Er du en skarp revisorprofil eller cand. merc. aud, så leder vi lige nu efter en dygtig seniorøkonom til Compliance &...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du klar til at tage ansvaret for Energinets selskabsskat og regnskabsaflæggelse i en foranderlig verden? Den grønne omstilling sker i et tempo, der forandrer Energinet og vores organisatoriske strukturer med en hastighed, der gør, at dine kernekompetencer er forandringsparathed og udvikling. Er du klar til at tage ansvaret for Energinets selskabsskat og regnskabsaflæggelse i en foranderlig verden? Den grønne omstilling sker i et tempo, der forandrer Energinet og vores organisatoriske strukturer med en hastighed, der gør, at dine kernekompetencer er forandringsparathed og udvikling.”Du bliver garanten for at overholde alle gældende og nye love vedr. selskabsskat og årsregnskab for alle selskaber i Energinet koncernen. Du har tidligere arbejdet helt nede i detaljen, men ønsker også at arbejde holistisk og udviklingsorienteret med skat og regnskab – du bliver en nøgleperson i vores organisation,” fortæller Vice President for Shared Service Center Thomas Berg Jakobsen.”Du bliver garanten for at overholde alle gældende og nye love vedr. selskabsskat og årsregnskab for alle selskaber i Energinet koncernen. Du har tidligere arbejdet helt nede i detaljen, men ønsker også at arbejde holistisk og udviklingsorienteret med skat og regnskab – du bliver en nøgleperson i vores organisation,”Velkommen til dit nye teamVelkommen til dit nye teamDu bliver en del af afdelingen Compliance & Regulering – Shared Service Center, der lige nu tæller 6 dygtige og inspirerende kolleger med stærke faglige kompetencer, og et stort hold af 75 dedikerede kolleger i hele Shared Service Center. Vi har sendt vores kollega, der har siddet med opgaven i mange år, videre indenfor Shared Service. Det betyder, at du overtager ansvarsområdet, men har en unik mulighed for at konsultere og sparre med ham og den øvrige afdeling efter behov.”Vi har et godt fagligt sammenhold, men her er samtidig en venlig uformel kultur og en trivsel blandt de højeste i Energinet,” fortsætter Thomas.”Vi har et godt fagligt sammenhold, men her er samtidig en venlig uformel kultur og en trivsel blandt de højeste i Energinet,”Du arbejder pragmatisk og eksekverer med øje for timing og behovDu arbejder pragmatisk og eksekverer med øje for timing og behovSom seniorøkonom til Compliance & regulering spiller du en central rolle i vores optimering af selskabsskat- og ekstern regnskabsrapportering, og dine evner skal helst fordele sig fra; tung viden og erfaring med både lovgivning indenfor regnskab og skat, til evnen til at omsætte denne til forretningsbehov og forståelse med henblik på rådgivning på selskabsniveau til gavn for Energinet.Derudover indebærer rollen et stort og bredt samarbejde med vores interne koncernrevision, ekstern revision og rigsrevisionen. Derudover et veletableret samarbejde med SKAT i form af et tax-governance, som er deres dedikerede rådgivning til os.Du får derfor et bredt ansvarsområde, hvor du:
  • vokser ind i rollen som Energinets ekspert på regnskabsmæssige og skatteforhold for vores forskellige selskaber
  • deler din viden og hele tiden sørger for at implementere ny lovgivning sammen med selskaberne
  • Planlægger og koordinerer selskabernes skattemæssige forhold. Energinet er blandt de største skattebetalere i Danmark.
  • Udarbejder Energinets indkomstopgørelser og er en væsentlig del af den eksterne regnskabsaflæggelse (regnskabsklasse D)
  • vokser ind i rollen som Energinets ekspert på regnskabsmæssige og skatteforhold for vores forskellige selskaberdeler din viden og hele tiden sørger for at implementere ny lovgivning sammen med selskabernePlanlægger og koordinerer selskabernes skattemæssige forhold. Energinet er blandt de største skattebetalere i Danmark.Udarbejder Energinets indkomstopgørelser og er en væsentlig del af den eksterne regnskabsaflæggelse (regnskabsklasse D)Du får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads, så du kan afveksle bedst muligt mellem at være på kontoret i Fredericia og hjemme.Du kan navigere i forandring…Du kan navigere i forandring…… for du lander i et selvstændigt statsligt selskab i transformation, hvor vi tilpasser processer og strategier i takt med, at vi udvikler Danmarks energiinfrastruktur. Det betyder at både organisationen og den verden vi opererer i, konstant flytter sig – det gør din og vores verden kompleks.Derudover ser vi gerne, at du:
