[xxxxx] søger engageret og kompetent værkfører til autoværksted med salg af biler og derudover drift af værksted...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Arbejdsområder:
Vi søger en arbejdende værkfører, der vil indgå i et dynamisk team bestående af to erfarne kolleger - en tekniker og en pladesmed/karetmager. Som vores nye værkfører vil du få det daglige ansvar for driften af vores autoværksted samt den daglige kontakt med vores kunder. Dine opgaver vil inkludere alt fra servicering af kunder, opfølgning på reklamationer til koordinering af ekstra arbejde, tidsplanlægning og fakturering. Du vil være en central figur i vores daglige operationer og vil arbejde tæt sammen med vores indehaver, Martin, omkring salg og strategiske beslutninger.
Vi stiller 8 lånebiler til rådighed til din planlægning og muligheden for at jonglere opgaverne, så ”kabalen” går op. Vi har ansat en arbejdsmand der hjælper til med lidt grundigere rengøring, ligesom han har den faste tjans at rengøre vores lånebiler hver søndag.

Kvalifikationer:
Vi leder efter en uddannet mekaniker med flere års erfaring og solidt teknisk know-how. Du trives med at have travlt og kan jonglere med mange forskellige opgaver samtidigt. Vigtigst af alt er din evne til at skabe og vedligeholde gode relationer med kunder og kolleger. Du er en holdspiller, der forstår vigtigheden af samarbejde og trives i en varieret hverdag. Det er en fordel hvis du allerede har kendskab til el-biler, da vi tilsigter at følge den udvikling, med alt hvad det indebærer.

  • Erfaring med både traditionelle og el-biler
  • Evnen til at udføre en bred vifte af mekaniske opgaver, herunder reparationer af gearkasser, koblinger og motorudskiftninger, servicering, fejlsøgning, montering af udstyr, udskiftning af dæk og ruder samt erfaring med udskiftning af kæder og tandremme.
  • Kendskab til Helios fakturering-, kalender og tidsregistreringsprogram (vi skal nok hjælpe dig i gang, men har du kendskab til Helios på forhånd, er du godt klædt på)
  • Fleksibilitet med hensyn til arbejdstider


Arbejdstid:
De officielle arbejdstider er mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00, fredag kl. 8.00 – 15.30. Som arbejdende værkfører, er der en forventning om, at du investere de timer der skal til, for at planlægningen holder og vi når i mål med arbejdsopgaverne, naturligvis med vores kunders tilfredshed i højsædet.
Opstart efter aftale, men vi mangler dig på holdet.

Løn:
Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, der matcher dine kvalifikationer og erfaring. Derudover får du muligheden for at arbejde i et dynamisk miljø med en bred vifte af bilmodeller og udfordringer.

Om os:
Fair Biler er en veletableret virksomhed med fokus på køb og salg af nyere brugte person- og varebiler samt drift af autoværksted for private og erhvervskunder. Vi udmærker os ved vores høje standarder for kvalitet, service og kundetilfredshed. Med mange års erfaring i bagagen er vi et trygt valg for kunder, der søger pålidelige løsninger inden for bilindustrien. På værkstedet laver vi alt med biler: Service, reparation, salg og montering af løsedæk og komplette hjul. Rep. Af stenslag og udskiftning af forruder. Rep. Af forsikringsskader. Restaureringsopgaver af enhver slags. Klar til periodesyn. Fejlsøgning med moderne testudstyr. Montering af alle former for ekstra udstyr, såsom Aplle Car Play, håndfri mobilløsninger, montering af anhængertræk, montering af satelitovervågning, montering af blitz-blink, montering af trinbrædder på varebiler og meget mere.

Vi har mange års erfaring og vil glæde os til at udbygge butikken yderligere med din erfaring. Vi er kendt for at levere et ordentligt stykke arbejde og folk ved, at når de handler bil hos os, er det trygt, sikkert og problemfrit.

Ansøgning:
Er du en dygtig mekaniker, der kunne tænke sig at prøve kræfter med en spændende og udfordrende hverdag ,så ser vi frem til at modtage din ansøgning.
Ønsker du at høre mere, eller aftale tidspunkt for en samtale, så tøv ikke med at kontakte indehaver Martin Baad på tlf. 5578 3401.

Din ansøgning og dit CV kan du sende til:

Fair Biler A/S
Slagelsevej 65
4700 Næstved

Att.: Martin Baad

Mrk: Arbejdende værkfører

Mail: [email protected]

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Besøg vores hjemmeside på www.fairbiler.dk for mere information om virksomheden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Næstved
  • Fredag den 08. marts 2024

Lignende jobs

  • Mekaniker i Næstved

    Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye person- og varebilsmekaniker i Næstved. Vi søg..
    • Mekaniker
    • Næstved
    Få mere info
  • Mekaniker i Næstved

    Høstteknikere søges til Semler Agro på Sjælland Er du vores nye Høsttekniker til udekørende service, som kan arbejde selvstændigt og motiveres af at hjælpe vores landbrugskunder i hverdagen? K..
    • Mekaniker
    • Næstved
    Få mere info
  • Mekaniker i Næstved

    Servicetekniker til Semler Agro på SjællandEr du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du må..
    • Mekaniker
    • Næstved
    Få mere info
  • Mekaniker på Sydsjælland

    Dækmontør til spændende opgaver med varevogne og lastbilerLUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren dækmontør. Stillingen indebærer bl.a. montering, udskiftning og afbalancering af dæk på vare..
    • Mekaniker
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 8
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7