Fiskerikontrollør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med på det nye hold af fiskerikontrollører og bidrage til et bæredygtigt fiskeri?

Så er du måske en af vores nye fiskerikontrollører. Som fiskerikontrollør vil du blive en del af et engageret hold af medarbejdere, der arbejder for, at der er et bæredygtigt fiskeri uanset om det er det erhvervsmæssige eller det rekreative fiskeri. Du skal via både kontrol og vejledning være med til at sikre, at fiskerireglerne bliver fulgt. Jobbet som fiskerikontrollør er afvekslende og med gode udviklingsmuligheder.

Fiskeristyrelsen skal til at uddanne et nyt hold fiskerikontrollører. I den forbindelse har vi et større antal ledige fiskerikontrollørstillinger i vores afdelinger i Frederikshavn og i Nykøbing Mors, som er en del af Regional kontrol Vest.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. december 2023.

Om den regionale fiskerikontrol i Fiskeristyrelsen
I den regionale fiskerikontrol varetager vi kontrol, monitering og håndhævelse af fiskeriregler for både det erhvervsmæssige og det rekreative fiskeri i salt- og ferskvand, herunder også kontrol af markedsordninger, sporbarhed og hygiejne med fisk, fiskevarer og fiskefartøjer.

Vi varetager også kontrol af øvrige fiskerirelaterede forhold i salt- og ferskvand og administrative opgaver omkring registrering af erhvervs- og bierhvervsfiskere, og vi er ansvarlige for sagsbehandling i forbindelse med sanktionering af konstaterede overtrædelser.

Om jobbet som fiskerikontrollør
Din kerneopgave vil blive kontrol af, at fiskerireglerne bliver overholdt. Det gøres primært ved kontrol af industri- og konsumfiskefartøjers landinger i havn og ved kontrol ved opkøbere af fisk. Som fiskerikontrollør varetager du også kontrol af de kystnære områder og i ferskvand samt kontrol af fritids- og lystfiskere og med deres redskaber og fiskeri.

Der vil også være en lang række andre opgaver, der bl.a. knytter sig til beskyttelse og fremme af fiskebestandene, og administrative sagsbehandlingsopgaver, hvor du skal gøre brug af it-systemer og vurdere data om fiskeriet og fiskernes efterlevelse af regler.

Vi vil gerne investere i dig som fiskerikontrollør. Det gør vi ved at give dig en 2-årig akademiuddannelse inden for myndighedsudøvelse og fiskerikontrol suppleret med interne moduler, hvor du uddannes i myndighedsudøvelse og risikoanalyse og i at tilrettelægge og gennemføre både fysisk og administrativ fiskerikontrol. I uddannelsesforløbet vil der også være kurser i samarbejde, psykologi og kommunikation. Vi vil efter endt uddannelse holde dine kompetencer vedlige gennem løbende efteruddannelse og opdatering.

Som fastansat fiskerikontrollør er der med tiden en række spændende udviklingsmuligheder. Fiskeristyrelsen har brug for specialister, der kan håndtere data og strukturere dem, så de kan bruges til at kortlægge udfordringerne i fiskeriet og tilrettelægge indsatserne i fiskerikontrollen.

Når du har oparbejdet rutine og erfaring som fiskerikontrollør, er der også mulighed for at komme til at arbejde centralt i styrelsen med den overordnede koordinering af fiskerikontrollen og med opgaver, der binder fiskerikontrollen sammen med udformning af regler på fiskeriområdet.

Hvad forventer vi af dig?
Det er vigtigt, at du har lyst til både at arbejde i det fri og ved en pc, trives i mødet med mange forskellige mennesker og klart kan se dig selv som embedsmand og i rollen som myndighedsperson.

Vi forventer, at du
  • er i god fysisk form
  • har en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
  • har gode danskkundskaber og kan formulere dig klart i tale og skrift
  • har it-færdigheder og interesse for at arbejde med digitale løsninger
  • har kørekort til bil (kategori B).


