Værkførerassistent til pladeværksted hos Terminalen i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Brænder du for at yde god kundeservice, og besidder du en stærk forståelse for biler og de daglige processer på pladeværkstedet? Så er du muligvis vores nye værkførerassistent, der gennem høj effektivitet skal bidrage til at sikre intern koordinering på tværs af værkstederne.

Professionel kundemodtagelse & god serviceHos Terminalen Aarhus søger vi en værkførerassistent, der har lyst til at blive del af en multibrand forretning, hvor god kundeservice og samarbejde er i højsædet. Som værkførerassistent vil dine primære arbejdsopgaver indebære at supportere kollegaer på pladeværkstedet med henblik på at sikre professionel kunderejse samt at assistere med booking og indskrivning af arbejdsopgaver. Dertil får du til opgave at varetage taksering, forberede ordrer og bestilling af dele, samt assistere med faktureringsarbejde.I din rolle som værkførerassistent vil du ligeledes blive et naturligt bindeled mellem pladeværkstedet og det mekaniske værksted og vil få til opgave at planlægge og koordinere arbejdsopgaver herimellem.Struktureret holdspiller med et godt overblikDu har erfaring som pladesmed, mekaniker, autoteknolog, reservedelsekspedient el.lign., og dermed besidder en god forståelse for biler og har samtidigt god flair for IT.Som person har du gåpåmod, er engageret med et stort drive og trives med at arbejde i et team hvor effektivitet og samarbejde er topprioritet. Dertil er du struktureret i din arbejdstilgang og besidder et skarpt overblik selv i pressede situationer. Endeligt brænder du for god kundeservice og prioriterer et højt kvalitetsniveau i dit arbejde.Vil du med på holdet?Finder du jobbet interessant, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse hurtigst muligt.Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Skadechef Jens Eg Lauridsen på telefon 41 14 10 05 eller på mail [email protected]Om vores arbejdsplads - TerminalenVores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med 7 forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Terminalen Aarhus er autoriseret forhandler af Hyundai og BYD, samt serviceværksted for Jaguar og Land Rover, og vi går meget op i, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker.Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche med mere end 1200 medarbejdere i norden, Tyskland og Baltikum.Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG PeopleVi glæder os til at høre fra dig!

Terminalen A/SSom medarbejder hos Terminalen A/S bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Risskov

Lignende jobs

  • Mekaniker i Åbyhøj

    Er du en person der vægter HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der vægter HANDLINGSO..
    • Mekaniker
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Mekaniker i Brabrand

    Job Description Produktion/Klargøringsmand søges til virksomhed Aarhus-området Vi søger en medarbejder til bl.a. klargøring af entreprenørmaskiner & udlejnings materiel for en virksomhed i Br..
    • Mekaniker
    • Brabrand
    Få mere info
  • Mekaniker i Århus N

    Opportunity Mekaniker til APMT AarhusHar du tænkt over, hvordan varer fra hele verden når hele vejen til dig? APM Terminals har en kundeorienteret arbejdsmåde, og vores forretning ændrer sig .
    • Mekaniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Mekaniker i Århus N

    Opportunity Mekaniker til APMT AarhusHar du tænkt over, hvordan varer fra hele verden når hele vejen til dig? APM Terminals har en kundeorienteret arbejdsmåde, og vores forretning ændrer sig .
    • Mekaniker
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3