  • Bred erfaring indenfor revision eller regnskab og skat
  • Du navigerer trygt i hele organisationen og formår at skabe et fagligt rum til både den konkrete opgave og den fortsatte udvikling af denne
  • Du samarbejder ubesværet med revisorer og skattemyndighederne
  • Du arbejder selvstændigt med kompleks lovgivning og compliance og omsætter denne til Energinets forretningslogik
  • Du er ansvarlig og grundig, men overlader den direkte revision til andre kræfter, så du forbliver i et metaperspektiv
  • Bred erfaring indenfor revision eller regnskab og skatDu navigerer trygt i hele organisationen og formår at skabe et fagligt rum til både den konkrete opgave og den fortsatte udvikling af denneDu samarbejder ubesværet med revisorer og skattemyndighederneDu arbejder selvstændigt med kompleks lovgivning og compliance og omsætter denne til Energinets forretningslogikDu er ansvarlig og grundig, men overlader den direkte revision til andre kræfter, så du forbliver i et metaperspektivDin evner til at samarbejde og opsøge relevante stakeholders og interessenter er vigtige for din succes i jobbet. Det samme er din evne til at leve med og indoperere forandringer også, da det er vores virkelighed – om det gælder Energiøer, brintopbevaring og PtX projekter. Du byder ind med løsninger på dit fagområde, så vi sammen vokser ind i vores nye forretningsområder.Vi forestiller os, at du har en baggrund som cand.merc.aud eller en HD i regnskab for at passe bedst ind i rollen hos os. Har du oparbejdet tilsvarende evner på en anden måde, vil vi selvfølgelig gerne høre nærmere fra dig.En fleksibel arbejdsplads - med en stærk visionEn fleksibel arbejdsplads - med en stærk visionDu bliver en del af Energinet Koncernøkonomi og Business Support, der understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service.Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Med værdierne mod og tillid som fundament stræber vi konstant efter at udvikle både vores organisation og de enkeltpersoner, der udgør den. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier er Energinet en fleksibel arbejdsplads ud over det sædvanlige. Hos os får du stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet. Læs mere om vores medarbejderfordele HER, der også inkluderer en aktiv personaleforening, en attraktiv forældrepakke, hjemmearbejdsplads og udstyr seniorordning mv.HERAnsøgning og kontakt
    Send din ansøgning med cv via linket ”Søg stillingen”, så vi har den senest den 18. februar 2024. Vi holder 1. samtaler (online) løbende og forventer at holde 2. samtaler (Fredericia) den 27. februar 2024. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Vice President Thomas Berg Jokobsen på telefon +45 51 38 07 29.Ansøgning og kontaktVi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Særlige forholdVi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonom
    • Søndag den 18. februar 2024

    Statistik over udbudte jobs som økonomer

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomer over tid

    Dato Alle jobs som økonomer
    2. juni 2024 332
    1. juni 2024 340
    31. maj 2024 347
    30. maj 2024 355
    29. maj 2024 355
    28. maj 2024 343
    27. maj 2024 333
    26. maj 2024 343
    25. maj 2024 334
    24. maj 2024 341
    23. maj 2024 329
    22. maj 2024 325
    21. maj 2024 326
    20. maj 2024 337
    19. maj 2024 346
    18. maj 2024 348
    17. maj 2024 357
    16. maj 2024 349
    15. maj 2024 342
    14. maj 2024 333
    13. maj 2024 326
    12. maj 2024 330
    11. maj 2024 328
    10. maj 2024 339
    9. maj 2024 343
    8. maj 2024 336
    7. maj 2024 320
    6. maj 2024 307
    5. maj 2024 302
    4. maj 2024 309
    3. maj 2024 290