Arbejdstiden er varierende. Du skal derfor være indstillet på at arbejde på alle tidspunkter af døgnet og alle ugens dage - også søn- og helligdage. Der arbejdes efter vagtplaner, der udarbejdes månedsvist forud. Der ydes tillæg for arbejde på skæve tidspunkter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fiskerikontrollør på prøve. I din prøvetid gennemgår du Fiskeristyrelsens fiskerikontrolløruddannelse, der er en kombination af praktisk oplæring og teoretisk uddannelse. Prøvetiden er 2 år og uddannelsen varer 2 år.

Du ansættes forventeligt som tjenestemand på prøve. Hvis din prøvetid forløber tilfredsstillende, hvis du består prøverne i løbet af uddannelsen, og hvis du er dansk statsborger, bliver du fastansat som tjenestemand. Er du ikke dansk statsborger, vil du blive ansat på tilsvarende vilkår som tjenestemænd både i prøvetiden og efter prøvetidens afslutning.

Du får løn under uddannelsen til fiskerikontrollør. Lønnen inkl. pension udgør pt. ca. 329.750 kr. om året. Ved fastansættelse efter 2 år er lønnen inkl. pension ca. 386.725 kr. om året. Ansættelsesvilkårene for fiskerikontrolpersonale er beskrevet i Lønindplaceringsaftale og forhåndsaftaler for tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte fiskerikontrollører, overfiskerikontrollører og vicefiskeriinspektører under OAOs forhandlingsområde indgået mellem Fiskeristyrelsen og Fiskeridirektoratets Tjenestemandsforening, samt Statens Arbejdstidsaftale.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Du vil blive tilknyttet ét af følgende tjenestesteder: Regional Kontrol Vest, afdelingen i Nykøbing Mors, N A Christensensvej 40, 7900 Nykøbing Mors, eller afdelingen i Frederikshavn, Sandholm 10, 9900 Frederikshavn.

Hvis du vil vide mere
Vil du videre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte vicefiskeriinspektør Tim Rasmussen Schjoldager (afdelingen i Nykøbing Mors) på telefon 72 18 57 51 eller vicefiskeriinspektør Frank Godt Elnef (afdelingen i Frederikshavn) på telefon 72 18 57 48.

Du kan læse mere om uddannelsen som fiskerikontrollør her, og du kan læse mere om Fiskeristyrelsen på www.Fiskeristyrelsen.dk.

Sådan søger du stillingen
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbeviser og evt. referencer hurtigst muligt og senest den 24. august 2023. Du søger stillingen via dette link. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsesprocessen omfatter en fysisk test (du skal kunne svømme 200 meter, og på 12 minutter skal du kunne løbe 1800 meter), en danskprøve, en personlighedstest, en samarbejdsøvelse, og en personlig samtale. Vi forventer, at holde den fysiske test og danskprøven på Skansen i Nørresundby den 6. september 2023. Hvis du går videre, skal du online udfylde en personlighedstest, og derefter skal du gennemføre en samarbejdsøvelse, som vi forventer gennemføres samme sted i uge 39. Hvis du går videre til en personlig samtale, forventer vi, at den holdes på Skansen i Nørresundby i uge 41.

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 300 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskerimonitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=207ae386)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • København V
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder (praktik) i Hele Danmark

    Naturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Naturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i København

    Grønne medarbejdere Vil du være med til at plante en grønnere fremtid?Vi søger passionerede og engagerede grønne medarbejdere til at starte hurtigst muligt! Her får du muligheden for at blive en de..
    • Naturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i København

    Interesserer du dig for bæredygtig fiskeriforvaltning, EU-lovgivning og internationale relationer på fiskeriområdet? Og har du lyst og evner til at arbejde tværgående med implementering af EU-regle..
    • Naturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i København SV

    Kørsel og salg med fiskebil Ansvarsområder: Håndtering af frisk fisk og skaldyr Rengøring og vedligeholdelse af arbejdsområdet Betjening af kunder og rådgivning om fiskeprodukter..
    • Naturmedarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0