[xxxxx] søger en medarbejder til pleje af grønne områder og tekniske anlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Novafos søger en medarbejder til pleje af grønne områder og tekniske anlæg



Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig klimatilpasning og håndterer samfundets spildevand – altid økonomisk ansvarligt og i respekt for naturen.

Vi søger en grøn medarbejder da vi har travlhed på området, som har lyst og engagement til at opbygge en helt ny faglighed inden for pleje af vores tekniske regn- og spildevandsanlæg.

I vores forsyningsområde, som strækker sig fra Roskilde Fjord i vest til Øresund i øst har vi en lang række tekniske anlæg og LAR-løsninger, blandt andet regnvandsbede og -bassiner, som er med til at håndtere regn- og spildevand. Anlæggene har forskelligt udtryk, nogle med kulturstauder andre med mere vilde planter, og de skal vedligeholdes. Du skal derfor have grønne fingre og blik for teknik, og så skal du ikke være bleg for at hoppe i et par waders – heller ikke på en regnvejrsdag.

Dine primære arbejdsopgaver


  • Luge, skære grøde og holde øje med funktionen i vores anlæg.
  • Udføre traditionel grøn drift såsom at slå græs, klippe hæk, fjerne ukrudt, håndtere invasive planter, beskære buske og fælde træer.
  • Arbejde med naturvenlig pleje og biodiversitet.

Du behøver ikke have erfaring med det hele, hvis blot du er indstillet på at lære nyt.

Dine kompetencer


  • Du er uddannet gartner, naturplejer, å-mand eller har anden relevant erfaring.
  • Du har motorsavscertifikat eller er interesseret i at erhverve det.
  • Du har kørekort til personbil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen


I Novafos er vi gode til at tage imod nye kolleger, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Du bliver en del af et team med syv medarbejdere. Vi har forskellige faglige baggrunde, som vi drager fordel af i vores samarbejde, og så lægger vi vægt på at have en uformel tone og holde et godt humør.

Det er vigtigt, at du er glad for at være her


Det er vigtigt for os, at du er glad for dit arbejde og har spændende og udviklende opgaver. Derfor får du mulighed for faglig udvikling og en høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde.

Du får som udgangspunkt mødested på vores lokation på Ørnegårdsvej 13, 2820 Gentofte, men arbejdet vil foregå i hele Novafos’ forsyningsområde. Arbejdstiden er 37 timer om ugen ekskl. frokost.

De praktiske detaljer


Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning og dit CV til os på [email protected], att. teamleder Thomas Bjørn Poulsen. Ansøgningsfristen er 1. november 2023.

Har du spørgsmål?


Vil du vide mere, inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Nicole S. Ratzer på 44 20 80 35 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1