Selvstændig og udviklingsorienteret Financial Controller med hands-on attitude og stærke IT-evner til spændende virks...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Til Accountors kunde Ramcon A/S i Birkerød. Søges en faglig stærk og udviklingsparat Financial Controller.

RAMCON A/S er en succesfuld nordisk vækstvirksomhed af dansk oprindelse. Virksomheden er en moderne, ambitiøs og fokuseret distributør inden for Hospitals og Life Science-udstyr og består af knap 80 kompetente og veluddannede medarbejdere med et højt engagement og fagligt niveau.

Rollen har reference til Finance Manager og du forventes at have forretningsmæssig sans og styr på regnskabsreglerne. Samtidig vil du have en dagligdag der både består af de daglige driftsopgaver, samt de mere udviklingsorienterede. Du får en fantastisk mulighed for at præge den spændende udvikling, som Ramcon A/S og finansafdelingen er i gang med. Som controller vil du blive en nøglespiller i varetagelsen af firmaet regnskabsmæssige og forretningsmæssige rapportering og i en rækker udviklingsopgaver især indenfor IT-området, så hvis du er IT-stærk og udviklingsorienteret er du allerede godt på vej. Du bliver en del af Finance, hvor du sammen med 4-5 andre dygtige og kompetente medarbejdere skal supportere organisation og dens kunder.

Rollen
Dine primære opgaver bliver:
  • Understøtte udvikling af månedsrapporter i BI værktøjet JET, samt medvirke til at forbedre økonomiafdelingens IT baserede arbejdsgange og processer, herunder dokumentere disse
  • Varetagelse af daglige bogholderiopgaver som bogføring og afstemninger
  • Indberette diverse statistikker
  • Deltage i måneds- og års luk
  • Deltager i diverse projekter

Du har både praktisk erfaring med og en teoretisk uddannelse indenfor controlling. Gerne en højere teoretisk uddannelse f.eks. HD(R), Cand.merc.Aud, Cand. merc. FIR, eller lign. Du har mindst 3-5 års erfaring som controller-rolle/regnskabsmedarbejder fra en mellemstor virksomhed. Det er en fordel hvis du har erfaring med BI værktøjer, Ramcon A/S bruger JET. Du har gerne erfaring med de daglige opgaver i en regnskabsfunktion, og flair for IT og trives med at arbejde i flere forskellige systemer. Du trives med at optimere og udvikle på processer og arbejdsgange og er rigtig god til at håndtere store datamængder.
Du har ligeledes erfaring med MS-Office-pakken, er rutineret i Excel og også gerne kendskab til Microsoft Dynamics eller Business Central. Du arbejder ubesværet på dansk og engelsk.

Som person forestiller vi os, at du:
  • Er en teamspiller, som også kan arbejde selvstændigt
  • Er ansvarsfuld, løsningsorienteret og initiativrig
  • Er udadvendt og uhøjtidelige og kan indgå i dialog på alle niveauer
  • Kan bevare overblikket, prioritere din tid og holde mange bolde i luften
  • Motiveres af at deltage i den videre udvikling og optimering af processer og arbejdsgange
  • Er analytisk anlagt og har sans for detaljer
  • Sætter en ære i at yde service af høj kvalitet


Ramcon A/S tilbyder:
Som Financial controller i Ramcon A/S får du en spændende stilling i et vækstorienteret distributionsfirma med gode værdier og sund økonomi. Du arbejder i behagelige lokaler i Birkerød, hvor der er rigtig gode ansættelsesforhold blandt andet god frokostordning, god opbakning, motivation og respekt i en organisation med stor åbenhed.. For Ramcon A/S er det afgørende, at du er motiveret og trives som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv harmonerer.

Vil du vide mere?
Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.
Accountor Danmark A/S varetager rekrutteringen af denne stilling, så har du spørgsmål til stillingen eller Ramcon, er du velkommen til at kontakte Senior HR- og Rekrutteringskonsulent Stig Bülow pr tlf. 81102921 eller e-mail[email protected]
Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Om Ramcon A/S
RAMCON er etableret i 1988 og består af over 70 ansatte fordelt på salg, support og service i Norden. Vi fokuserer på salg, support og service på Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet i de nordiske lande, og har på nuværende tidspunkt 4 kontorer, placeret i Birkerød, Vejle, Göteborg og Stockholm.
Vi er en fokuseret distributør med en robust organisation med et højt fagligt niveau. Virksomheden er ISO 9001:2015 certificeret, og består af kompetente og veluddannede ansatte. Vores styrke er at kende vores kunders behov samt at have en stor viden inden for Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet i Norden.
RAMCONs mission er at kombinere globale produkter og ekspertise med lokal viden for at sikre, at vores kunder opnår bedre resultater på kortere tid. Vi vælger kun samarbejdspartnere og produkter med videnskabelig eller anden konkurrencemæssig fordel for at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger til vores kunder. RAMCON stræber konstant efter at være en organisation kendetegnet af en positiv social atmosfære. Vi vægter integritet og respekt for kollegaer, kunder og partnere meget højt. Vi investerer i mennesker som primær marketing ressource og tilbyder et højt service- og supportniveau til vores kunder. Det er virksomhedens strategi at opbygge gode og vedvarende kunderelationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Allerød
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du en erfaren økonomimedarbejder? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attr..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du lyst til at blive klogere på reguleringen af fjernvarmesektoren og energimarkederne? Bliver du motiveret af at gå i dybden med økonomiske og regnskabsmæssige problemstillinger? Trives du med..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0