Nysgerrig økonom med interesse for gasmarkedet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Ønsker du at være en del af et velfungerende team? Kunne du tænke dig en ledelse, som har fokus på din arbejdsglæde og din faglige udvikling? Så har du mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt regulatorisk miljø – Forsyningstilsynet.

Vores tilbud til dig

Som økonom i gasteamet bliver du en del af et center, hvor vi arbejder med det europæiske energisamarbejde på el- og gas-markederne – herunder forebyggelse og håndhævelse af EU-reglerne om markedsmisbrug. Centeret beskæftiger sig også med energiøer, Power-to-X, hydrogen og sektorkobling som redskaber i den grønne omstilling. Du får derfor mulighed for at være med til at præge den grønne omstilling samt videreudvikle og overvåge energimarkederne i Norden og EU.

I vores center er fagligheden høj, men tonen uformel og arbejdsglæden i top. Du får ansvar, faglig sparring, rigtig gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Efter nogle år hos os er du en dygtig og attraktiv specialist inden for regulering af energimarkeder, og du vil have en dyb indsigt i hele energibranchen.

Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og interesser. Opgaverne kan f. eks omfatte at:

  • Overvåge og analysere udviklingen på de danske og europæiske gasmarkeder
  • Føre tilsyn med energi- og transmissionsselskaberne i Danmark
  • Bidrage til ny lovgivning på det grønne område
  • Efterforske sager om markedsmisbrugs på engrosenergimarkederne
  • Være med til at fastsætte rammerne for engrosenergimarkederne i Danmark
  • Deltage i samarbejdet mellem de europæiske regulatorer

Din dagligdag vil være præget af tæt dialog med energivirksomheder, offentlige myndigheder og europæiske/nordiske energireguleringsmyndigheder samt Agenturet for Samarbejdet mellem Energireguleringsmyndighederne i EU (ACER).

Du starter med at blive tilmeldt vores onboarding-program, hvor du får indblik i hele vores arbejdsområde.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse som økonom (cand.oecon., cand.scient.oecon., cand.merc., etc.) eller en anden kandidatuddannelse og erhvervserfaring, som er relevant for de ovennævnte opgaver
  • Har stærke analytiske evner og finder det interessant at anvende bl.a. samfunds- og industriøkonomi i din hverdag
  • Er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger
  • Kan lide at arbejde på projekter med kollegaer, men kan også arbejde selvstændigt
  • Trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura og politik
  • Kommunikerer klart på både dansk og engelsk

Det er en fordel, men ikke et krav, at du selvstændigt kan arbejde med analyseprogrammer som R, STATA, mv. Erfaring fra offentlig administration, økonomisk regulering, konsulentbranchen eller selskaber inden for forsyningssektoren vil ligeledes være en fordel, men det er ikke et krav. Nyuddannede kan også komme i betragtning, da opgaver og ansvar tilpasses dine kompetencer.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som sikrer en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får bl.a. mulighed for at arbejde under transport samt mulighed for hjemmearbejde.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kollegaer på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboarding-programmet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?

Ansøgningsfrist: 5. juni 2023.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse 1. august 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksværk

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. maj 2024 4
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 10
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5