Marin tekniker søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Er du søstærk med teknisk snilde og stor interesse for det marine miljø? Frisk på et job med en afvekslende hverdag, hvor sejlplanen ændrer sig som vinden blæser?
Så har vi stillingen til dig, vi søger nemlig en ny kollega til vores marinteam.


Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er, at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er, at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1.100 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 700 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

Opgaver i enheden og organisering
Miljøstyrelsen Sydjylland er en lokal enhed på ca. 30 medarbejdere med en funktionsleder og en kontorchef, hvor marinteamet, som du vil blive en del af, er et lille team bestående af super engagerede kollegaer, der også gerne vil høre, hvad du har lavet i weekenden. I enheden har vi ansvaret for overvågning af terrestrisk natur, vandløb, marin, grundvand og søer i den sydlige del af Jylland og løser tillige opgaver inden for Natura 2000-planlægning, Tøndermarskloven og det Trilaterale Vadehavssamarbejde. Vi arbejder tæt sammen med Miljøstyrelsens og Miljøministeriets centrale og decentrale enheder, andre myndigheder, universiteter samt eksterne interessenter.

Hvad skal vores nye kollega lave?
Vi søger en sejlkyndig kollega med teknisk snilde til at blive en del af vores marinteam. Hverdagen i marinteamet tilbyder forskelligartede overvågningsopgaver såsom hydrografimålinger, vandkemiske undersøgelser, vegetationsundersøgelser, bundfaunaunder-søgelser mm. men også perioder med koncentreret arbejde med data foran skærmen.

Prøvetagning, og indsamling af data i felten vha. en CTD-sonde, videoudstyr m.m. vil være en væsentlig del af din arbejdsdag. Du vil desuden være ansvarlig for, at teamets både/skibe og prøvetagningsudstyr bliver løbende vedligeholdt og sendt til ekstern service, hvorfor det vil være en stor fordel, at du har erfaring med sejlads og hænderne skruet godt på. Databehandling og kvalitetssikring af data vil også være en mulighed, hvorfor det vil være en klar fordel, at du har en bred viden inden for det marine felt eller mod på og evner til at opbygge det. Der vil selvfølgelig være oplæring i de forskellige overvågningsopgaver og i marinteamet sejler man aldrig alene.

Typiske arbejdsopgaver:

  • Sejlads og dataindsamling med både i forbindelse med teamets prøvetagningstogter.
  • Ansvarlig for vedligehold af både og prøvetagningsudstyr samt indkøb af nyt udstyr.
  • Kørsel med bil og båd på trailer.
  • Indlæsning af resultater i vores database VanDa.
  • Databehandling efter tekniske anvisninger.

Dit arbejde tilrettelægges i samarbejde med kolleger fra vores egen enhed samt styrelsens øvrige enheder.

Hvem vil vi gerne have som vores nye kollega?
Det er ikke afgørende for os, om du er biolog, teknolog, maritimt uddannet eller noget helt fjerde. Det, der vægter for os, er, at du:

  • Har følgende certifikater eller er villig til at tage dem:
    • Speedbådscertifikat.
    • VHF-certifikat.
    • Trailerkørekort til personbil (BE).
    • Dykkerassistent.

  • Har en solid viden inden for det marine område eller er villig og har evnerne til at opbygge det.
  • Forstår vigtigheden af vedligehold af udstyr. Dette gælder både ift. vores prøvetagningsudstyr, hvor det gælder kvaliteten af de indsamlede prøver, og vores både /skibe, hvor det gælder sikkerheden i sejladsen.
  • Har digitale kompetencer og er vant til at navigere og inddrage digitale værktøjer i din hverdag.
  • Kan trives i en hverdag, hvor planerne ofte skifter og dagene kan blive lange.
  • Kan trives i en politisk styret organisation.
  • Er detaljeorienteret, omhyggelig og arbejdsom.

Hvis du har erhvervsdykkercertifikat, kan der blive tale om at udføre dykkeropgaver. Hvis du har dronecertifikat kan droneflyvning i forbindelse med overvågningsarbejdet også blive en mulighed. Det er dog ikke et krav for stillingen, at du har disse to certifikater eller er villig til at tage dem.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vil være i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten), eller den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK), eller den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisation af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for jordbrugsteknologer/jordbrugsteknikere i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet.

Tjenestestedet vil være Jacob Gades Allé 12A, 6600 Vejen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Martin Petersen på tlf.
20 78 22 29 eller Marin teamkoordinator Morten Søby Frederiksen på tlf. 93 59 71 00.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis m.m. senest den 6. november 2023. Vi planlægger at holde samtaler i uge 46.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Vejen
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Kolding

    Vi ser gerne, at du.: Har erfaring med arbejde i grønne områder, som f.eks.: Luge bede, hækklipning, buskrydning, græsklipning mm. Kan du mere, og evt. har kendskab til maskiner, så er det e..
    • Naturmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Naturmedarbejder (praktik) i Hele Danmark

    Naturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Naturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Rødding

    Medarbejder søges til vedligeholdelse af grønne områder.Medarbejder søges til vedligeholdelse af grønne områder.Mulighed for fastansættelse efter TRY & HIRE-forløb.Mulighed for fastansættelse eft..
    • Naturmedarbejder
    • Rødding
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Ansager

    Kan du godt lide udendørsarbejde og har du lyst til at klippe græs og samle ukrudt? Så er det måske lige dig vi mangler. Vi søger en medarbejder der kan hjælpe med klipning af græs og opsamling..
    • Naturmedarbejder
    • Ansager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0