Økonomielev - Gentofte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Gentofte

  • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor økonomi, og ønsker du en elevplads i en international virksomhed?
  • Kunne du tænke dig at arbejde i en dansk virksomhed med flere små datterselskaber og 130 ansatte på tværs af Europa, USA, Brasilien, Mexico, Columbia og Polen?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde


Chr. Olesen distribuerer ingredienser til foder-, fødevare-, medicinal- og tekniske industrier over hele verden. Vi køber produkterne i Asien sikrer at de kommer fra vores leverandører ud til vores internationale kunder i rette tid og rette mængde. Eleverne i Chr. Olesen er hver dag med til at udføre denne professionelle service i de afdelinger, hvor de sidder.

Som økonomielev kommer du til at sidde i vores Accounting-afdeling og indgår i Accounting teamet som har ansvaret for virksomhedens samlede økonomi og finansiering for de +20 internationale selskaber.

Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om bogføring af både debet og kredit, håndtering af internationale valutaer, moms, afstemning af konti og kreditforsikring, samt Chr. Olesens regnskaber og pengestrømme på tværs af regioner i hele verden.

Som elev vil du bl.a. blive oplært i:


  • At oprette og holde overblik over debet- og kreditposteringer
  • Afstemning af virksomhedens bankpostering
  • At arbejde i forskellige valutaer
  • Håndtering af kreditforsikring
  • At begå dig i virksomhedens IT-systemer og være med til at udvikle disse.
  • Overblik over virksomhedens værdikæde, og hvordan vores accounting services passer ind i dette
  • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
  • Og derudover vil du indgå i diverse ad-hoc administrative opgaver

Chr. Olesen Group


Chr. Olesen er en dansk familiejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Vi er 59 kolleger på kontoret, og i accounting-afdelingen er vi 7 kolleger. Vi har et bredt spænd af kulturer og kompetencer på kontoret, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads.

Kontoret i Gentofte huser, udover accounting-afdelingen, vores internationale Shipping-, QA-, HR- og IT-afdeling. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 10 andre lande.

I Chr. Olesen siger vi ”We are more than colleagues”, hvilket afspejler sig i vores sammenhold. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling og forbedring af arbejdsmiljøet, og som elev har du, udover mulighed for at udvikle og udfordre dig selv, god balance mellem arbejde og fritid, udviklingsplaner, hyggeligt arbejdsmiljø, sundhed og velvære, og meget mere. Du kan læse mere om vores virksomhed på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk eller se vores LinkedIn-indlæg på @chrolesengroup.

Hvad betyder det at være elev?


En økonomi-elevplads er, for dig, som er i gang med, eller gerne vil uddanne dig inden for kontor med speciale i økonomi. Som elev vil du veksle mellem skoleperiode og praktik, hvor du i praktikperioderne arbejder fuldtid hos os. Hos Chr. Olesen har vi god erfaring med elever, så vi søger alle, der kunne være interesseret. Hvis du er ved at uddanne dig til andet, end det ovenstående, skal dette ikke afskrække dig fra at søge hos os.

Udover kompetente kolleger i afdelingen, som altid er klar til at hjælpe, vil du blive teamet op med én af afdelingskollegerne, som vil blive din mentor. Mentorens rolle er at introducere dig til hvordan en arbejdsplads og arbejdet i branchen fungerer.

Hvem søger vi?


Vi lægger vægt på, at du er en god kollega og har en struktureret tilgang til din uddannelse, at du er grundig og har en lyst til at lære. Samtidig passer du ind i vores Accountingafdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk. Hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Så hvis du har passion for tal og regnskab, og ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, så er det dig vi søger som vores næste økonomielev!

Chr. Olesen ledes i dag af den samme familie, som grundlagde virksomheden i 1885. Siden 2022 har familiens 5. generation været en del af den daglige ledelse. Med mere end 135 års erfaring er Chr. Olesen i dag en international og global spiller inden for distribution af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til dyrefoder, fødevarer, medicin og tekniske industrier.

Se mere på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk


Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Natascha Jacobsen

Tlf.: 31354363


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Gentofte

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du en erfaren økonomimedarbejder? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attr..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende og interesseret i at arbejde med økonomisk regulering - som har stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som understøtter din succes? Kan du se dig selv sidde i .
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1