Nyheder fra december 2023

  • Årsafslutningsrefleksion og opsætning af nye mål Årsafslutningsrefleksion og opsætning af nye mål 29. december 2023

    I den hurtige verden af karriereudvikling er det ikke kun gavnligt at stoppe op og reflektere over ens rejse - det er essentielt. Afslutningen på et år tilbyder et unikt øjeblik til at foretage denne refleksion gennem årsafslutningsanmeldelser, en praksis, der er afgørende for både personlig og professionel vækst.

    Læs mere
  • Ferietidens jobmarked: En tid for muligheder Ferietidens jobmarked: En tid for muligheder 22. december 2023

    Ferietiden bringer ofte en roligere periode på jobmarkedet, en tendens som ses på tværs af forskellige industrier. Men modsat hvad mange tror, byder denne periode på unikke muligheder for dem, der søger nyt arbejde. Denne artikel dykker ned i finesserne ved jobsøgning i højtiden og giver indsigt og strategier til effektivt at forbedre din jobsøgning. Hvis du søger en job, så brug jobsearch.dk, vi hjælper dig med at finde en job hurtigt.

    Læs mere
  • Attraktiv arbejdsplads: Skab et stærkt employer brand Attraktiv arbejdsplads: Skab et stærkt employer brand 13. december 2023

    I dag er det en hård kamp for virksomheder at tiltrække og fastholde toptalent. I et marked, hvor efterspørgslen på dygtige medarbejdere er stor, kan et stærkt employer brand være den afgørende faktor for, om du kan rekruttere de skarpeste hjerner og talenter.

    Læs mere