Handelselev salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Ønsker du en karriere inden for salg i en branche i vækst og hvor du kan være med til at rådgive kunden til den bedste sikringsløsning?


Drømmer du om at udvikle dit salgstalent, og synes du, at kundekontakt og salg er et sjovt og udfordrende felt? Har du forudsætningerne for at påbegynde en handelsuddannelse og dermed en salgsrejse?

Så dygtiggør dig hos Bagger Låse & Alarm inden for teknisk salg og rådgivning på B2B og B2G-markedet inden for alle former for sikringsløsninger.

Sådan bliver dit forløb:


Du starter en udviklingsrejse med salg som hovedfokus, hvor målet er, at du bliver en erfaren sikringskonsulent med ansvar for dine egne kundesegmenter og komplekse sikringsprojekter. Du får ekspertviden om alle vores produkter og får erfaring i at rådgive vores kunder til den mest værdiskabende sikringsløsning.

Dit forløb starter med en 2-årig handelsuddannelse i vores Salgsafdeling, hvor du får opbygget en forståelse for Bagger Låse & Alarm, vores produkter og kunder, får styrket din selvtillid og får indsigt i relevante salgsværktøjer. Du får indsigt i hele paletten inden for salg og handel - alt sammen med udgangspunkt i nøje udvalgte interne moduler inden for vores Bagger Academy-uddannelseskoncept. Undervejs i din elevtid skal du gennemføre de obligatoriske skoleophold på handelsuddannelsen, og forløbet afsluttes med en fagprøve gennemført som et projekt hos Bagger Låse & Alarm.

Efter endt handelsuddannelse tiltræder du rollen som juniorkonsulent, og bliver en integreret del af vores Salgsafdeling, der består af tre sikringskonsulenter og en salgsdirektør, der hver især har forskellige kundesegmenter og produktområder som fokus. Her fortsætter din udviklingsrejse, hvor vi bygger ovenpå din handelsuddannelse med praktisk erfaring og relevant akademiuddannelse, der skal styrke dine salgskompetencer yderligere. Det kan være moduler inden for strategisk salg, key account management, markedsanalyse, salgspsykologi eller lignende.

Du får mere og mere ansvar i takt med din dygtiggørelse inden for salg og sikring, og du kan fortsætte karrieren som sikringskonsulent med dine egne kundesegmenter af både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Du får fast base i vores Ballerup-afdeling.

Dine ansvarsområder


Igennem din udviklingsrejse hos Bagger Låse & Alarm kommer du i berøring med følgende arbejdsopgaver:

  • Salg og rådgivning
  • Tilbudsgivning
  • Projektering
  • Udarbejdelse af serviceaftaler
  • Deltagelse i leverandør- og kundemøder
  • Ordrebehandling
  • Telefonbetjening og rådgivning
  • Indkøb
  • Inputs til salgs- og markedsføringsindsatser

Vi tilbyder


Hos Bagger Låse & Alarm har vi et særligt fokus på at udvikle unge talenter. Derfor får du også mulighed for jævnligt at spare med din leder og løbende styrke dine kompetencer. Din trivsel er vigtig for os, ligesom din fremtidige karriere. Erfaringer, du kan tage med dig videre:

  • Du kommer i berøring med hele salgs- og handelspaletten i et positivt arbejdsmiljø med engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
  • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
  • En attraktiv pensionsordning og på sigt fri firmabil og telefon
  • Løbende hyggelige sociale arrangementer

Du får naturligvis løn under elevtiden, og bliver ydermere omfattet af virksomhedens bonusordning.

Til gengæld kræver vi…


At du som minimum har afsluttet grundforløbet på handelsskolen, har en EUS, EUX eller HHX for at komme i betragtning til stillingen som handelselev, der påbegynder din salgsrejse. Men vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du brænder for at udvikle dig inden for salg og handel samt har en teknisk flair.

Som person kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt
  • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden
  • Du trives med at have mange bolde i spil på samme tid
  • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job

Det er et krav, at du kan fremvise en ren straffeattest og gyldigt kørekort B.

Om Bagger Låse & Alarm A/S


Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk sikring, elektronisk sikring og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm A/S hjulpet en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og omkring 100 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

Sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for området. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet.

Noget for dig?


Så send din ansøgning med CV til [email protected] snarest muligt og skriv “Handelselev til Salgsafdelingen” i emnefeltet. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- & Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på tlf. 88 80 93 16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4