Analytiker til Strategisk Finans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for samspillet mellem strategi og finans, og vil du være en del af et team, hvis primære opgaver er at levere strategisk og taktisk rådgivning til direktionen i Skandinaviens største forsikringsselskab?

Til vores nyetablerede Strategisk Finans team søger vi en ambitiøs og dygtig kollega, der kan levere proaktive indsigter på baggrund af kvantitative, finansielle og strategiske analyser, som udarbejdes i tæt samarbejde med de øvrige finansfunktioner i Tryg.

Din nye afdeling | Bliv en del af udviklingen!

Nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af Tryg! Udover at Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Skandinavien med 7.500 kolleger, der hver dag skaber tryghed for vores 5,7 mio. kunder, vil du opleve en virksomhed i rivende udvikling, hvor forretningen nytænkes og digitaliseres. Også i Strategisk Finans er ambitionsniveauet højt og vi er derfor på udkig efter en Analytiker, der arbejder baseret på tillid og som kan tage ansvar og bidrage til at fortsætte udviklingen.

Du bliver en del af Trygs nye Strategisk Finans enhed, som er centralt placeret i koncernen, og består af kollegaer med baggrund fra Tier 1 konsulenthuse, og også flere års erfaring i Tryg.

Teamets primære opgave er løbende at have et holistisk og strategisk overblik over Trygs finansielle situation. Dette indebærer, at man eksponeres, lærer af og samarbejder med adskillige af Trygs centrale fagområder, så som Aktuarfunktion, Risiko- og Kapitalstyring, Corporate Finance, Investeringsteamet og Investor Relations.

Foruden det holistiske finansielle overblik vil fokus være på proaktiv overvågning af væsentlige finansielle indikatorer, der kan påvirke Trygs forretning samt diverse analyser og deep-dives, f.eks. på makrotrends.

Vi er af dén overbevisning, at man kommer længst og præsterer bedst, når man har det sjovt, og derfor lægger vi stor vægt på åbenhed, fleksibilitet, godt humør og en uformel omgangstone.

Om dit nye job | Ambitiøs og fagligt dygtig Analytiker

I rollen som Analytiker får du ansvar for at drive en række analyser og præsentationer, hvor du i tæt samspil med specialister på tværs af Trygs finansielle fagområder skal skabe indsigter til brug for beslutninger omkring Trygs udvikling.

Som Analytiker vil dine opgaver være varierende, og kan bl.a. indeholde:

  • Udvikling og vedligehold af finansielt overblik inkl. system/modelunderstøttelse heraf
  • Dybdegående analyser af eksempelvis makro events og deres påvirkning
  • Proaktiv monitorering af indikatorer på risici, som kan påvirke forretningen
  • Udarbejde materialer til finansiel uddannelse af diverse stakeholders i Tryg

Eftersom vi er en ny enhed vil der være mulighed for at sætte sit eget præg på opgaverne samt løsningen heraf, og vi er altid åbne for at udfordre status quo. Din løbende udvikling og læring er samtidig vigtig for os, og gennem løbende sparring og coaching sikrer vi, at du altid er klædt ordentligt på til at løse dine opgaver, men også kontinuerligt lærer nyt, så din ”værktøjskasse” udvides.

Hvad kræver rollen som Analytiker?

Som person har du en kvantitativ forståelse med interesse for finans, og det er vigtigt, at du er nysgerrig, proaktiv og villig til at lære. Samtidig er du god til at danne dig overblik og veksler uproblematisk mellem detaljen og overblikket.

For at blive en succes i rollen, forestiller vi os, at du som udgangspunkt har/er:

  • Teoretisk uddannelse på kandidatniveau med kvantitativt fokus (cand.oecon, cand.polit, cand.merc) og med gode resultater
  • Nyuddannet eller et par års relevant erfaring fra top-tier consulting, in-house consulting eller lign.
  • Stærke analytiske kompetencer
  • Gode kommunikative egenskaber og kan oversætte komplekse finansielle analyser til letforståelige indsigter igennem præsentationsmateriale i Powerpoint
  • Evnen til at prioritere og simultant arbejde på flere opgaver

Samtidig vil det være et plus, hvis du har en interesse og flair for systemintegration og digitalisering.

Det er endvidere et succeskriterium, at du kontinuerligt er villig til at udvikle dig og skabe gode relationer på tværs af Tryg’s organisation.

Store udfordringer og karrieremuligheder

Du tilbydes et job, hvor ansvaret er stort, opgaverne mange og input til de ledelsesmæssige udfordringer og beslutninger er en naturlig del af jobbet. Vi lægger stor vægt på medarbejderudvikling og i takt med, at du udvikler dig i stillingen, vil der være gode karrieremuligheder fremadrettet i Tryg.

Bliv vores nye Analytiker | Søg allerede i dag | Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Elkjær Poulsen, Chef for Strategisk Finans, på telefon +45 42 25 95 06 eller Mads Gudbergsen, Senior Strategic Finance Manager, på telefon +45 51 26 15 86.

Ansøgningsfrist: 19. april 2023

Send din ansøgning i dag, da vi løbende inviterer relevante kandidater til samtale og gerne ser stillingen besat hurtigst muligt. Jobopslaget tages ned, når vi har fundet den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4