Rekrutteringsfirma

VÆRKFØRER TIL LEDELSE AF ORDREPRODUKTION OG LOGISTIK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Elgaard Mancom søger for

Lyngsøe a/s er markedsledende indenfor overdækninger i galvaniseret stål og søger nu på sin vækstrejse en værkfører med håndværkerbaggrund indenfor stålbranchen, der kan varetage den daglige ledelse af produktion og lager.

Dynamisk produktionsplanlægning og daglig ledelse


Med udgangspunkt virksomhedens domicil i Hinnerup refererer du til COO og du får ledelsesansvar for samlet ca. 10 medarbejdere. I tæt samarbejde med konstruktionsafdelingen og den efterfølgende eksterne montage varetager du den daglige ledelse og planlægning af afdelingerne.

Medarbejderne i såvel produktion og lager er langt hen ad vejen selvkørende, men har behov for en daglig leder, der kan hjælpe med at sætte fælles retning og optimere processer og arbejdsgange. Det er dog vigtigt, at du i dit lederskab inddrager dine medarbejdere, så I sammen identificerer de bedste løsninger. Dine evne til sparring og opfølgning i dagligdagen er vigtige redskaber for din succes.

Du har en synlig, motiverende og engagerende ledelsesstil, som bidrager til en god korpsånd og et godt samarbejde såvel internt i afdelingen som med konstruktion og ekstern montage.

Operationel og motiverende værkfører med overblik


Du har en baggrund som værkfører, teamleder eller lignende i metalbranchen og trives i rollen som problemknuser. Når det kommer til procesoptimering, er du typen der kommer med ideer og løsningsforslag. Du bliver sparringspartner til montage og konstruktion i forhold til daglige udfordringer og skal i samspil med organisationen, være i stand til at designe løsninger, som optimerer vores montage- og produktionsprocesser

Din erfaring omfatter produktionsledelse, kvalitetsstyring og logistik og du er vant til at være hands-on. Du har hænderne rigtigt skruet på, og du tager gerne aktivt del i den daglige produktion, når situationen kræver dette.

Du er en motiverende og respekteret leder, der effektivt formår at analysere data og herudfra udarbejde handlingsplaner i den løbende optimering.

Af natur er du struktureret og dynamisk og du besidder gennemslagskraft og et godt overblik. Du kommunikerer fornuftigt på engelsk, og også gerne på tysk. Du har brugererfaring med produktionsstyringssystemer og også gerne kendskab til Visma.

Du tilbydes


Du tilbydes en central operationel nøglefunktion i en ambitiøs virksomhed, hvor målet er klart, og hvor kulturen er uformel og præget af entreprenørånd og gejst. Din rolle er en essentiel i virksomhedens vækstplan, og du får i rollen mulighed for at udvikle dine ledelsesevner. Sparring i dagligdagen med COO bliver en del af din muligheder i forhold til personlig udvikling.

Hvis du finder opgaven interessant, så send en ansøgning senest 10. april 2023

Fremsend din ansøgning med CV, gerne som pdf, ved at klikke på nedenstående link.

Lyngsøe A/S er landets førende leverandør af carport, redskabsrum, garage, cykelparkering og andre overdækninger og har kontor i og eksport til Tyskland. Virksomheden kendetegnes ved stort kundefokus med et klart mål om at levere kvalitetsløsninger til både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Virksomheden er på en vækstrejse og ønsker at underbygge dette gennem en styrkelse af organisationen. Lyngsøe A/S beskæftiger ca. 35 medarbejdere og er beliggende i Søften ved Århus. Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Hinnerup
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Åbyhøj

    Er du en person der vægter HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der vægter HANDLINGSO..
    • Mekaniker
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Mekaniker i Brabrand

    Job Description Produktion/Klargøringsmand søges til virksomhed Aarhus-området Vi søger en medarbejder til bl.a. klargøring af entreprenørmaskiner & udlejnings materiel for en virksomhed i Br..
    • Mekaniker
    • Brabrand
    Få mere info
  • Mekaniker i Århus N

    Opportunity Mekaniker til APMT AarhusHar du tænkt over, hvordan varer fra hele verden når hele vejen til dig? APM Terminals har en kundeorienteret arbejdsmåde, og vores forretning ændrer sig .
    • Mekaniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Mekaniker i Århus N

    Opportunity Mekaniker til APMT AarhusHar du tænkt over, hvordan varer fra hele verden når hele vejen til dig? APM Terminals har en kundeorienteret arbejdsmåde, og vores forretning ændrer sig .
    • Mekaniker
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2