Økonomikonsulenter til anlægsområdet og det specialiserede børneområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Center for Økonomi & HR søger vi to økonomikonsulenter til Budgetteamet, hvor man, som en del af en faglig stærk konsulentgruppe, skal varetage opgaver med generel økonomistyring og ledelsesmæssig sparring på henholdsvis anlægsområdet og det specialiserede børne- og ungeområde.

Om stillingerne:

Det specialiserede børneområde

Det specialiserede børne- og ungeområde, der i Greve Kommune omfatter både anbringelsesområdet, forebyggende foranstaltninger og en stor del af specialundervisningsområdet, har de sidste par år udvist en kraftig vækst, og området er derfor inde i en større omstilling, hvor der kigges på visitationspraksis, arbejdsgange, tilbudsvifte og organisering. Dette kræver et solidt overblik bl.a. over udviklingen i udgifter, aktiviteter og gennemsnitspriser fordelt på de forskellige tilbudstyper.

Som økonomikonsulent består arbejdet primært i at varetage den løbende økonomifaglige understøttelse af fagområdet. Dette består bl.a. af månedlige dialogmøder med centerchef omkring den økonomiske udvikling, løbende aktivitetsopfølgning og generel understøttelse af de decentrale institutionsledere samt udarbejdelse og kvalitetssikring af input til tværgående budget- og budgetopfølgningsprocesser.

Anlægsområdet

Anlægsområdet i Greve Kommune er præget af et højt politisk ambitionsniveau, og der har derfor også været stort fokus på organisationens evne til at kunne levere på dette. Der er således en stigende opmærksomhed på brugerinddragelse, kvalitet og risikostyring generelt, hvilket kræver omstilling af en række processer. Det klare udgangspunkt er dog et solidt økonomisk overblik over udviklingen på de enkelte projekter.

Som økonomikonsulent består arbejdet primært i at varetage den løbende økonomifaglige understøttelse af fagområdet. Dette består bl.a. af månedlige dialogmøder med ledelsen på området, løbende opfølgning og generel understøttelse af anlægsprojektlederne for de enkelte anlægsprojekter. Man er endvidere ansvarlig for udarbejdelsen af den samlede investeringsoversigt for kommunen og for kvalitetssikring af input til de tværgående budget- og budgetopfølgningsprocesser, herunder politiske sagsfremstillinger.

Udover de konkrete anlægsprojekter dækker anlægsområdet også over kommunens køb og salg af jord og ejendomme, og eventuel luft i opgaveporteføljen vil blive fyldt ud af diverse ad hoc opgaver.

Vi forventer:

En medarbejder der interesserer sig for at arbejde med tal og excel-ark, men som også er villig til og evner at forholde sig til ”virkeligheden” bag tallene.

En medarbejder der kan formidle kompliceret økonomifagligt stof og problemstillinger for alt fra projektledere og decentrale institutionsledere til direktører og fagchefer, der ikke nødvendigvis har økonomi som deres primære kompetence.

En medarbejder der kan agere proaktivt både i forhold til at tilrettelægge og strukturere processer og som kan identificere udfordringer og medvirke til at komme med mulige løsningsforslag.

En medarbejder, der kan bevare det fulde overblik over proces og indhold, men som samtidig også har styr på detaljen.

En medarbejder der på den ene side formår at være serviceminded og løsningsorienteret overfor det pågældende fagområde, men som omvendt også er i stand til at udfordre fagcenteret.

Om os:

Center for Økonomi og HR er et af kommunens to stabscentre, der samarbejder med kommunens fem fagcentre med tilhørende institutioner. Centret består af godt 50 medarbejdere, der servicerer Byrådet og organisationen ift. løn, bogholderi, udbud og indkøb, organisationsudvikling samt alle spørgsmål om kommunaløkonomi og HR. Vi sikrer, at Byrådet er velfunderet i deres prioriteringer og organisationen har fokus på at levere service til borgerne.

Stillingen er placeret i Budgetteamet, der består af 15 konsulenter med et højt fagligt niveau og høj grad af faglig sparring. Teamets opgaver spænder fra at indberette bevillinger i Økonomisystemet KMD OPUS til ledelsesrådgivning, projektledelse og Borgmester- og Direktionsbetjening. Omgangstonen er kammeratlig og uhøjtidelig, og vi holder til i lyse lokaler kun 5 min. gang fra Greve station, hvortil der køre S-tog hvert 10. min i myldretiden. Der er stor fleksibilitet i opgaveløsningen, og der er mulighed for op til to ugentlige hjemmearbejdsdage, hvoraf fredag er den ene.

Øvrige oplysninger

Løn fastsættes på baggrund af gældende overenskomst og i forhandling med din faglige organisation. Alt efter erfaringsniveau vil ansættelse som specialkonsulent eller tilsvarende være en mulighed, og ansættelse efter AC-overenskomst er ikke et krav.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 15. marts 2023, og der vil blive afholdt førstesamtaler i løbet af uge 12 med forventet opstart pr. 1. maj 2023.

Har du i øvrigt spørgsmål til stillingen kan du kontakte Budgetchef Mikkel Aulund Sørensen på 20 32 84 91 eller på [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Greve

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i Hvidovre

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 Hvidovre On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Storkøbenhavn

    Brænder du for økonomi? Ønsker du en rolle med ansvar og alsidige arbejdsopgaver? Og tiltaler en international virksomhed på en spændende vækstrejse dig? Så er denne stilling hos Huuray lig..
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2