Assisterende Værkstedsleder til Fremdrivningsværkstedet i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Fremdrivningsværkstedet i Korsør søger en engageret og kvalitetsbevidst Overværkmester, der på sigt kan overtage ledelsen af Fremdrivningsværkstedet i Korsør.

Om os

Fremdrivningsværkstedet består af et værksted i Korsør og med et filial værksted i Frederikshavn. Opgaverne består primært af reparation, vedligeholdelse og eftersyn af hoved- og hjælpemotorer, gear, propeller, styrings- og overvågningssystemer (Lyngsø og Rockwell).

Vi kan tilbyde et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone. Vi lægger stor vægt på, at du tilfører en positiv energi og bidrager med godt humør. På arbejdspladsen praktiserer vi en høj grad af frihed under ansvar, hvilket vi forventer, du vil honorere. Selvom vi har travlt og kan have mange opgaver i gang, har vi fokus på worklife-balance og kan tilbyde betalt frokostpause samt kaffe/the og frugtordning.
Forsvaret har en god personalepolitik med gode vilkår for medarbejdere i alle aldersgrupper, såsom betalt kompetenceudvikling og seniorordninger.

Om stillingen

Du vil, til en start, blive assisterende værkstedsleder på Fremdrivningsværkstedet i Korsør. Du vil, i tæt samarbejde med den fungerende værkstedsleder og fungerende værkstedsassistent, lede og fordele arbejdsopgaverne samt bidrage til det tværgående samarbejde med vedligeholdelsesområdets øvrige værksteder. Der er flere spændende funktioner, som medvirker til at gøre din hverdag interessant og afvekslende.

Du vil i samarbejde med den fungerende værkstedsleder komme til at forestå planlægning, tilrettelæggelse og kontrol af pålagte opgaver, således de udføres i et økonomisk og helhedsorienteret perspektiv til kundernes tilfredshed.
Du vil også skulle bidrage til kalkulationer af arbejdsopgaver (tilbud) inden for værkstedets virkeområde.
Derudover vil du skulle bidrage til den faglige udvikling af værkstedet, herunder bidrage til afholdelse af udviklingssamtaler, sygesamtaler og lønsamtaler med underlagt personel.
Sagsbehandling inden for værkstedets virkeområde kan komme på tale på ad hoc basis.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig uddannelse med svendebrev inden for mekanikerfagene eller er uddannet skibsmaskinist, suppleret med en Akademiuddannelse i ledelse, eller at du er klar på at gennemføre denne indenfor en årrække.

Du har kendskab til fremdrivningsmateriel og har måske erfaring fra sejlende tjeneste i søværnet eller civilt rederi.
Du har et indgående kendskab til IT og gerne rutineret bruger af SAP systemet.
Du er gennemslagskraftig som leder og har en anerkendende tilgang til ledelse, således medarbejdernes uddannelse og kompetencer bruges konstruktivt til at holde et højt fagligt niveau.

Du skal være kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og levere kvalitet i arbejdet i rette tid og mængde. Du er som person omstillingsparat, udadvendt, proaktiv og har gode samarbejdsevner med respekt for kollegaers forskelligheder.
Du har gode kommunikative evner på dansk og engelsk i såvel skrift som tale.

Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort til kat. B.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes som overværkmester 2 i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for Stampersonels forhandlingsområde (tidligere Forsvarets Civil-Etat). Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

Dit faste tjenestested er i Korsør.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Vedligeholdelsesområde Korsør, Orlogskaptajn Mads Seidler, på telefon 7282 2501.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mia Nordbeck Carlsson, på telefon 7281 9937.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2023. Samtaler afholdes umiddelbart efter.
Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Korsør
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker på Midt-og Vestsjælland

    Mekaniker til teknikerstilling søges!LUBI Job søger på vegne af vores kunde en udlært mekaniker til en teknikerstilling. Har du har en baggrund som mekaniker og ønsker at udvikle dine færdigheder? .
    • Mekaniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Mekaniker i Holbæk

    Vi søger snarest en automontør til vores mekaniske værksted. Om jobbet Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er s..
    • Mekaniker
    • Holbæk
    Få mere info
  • Mekaniker i Ringsted

    Vi søger snarest en erhvervstekniker til vores team i Ringsted! Hos os får du mulighed for at:• Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier • Hjælpe vores professionelle k..
    • Mekaniker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Mekaniker i Ringsted

    Servicetekniker søges til John Deere’s have og park maskiner hos Semler Agro Sjælland Er du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere? Kunne du tænke dig et alsidigt j..
    • Mekaniker
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1