Erfaren økonomikonsulent til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Er du økonomikonsulent med kommunal erfaring, især inden for dagtilbud- og skoleområdet? Er du klar til en udfordrende hverdag, hvor samarbejde og tværfaglig koordinering er nøglen til at lykkes i jobbet? Trives du i en hverdag med varierende opgaver, som kræver struktur og et godt overblik og kan du se dig selv i en stilling, hvor du skal samarbejde tæt med mange kolleger? Så kunne stillingen som økonomikonsulent i Center for Børn og Skole være noget for dig.

Hvad tilbyder vi
Som økonomikonsulent vil du spille en central rolle i centeret med tæt samarbejde både internt, med andre økonomikonsulenter samt ledere på skoler og dagtilbudsområdet. Du vil være bindeleddet i store dele af centerets opgaveløsning.

Din rolle er alsidig og involverer hele styringskæden, lige fra budgetudarbejdelse til løbende opfølgning. Du vil være ansvarlig for udarbejdelse og opfølgning på økonomiske analyser, der informerer både ledere decentralt og centralt samt det politiske niveau.

Dine opgaver inkluderer kapacitetsstyring, samarbejde med administrative ledere, udarbejdelse af budgetoplæg samt generel økonomistyring. Du vil spille en helt central rolle i den løbende økonomistyring og skal derfor kunne mestre både en meget nær opfølgning i forhold til konkret økonomisk aktivitet og mere generelt kunne udarbejde og formidle databaseret ledelsesinformation. Du skal desuden være i stand til at oversætte og formidle områdets økonomi, så det er forståeligt og tilgængeligt både for kollegaer, eksterne ledere og for politisk niveau.

Eksempler på opgaver som du vil skulle løse:
  • Kapacitetsstyring på dagtilbud og skoleområdet
  • Samarbejde med administrative ledere på skoleområdet
  • Udarbejde økonomiske analyser og budgetoplæg
  • Tovhold på centerets økonomistyring, både internt i centeret og for dagtilbud og skoler
  • Sparring med centerchef, direktør og øvrige chefer i kommunen


Hvem er du?
Du har flere års erfaring med kommunal økonomistyring, ideelt set inden for dagtilbuds- og skoleområdet. Du har en samfundsvidenskabelig kandidatgrad eller anden relevant kandidatuddannelse. Du er fortrolig med at håndtere store datamængder i Excel og andre analyseværktøjer og kan bevare fokus på både store linjer og små detaljer. Du er analytisk stærk og kan arbejde med data og udarbejde og formidle relevant ledelsesinformation fra forskellige databaser som fx Danmarks Statistik og Undervisningsministeriet.

Personligt er du ansvarsbevidst, løsningsorienteret og proaktiv. Du trives med at bevare overblikket, kan kommunikere klart og har en stærk evne til at samarbejde med kolleger med forskellige fagligheder. Du vil skulle løse både konkrete driftsopgaver og indgå i store og små udviklingsprojekter.

Hvad kan du ellers forvente?
I Center for Børn og Skole bliver du en del af en engageret medarbejdergruppe på 22 kolleger, hvor tillid, sparring og samarbejde er i fokus. Center for Børn og Skole er placeret på Torvet 5 i Frederikssund, tæt på s-tog. Du kan forvente en arbejdsplads, hvor du har indflydelse på egen arbejdsform. Der er også mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen

Er du klar til at tage udfordringen op? Ansøg nu. Afhængig af dine kvalifikationer vil du blive ansat som konsulent eller specialkonsulent.

Stillingen er på 37 t/uge og med tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. maj 2024. Frist for at søge stillingen er den 4. marts 2024. Vi forventer at afholde 1. samtale den 8. marts og 2. samtale den 15. marts.

Har du spørgsmål til stillingen så er du velkommen til at kontakte Sekretariatsleder Susanne Bomholt Andersen på 20 51 70 29 eller chefkonsulent Lena Bøttiger Andersen på 20 37 80 36.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederikssund
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du en erfaren økonomimedarbejder? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attr..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du lyst til at blive klogere på reguleringen af fjernvarmesektoren og energimarkederne? Bliver du motiveret af at gå i dybden med økonomiske og regnskabsmæssige problemstillinger? Trives du med..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1