvad det vil sige at dokumentere og har et stort drive. Til gengæld lover vi spændende opgaver, inddragelse, ansvar, flekstid og en meningsfuld hverdag.

I Dansk Dekommissionering løser vi en unik samfundsopgave i dansk sammenhæng: oprydning efter mere end 40 års forsknings- og forsøgsaktiviteter på Risø.

Samtidig håndterer og lagrer vi radioaktivt affald fra både driften og dekommissioneringen af anlæggene samt fra resten af det danske samfund. Vi bidrager også til processen, der på længere sigt skal føre til en sikker deponering af affaldet, og her ligger der mange spændende opgaver i fremtiden.

Som ansat hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, der prioriterer work/life-balance, og med et tæt samarbejde på tværs af fag.

Dine vigtigste opgaver

I rollen som drift-supporter i den nyoprettede enhed Drift & Affald, bliver din vigtigste opgave at sikre en stabil drift, samt vedligeholdelse af vores affaldsbehandlingsanlæg. Pt. har vi bl.a. et destillationsanlæg, et rensningsanlæg og en neddelingskabine, men der er også nye anlæg på vej. Dertil kommer ventilationssystemer – både konventionelle anlæg og fra radioaktive områder.

Vi står for at skulle implementere et nyt vedligeholdelsesstyringssystem, som du vil blive en central del af at sætte op og efterfølgende anvende i samarbejde med en kollega, der er ansvarlig for bygningsvedligehold.

I rollen som drift-supporter vil det være dig, der har kontakten til de eksterne håndværkere, som vi også gør brug af til at udføre service på nogle af vores anlæg. Her skal du både kunne indhente tilbud, formulere tekniske kravspecifikationer og supervisere arbejdet, mens det pågår, og sikre at det bliver udført tilfredsstillende i henhold til de rammer, som vi er underlagt.

Ligeledes er det vigtigt, at du kan udarbejde instrukser og arbejdsplaner til vores håndværkere til internt brug og anden dokumentation for udførslen af arbejdet.

En spændende hverdag på en unik arbejdsplads

Med de historiske anlæg på Risø som bagtæppet og Roskilde Fjord lige uden for døren, så er der ikke mange arbejdspladser, der ligner Dansk Dekommissionering.

Det samme gælder for de spændende og forskelligartede opgaver, som du vil blive en del af hos os, for der er mange interessante udfordringer, hvor du vil blive en vigtig del af opgaveløsningen, både i planlægningen og udførelsen. F.eks. har vi hos Dansk Dekommissionering de to eneste ringkraner i Danmark, inde i de to reaktorbygninger DR2 og DR3, og her skal du være med til at sikre vedligeholdelsen og service af disse vigtige arbejdsredskaber.

Det betyder derfor, at vi søger dig, der finder det interessant at arbejde med en blanding af gamle unikke anlæg og helt nye.

Der vil sjældent være to dage, der er ens, og du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på løsningen af de mange spændende opgaver, som er i stillingen, inden for de rammer, vi har i Dansk Dekommissionering.

Den gode kandidat

Vi forestiller os, at du har relevant uddannelsesbaggrund som maskinmester, ingeniør eller tilsvarende. Det er også vigtigt for os, at du har viden om og/eller erfaring med vedligehold af tekniske anlæg, måske fra facility services. Indsigt i ventilationssystemer vil være en fordel, da en stor del af opgaven består i at sikre serviceringen af disse.

Det er vigtigt, at du er praktisk anlagt, systematisk og struktureret i din tilgang, så du kan bevare overblikket over de mange service-, og vedligeholdelsesopgaver og sikre, at disse udføres til fulde med den korrekte dokumentation heraf.

Du skal evne at samarbejde og kunne se værdien heri, da det er fundamentalt for både din egen opgaveløsning, men også er kendetegnende for vores tilgang til den overordnede opgave i Dansk Dekommissionering.

Du vil blive en del af et drift-kontor med 2 andre, som bliver dine allernærmeste kollegaer. Derudover er der ca. 15 andre kollegaer i enheden, der løfter de håndværksmæssige opgaver, bl.a. selve driften af anlæggene, modtagelse af affald fra eksterne kunder og er med til at servicere hele virksomheden.

Du skal have lyst til at lære og have et stort drive, da det ikke altid er lige simple opgaver du vil møde. Det er vigtigt, at du er service-minded og løsningsorienteret og formår at samarbejde på tværs af organisationen.

Til gengæld tilbyder vi

Hos os får du et udfordrende job, en god portion fleksibilitet og bliver inddraget.

Vi tilbyder samtidig et inspirerende og sikkert arbejdsmiljø, hvor arbejdssikkerheden, både den konventionelle og strålingsbeskyttelsen vægter højt.

Vi forventer ikke, at du har arbejdet med radioaktive materialer før, derfor sikrer vi en grundig oplæring i form af et internt kursus i helsefysik, som foruden teorien også indeholder et praktisk modul.

Du får en 37 timers arbejdsuge med fleks-ordning og betalt frokostpause.

Vi tror på at udvikle vores medarbejdere, og derfor er der også mulighed for at dygtiggøre sig med kurser og andre kompetence-udviklende tiltag.

Du får indflydelse på egen møde-/gå hjemtid og gode vilkår for barsel/forældreorlov mv. Det tror vi på er med til at motivere i hverdagen.

Vi gør en dyd ud af at være omhyggelige, gøre tingene ordentligt, forsvarligt og sikkert, med fokus på den bedst mulige opgaveløsning.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en unik opgave i en unik virksomhed med unikke opgaveløsninger i dansk kontekst, så er vi et meget stærkt bud.

Løn og ansættelsesforhold
Du vil blive ansat efter den relevante overenskomst i staten.

Vi forventer at holde første samtale i uge 15 og anden samtale med rundvisning i uge 16.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Roskilde
  • Onsdag den 29. marts 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med en omstrukturering af færgedriften og etablering af et rederi søger Sejerøbugtens færger løbende besætning til at deltage i dette spændende arbejde. kendetegnet ved ar..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 7
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6